"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

в мене таке 2 місяці-ламає,першить у горлі,біль в суглобах і мязах,страшенна слабість..пю якесь інсті,ехінацею...коли є Т,то мефеламінову, поприскаю/пополощу горло..пройде..а за 2-4 дні те саме...сил вже нема..до кого звертатися..імунолога чи кого...

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А чи є які природні засоби щоб лікувати стрептокок і стафілокок.

---------- Додано в 04:55 ---------- Попередній допис був написаний в 04:52 ----------

а ви не зауважували чи це сезонне чи лишень тепер таке сталось? Бо може бути що у вас просто затягнулась простуда і щоразу повертається а може бути що алергія.

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

кожного вересня я хворію...так 3 роки

4. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Сиджу на роботі, а голова просто "квадратна", в горлі першить, ніс ніби заложений, але нежитю не наблюдаю. Одним словом, роботозданість на "0".
    Від горла маю Фарингосепт, а що би ще таке випити. Це, мабуть, вірус. А чим на даний момент рятуєтесь Ви при таких симптомах?

5. Orman

Orman Модератор-бомба

Марусю, лікар правду каже. В чоловіка через хронічну хворобу понижений імунітет і при першому ж контакті із збудником в нього загострення :sad:. Мусите його перше вилікувати. А до того - презерватив ваше все, а шо дєлать?

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Це точно вірус. В нас на роботі всі перехворіли. Я тиждень відлежла та й дось носом форкаю і кахикаю + постійно температура 37. Іду в середу здавати аналізи. При вірусі єдина порада-багато пити і відлежатись. Я правда пила "Амізон", але то я так для психологічного комфорту, ефекту він не дав.

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

:sad::sad::sad::sad: а я так не люблю онтої штуки. Найгірше що чоловік ніяк не може вилікуватись, ніби заліковує на якийсь час а потім по-новій. Будемо піднімати його імунітет. :girl_wink:

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

тоді воно більше схоже на сезонну алергію.

8. Korona

Korona New Member

Дівчатка, підкажіть що робити. В моєї мами два дні температура доходила до 39,5, так назбивали, що на третій день 35,8 . Як її підняти? кажуть гарячим чаєм. А що ще? Може хтось знає. Бо я з таким ніколи не зустрічалась.

9. ViTanya

ViTanya Member

Гарячий чай на температуру не вплине. Не потрібно нічого робити, нормалізується сама.

10. Korona

Korona New Member

VITanya. дякую.

11. Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

З самого ранку сьогодні болить голова - вже не знаю, на яку стінку лізти. Таблетки не допомагають. Але це не вірус, бо ні температури, ні насморку немає. Хто що робить в таких випадках?

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а мене шлунок...чим біль зупинити? пила шлункові каплі,ношпу,ентеросгель,ромашку пила....не помагає

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

мезим форте добре помагає,якщо в шлунку важкість.Але то все дуже індивідуально.Може у вас отруєння? все-таки магазинні пельмені,ще й акційні...в нас на акцію переважно вже йде то,в чого термін придатності вийшов позавчора..

14. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

ніколи акційного не беру(типу пельмень)..а тут...шо на мене найшло. після ромашки почали токсини виводитись(не понос,але було)....то на краще?

15. Vittoriya

ну ромашка точно не зашкодить! На шлунок вона дуже добра.

16. Vittoriya

Дівчата,якщо витягли нерв з зуба,то він одразу стає не чутливий до холодного і гарячого?Я сьогодні була в стоматолога,болить мене,а точно сказати де, не можу...Лікарі вирішили ,що то трійка,хоча я казала,що мені здається,що то таки 2-ка..Вирішили почати з трійки,бо більш нагально і може то воно,а там буде видно...Витягли нерв,я вже вдома, анастезія ще не зовсім відійшла,а мене далі болить,ломить.Взяла теплого чаю, так зжало,що капець.....І що,то я таки права була?чи то просто в мене два зуба хворі?:sad: Я тепер знов маю терпіти аж до вівторка...

17. Марточка

Марточка Well-Known Member

Ще може боліти якийсь час.Вам би німесил випити треба було ще до того як відійде анестезія і ще один на ніч.

18. olevitska

olevitska New Member

ой дівчатонька а у мене голос пропааааав .......вчора така захрипша була а сьогодні...лиш шепочу. це жах. горло болить, голова...стан жахливий.

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А мому пальцю вродь капєц.:girl_cray: Такий як шайба вже. Нарвав.:girl_sad: Вже і в ванночках соляно-содних парю, і компреси з алоє роблю постійно, а воно ніц не прориває. Тільки в одному місці все зібралось гульою і болить шалено.:girl_cray: Каже чоловік, жиб ішла до дохтора і той різав...а я все плекаю надію, що само вийде...

20. terezka

terezka котяка-вишивака

і я б казала йти до лікаря, і то швидко