"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

тоді, думаю , що від герпесу звичайного краще пити Ацикловір. Цей препарат міститься у всіх мазях від герпесу.

2. odree

odree Well-Known Member

чому ви так думаєте? фамвір, який є пероральною формою пенцикловіру, є набагто активніший від ацикловіру. тому при таких загостреннях від нього буде кращий ефект, ніж в ацикловіру

3. Vittoriya

але там в показаннях є лише генітальний герпес і поясничний, а це набагато серйозніші форми герпесу, то ж нащо так травити організм, якщо висипка тільки на губах? Та й мені особисто лікарі, в яких я питала про герпес, казали лише про ліки, в яких є ацикловір.Може то краще, що ті ліки хоч трохи легші?

4. odree

odree Well-Known Member

а також в показаннях є
    і як лікар, я швидше призначу фамвір у вищеописаному випадку

5. Vittoriya

[​IMG] З лікарями сперечатися не буду..[​IMG]

6. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А які симптоми низького гемоглобіну? Знаю, що треба йти кров здавати, але якось так тєжко вибратися до тої лабораторії :sad:

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В мене свого часу була страшна сонливість і блідість. Виявилось що гемоглобін впав.З того часу полюбила дуже телячий язик їсти і печінку-все окей. А мене нині бадав дохтор на апендицит-новина хороша -не він, погана- певно гастрит так віддає буду з наступного тижня оббстежуватись. І ще в зубі виявили гранульому не знаю що мені завтра дантист скаже...

8. Daisy

Daisy Well-Known Member

Вибратись тєжко але необхідно, бо можна і свідомість втратити.

9. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Хворію вже другий тиждень,грип. і ніби вже крaще стaло, зaлишився тільки кaшель, тaк почaлa боліти печінкa:sad:ні сидіти, ні стояти, ні лежaти не можу:girl_cray:Рaніше ніколи з тим проблем не мaлa:no:

10. Kusichka

Kusichka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Та, мабуть, фігово не того, що осінь....
    А мені ніби сьогодні трохи ліпше... Принаймі температури нема. Кашляю ще як пес, але вже не сухий кашель. Дівчата радили редьку з медом, скажу - помічне:)
    А самому хворіти, то таки справді жах. Три дні пластом і навіть нема кому чаю зробити... Один мій котик Мася від мене не відходить, вночі спину гріє, шкода, що говорити не вміє:sad:

11. Марічка

Марічка Well-Known Member

Жахи жахами, а оптимістом бути часом важкувато... В мене півтора місяця кашель не проходить, останній тиждень з носа знову почало текти, температури нема... А ще з два місяці б походити (потім можна і помирати).

12. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

ну ось...
    це певно вже фініта ля комедія чи ше шось у тому роді.
    наша славетна медицина уявлення зеленого не має шо у мене таке. Припущення були різними вплоть до раку... але я шось думаю шо то не він... один аналіз такий інший такий і море гіпотез (Хауса би до мене). Мало того і і так з депресу не вилажу, а тут шей мама захворіла. На моє запитання "Лікаря викликати?" отримала відповідь "Я хочу здохнути аніж жити так як я живу, а всьо через тебе..." І самій отого життя перехотілося... подивилася на малу. Вона ж ні в чому не винна...
    Так мені зле шо капєц. Людей чути бачити не хочу. Хочу залізти в якусь щілину, там заховатися і сидіти... Не хочу людискам псувати настрої своїми негативами...
    Але, ну скільки можна? Прооперували горло, то загноєння просто опустилося нижче... і тепер ніхто не знає що з ним робити. Тягнутимуть шприцом. КАжуть інфекція... Яка? Сили нема вже зовсім... Температура зашкалює по ночах... Фізичної сили також нема.
    Чому воно у мене так? За що?

13. popelushka

popelushka Well-Known Member

Сидимо ми на роботі усі хто "вижив" в масках, біля комп'ютерів - зубчики часнику.... В аптеках не має медикаментів, масок також....На вулиці усі в масках, швидкі їздять.... жахлива картина...

14. Alias

Alias Well-Known Member

Адріасю, у Вас жахлива аватарка, я аж здригнулася як побачила з тими отворами.Не можна так.Я знаю, що Вам зараз не легко, але ж заради своєї донечки Ви повинні взяти себе в руки ...все буде добре, ось побачите.Ми всі бажаємо Вам здоров"я, сил, терпіння, правда ж, форумляночки?

15. Adriasia

знову пропав голос :sad:
    а ше прийшло сім смс шо зараз кропитимуть Львів... вірити не вірити? Паніка загальна. В аптеках нічого нема. Облазила нині весь Сихів не вкупила нічого з того шо тра було вкупити. Почуваю себе німою... даю листочок і дивлюся на продавця великими вочима і мовчу :sad:...

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

А чого ти з температурою швендяєш по місту?!
    Невже нема коліжанки, яка піде і все купить. Це ж не жарти.

17. Adriasia

У мене гній у горлі. вже давно. то хоч і зле але не смертельно. І мамі хтось купити ліки має... з більш менш здорових тільки я. То я до нині себе жаліла... а зараз, а зараз мушу.

18. Kusichka

Kusichka Well-Known Member

Адрусь, ти ет дєло брось з такими настроями! :agree:Подумай сама - були і гірші часи, а зараз ти вже он і малечу маєш.. Є для кого бути оптимістом. Так що вище носа і не розкисай...

19. irushka

irushka Well-Known Member

Жахливий грип, я вже не маю сили, щойно збила трохи температуру і аж не розумію що робиться, якась загальмована стала... І ще,здається закінчилась моя вагітність....

20. Adriasia

Іруся, тримайся. Все буде добре. а мо з вагітністю всьо ше добре? Ти головне не хвилюйся!