"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

:girl_nea:це масаж, тепер вже зрозумiла це .мала нещадний курс масажу..... то так вона менi над шиею познущалась ...
    колись моя бабуся так мордувалась, то календулу настоювала i втирала. Але не знаю пропорцiй. Та й бiль рiзна бувае, до лiкаря треба б.

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я постійно стикаюсь..а вона перевірялась? може то ревматичні болі.після курсу лікування вони не будуть такими сильними.а взагалі допомагає натирання оцтом, живокостом настояним на спирті.але то все тимчасово тільки знімає біль.

3. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

якщо я кажу, що вже не знаю, що робити, то я перепрорбувала дуже і дуже багато методів (лікар теж).
    Знаєте, я навіть не знаю після чого...Буває після стресу, буває на погоду, а буває просто після походу по магазинах. А ще знаєте, на мене впливають люди з їхніми енергетичними полями...
    Невропатолог приписувала Олфен в уколах. То було легше коли приймала, а потім курс лікування пройшов - почалося знов. То точно мігрень, коли половинками (ліва більше болить), а буває і вегето-судинна дистонія - коли голову давить з двох сторін, ніби зажимами!
    У мене постійні ліки - Кетанов, нейронорм, ага - ще оті Кафетин леді, то мені трохи прояснюють голову!а оті всі комбіспазми, спазмалгони і того типу - то взагалі до одного місця!
    А Ви як собі раду даєте

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дужжжжжжжжжже стараюся не нервуватися і не напружуватися, особливо не напружувати лоба, бо мігрень буде на два дні гарантовано. Ну і кетанов, а ще панадол дитячий у сиропі допомагає.
    Перед Першим вересня зловила мене мігрень, а я кетанов вчасно не випила, то думала, що дуба вріжу. В голові аж стріляло, а ще й до того шлунок і поперек розболілися...:girl_impossible: А на лінійці такий приступ дістала, думала, все. Дітиська потім пішли на перший урок, а я - в аптеку по фосфалюгель:girl_impossible:

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну знову конюктивіт і знову ламає усе тіло..нема вже на то ради..порекомендуйте,як то мені імунітет підняти, бо хапаю усю заразу підряд...

6. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

щось я мабуть застудилася... з такими змінами погоди не дивно. другий тиждень ніс забитий, у неділю ще й температура піднялась... і далі ніс. але більше мене хвилює, що болять суглоби мізинця. і наче ж ніде не вдаряла. у мене в школі були ревматичні штуки якісь, саме на мізинці й безіменному, дуже сподіваюсь що то не воно (такі речі зазвичай з віком не повертаються).

7. ViTanya

ViTanya Member

Я свій діагноз знаю точно: мігрень. Приступ знімається спеціальними ліками саме від нападів мігрені, наз. золмігрен. Як і всі ліки від мігрені, потрібно випити на початку нападу, бо потім може вже не допомогти. Коли напади стають частими, приймаю курсами пірацетам 1-2 місяці по 3,2 грами на добу.

8. veronka

veronka зла друзя

я б порадила мед і маточне молочко, але не ті, що в магазині чи на базарі! мені допомогло, я і Маргошці з 3 місяців по трохи даю))

від чого падає температура тіла, бо щось останнім часом у мене раз на кілька місяців до 34, 8 або 35 (термометр перевіряла на родині, працює нормально)

9. tasha

tasha New Member

а хіба діткам до року мед не є категорично заборонений? Якщо не помиляюсь він може викликати ботулізм у такої малечі.
    Будьте обережними!

10. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

ви наче на системі -60? може обмін речовин сповільнився?

11. veronka

veronka зла друзя

е ні(( зате зараз 38,7(( ноги крутить, очі видавлює... рухатись сил нема... вже двічі приймала Нурофен дитячий, бо сама з донею вдома і годі вслідкувати за нею в такому стані...

12. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Вероночко,тримайся,в мене теж якесь ГРВ,вуха закладені,ніс забитий,кожна кісточка болить,тошнить і т.д.,правда я без температури,хижо мені.Своїх відправила в церкву,потім малий буде спати,а потім не знаю,що буду робити,чи захоче муж ще гуляти з малим чи ні? Надіюсь на його розуміння! До речі малюк має ларингіт і кашляє.

13. LadyEva

LadyEva Member

Тиждень тому хворіла з Захарчиком аналогічно, в малого ларингіт, в мене насмарк, горло і т.п. Синуля вже здоровий Слава Богу, а мене щей досі тошнить, голова болить, а коліна крутить так, що годі заснути, ходжу як сновида, настрою- нуль...

14. Orman

Orman Модератор-бомба

я до вас в лазарет - правда вже зразу до виздоровлюючих. Що це було невідомо - застуда якась безтемпературна.

15. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

І в мене застуда безтемературна...З носа струмочки...В горлі як би хто наждачкою натер...Так в районі вухо-горло-ніс крутить і ломить!!!Ухххх!:aggressive::8:
    Вже би т-ра!Організм би боровся!А так...бє...

16. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

То, кажуть, вірус зараз такий "ходить".
    А в мене інша проблема: вже тиждень займаюсь своїми зубами, то таке враження, що вся щелепа тепер болить. Їсти боляче, але то мені на користь, але ще й голова від того всього чавунна, пробувала пити Панадол в таблетках, але поки що мало помагає.

17. popelushka

popelushka Well-Known Member

Мої аналізи дуже не втішні: довела я себе вже до крайності, є підозра на гастрит, плюс ВСД, анемія, гіпотонія і ще повно всього... Пройшла вже тижневий "вітамінний" курс, прокапалась, трішки стало краще, але слабість сташна є. Найгіше все те, що нервові зриви, практично щогодини.

18. Orman

Orman Модератор-бомба

попелюшка, напишу вам ПП :)

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А що ви приймаєте при перших ознаках того "вірусу"? трохи соплі,трохи горло відчуваю, а крім дитячого набору нічого не маю. Та й малий ще хворий,не хочу його по кругу вертати

20. Orman

Orman Модератор-бомба

а що тут приймеш, якщо це вірус? Нічого - по вулиці хіба не лазити. Пити багато щоб токсини виводити.
    Ну або вже дивитися що там підключається, в чоловіка був кашель "мокрий" - то пив корінь солодки.