"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. crissola

crissola Well-Known Member

Порадьте будь ласка куди краще звернутись в районі Привокзального ринку - Кульпарківський міст, щоб зробити рентген копчика. Можливо хорошого лікаря-травматолога.

2. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Болить горло (( Почалося з того, що попила газованої води. День болить, день не болить. Останні два дні біль посилилася і перейшла глибше, стало важко ковтати. Лікувалася чайочками та гівалексом. 3 дні тому почалася нежить, вже майже перейшла, синупрет ще приймаю. Що ще порадите попити, як полікуватися? (Я на роботі, до лікаря піти нема як та і вона крім антибіотиків лікування більше не знає). Температури немає, але загальна слабість.

3. lilochok

lilochok Well-Known Member

Починається застуда. А мені зараз хворіти не можна. Порадьте хороший натуральний (без хімії) спосіб попередити розвиток застуди

Чула про велику дозу вітаміну С, можна ж?

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дівчатка, чи може в спеку погіршуватись самопочуття? Бо якесь таке враження, що кисню бракує, тиск 130 на 80, але якось не альо, особливо як на сонці півдня походиш.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у вас вся симптоматика отого ринофарингітного вірусу, що ходить. Там так і є- то болить, то не болить. Само по собі має пройти. А лікуєте- як звично: полегшуєте симптоматику ( полоскання, льодяники-антисептики, промивання носа фізрозчином). То все, по суті, не лікує ( бо практично усі протигорлові препарати діють на бактерії, а не на вірус), але дозвляє полегшити стан. Видужаєте, коли організм сам поборить вірус. Бо горло болить вже як наслідок, а не як першопричина. При вірусі горло перестає боліти після того, як долається вірус.
    --- дописи об"єднано, 6 Червень 2015 ---
    однозначної відповіді немає. Так, є поради одноразово випити 2 г аскорбінки. Оскільки вітамін С сприяє тому, що клітини більш захищені від проникнення вірусу. Відповідно, може стримати розвиток .Але як організм зреагує- невідомо. Можна і алергічну реакцію дістати

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Folk

Folk New Member

Доброго дня всім!Можливо хтось вживав настойку з гадючника(балабана) при затримці місячних?

7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Вже писала на форумі, що випила зранку розчинної кави (взагалі кави ніколи не п'ю) і досі мене тримає, серце колотиться, чую його, не можу зосередитись на роботі. Може хтось щось порадить :scratch_one-s_head: Міряла тиск, усе добре, мій стандартний.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ааааа, я чимось траванулась.:girl_cray:
    Люди, я вчора згадала свої перші і другі пологи і то на других певно менше болі було ніж вчора при різі живота. Кожних пару хв мені в низу живота так спазмувало, так скручувало, шо я в прямому значенні слова валялась по підлозі, стогнала і корчилась від болю. Було нестерпно!
    Не уявляю шо могло так нашкодити, нічого такого не їла, все як всі і нікому нічого, хіба зелень селери спакувала цілий пучок сама... Може від того, не знаю.
    Нині башка тріщить, підтошнює, але хоч нема тих ацьких болей.

Останнє редагування: 14 Червень 2015
  9. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

дівчата то не болить, але в голові засіло - почали в мене з)являтися червоні крапочки на тілі, пару на оперованій груді.. що скажете? це від ослаблення імунки? чи сонця? обстежитись? ( якщо так, то що обстежити?) чи забити? взагалі щось останнім часом все більше родимок на тілі, саме на тілі.. в чому причина може бути

10. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

В мене останнім часом з"явилися не крапочки, а такі світло-коричневі скоріше плямочки (біля 3 мм в діаметрі), і то на тій ділянці, на якій багато років тому страшенно обгоріла (цієї весни не засмагала ще )) ), і родимок дійсно побільшало. Не хочу впадати в паніку, але як думаєте - варто перевіритися? і де?

11. сніжна

сонячний дерматит проявляється на відкритих ділянках. У мене, наприклад, після виходу на вулицю з травня часто так буває- зона декольте покривається такими червоними прищиками. А коли кілька днів не буде під сонцем- все сходить. Потім знову попадає на сонце- і по новій.
    Родимки теж можуть з являтися під час гормональної перебудови плюс сонячна активність.
    --- дописи об"єднано, 19 Червень 2015 ---
    з віком під дією сонця на "слабких місцях" часто вилазять вікові пігментні плями. Вони власне виглядають як такі невеличкі темно -жовті або світло-коричневі плямочки-веснянки.

12. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

ділянки закриті одягом..

13. Fast

Fast Well-Known Member

В мене з'явилиль такі як перчики, але малюсінькі і червоні - дратує страшенно. Що робити з ними поки не знаю. До зими, полюбе, чекаю.

14. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Це, мабуть, таки вони. Спадок від бабці. Ті її плямки мене з дитинства навіть трохи лякали, бо їх було багато і деякі досить крупні, будемо сподіватися, що в мене будуть в легкій формі. Не досить мені класичних веснянок ))

15. Kandya

Kandya Well-Known Member

А тут тільки про фізичні болі пишуть, чи про душевні теж?... Певно, треба мені до психіатра (чи психолога), але не хочу з тим звязуватись, але ж і сама собі ради дати не можу.

Короче, тяжко мені. Після Андрійкового менінгіту я страшенно боюсь, щоб інші його не мали. От нині вночі найменша мала температуру, то я думала, що голову їй зверну (ну то такий тест на менінгіт: лягти на ліжко і підняти голову, щоб підборіддя доторкнулось до шиї, якщо менінгіт, то голова не згинається, не дотягується до шиї, а піднімається разом із плечима). І то так постійно, щойно в діей температура піднімається, я так їх мучу і себе мучу. Мене серце болить, руки трусяться....

І найгірше, що я сумніваюсь, що воно мине. У мене тато помер 21 рік тому. Заснув і не проснувся. Експертиза сказала, що "хронічно-ішемічна хвороба серця", хоча ніколи не скаржився на цей орган, ніколи не лікувався. Тиснути -- тиснуло,він вважав, що то всіх так час від часу поболює. Так от з того часу я постійно ходжу по хаті ночами дивлюсь, чи всі дихають...

І ще. В мене з"явився якийсь нав"язлививй страх за Андрія (хоча його менінгіт -- у минулому, як нам сказали лікарі, він ніяких наслідків на майбутнє не має. То як будь-яка інша вірусна хвороба: там вітрянка чи коклюш: захворів-вилікувався-забув). Може то просто він ще малюк і за них трохи більше "сциш", ніж за старших? Може то так має бути?.

І ще -- трохи посваріть мене, бо зараз буду писати дурниці, але мушу то вилити, мушу якось своїх страхів позбутись. Якось по роботі стикнулась із хіромантією, ну нічо такого, просто на схемі підписувала лінії на руці і от довідалась, яка лінія що означає (до того навіть приблизно не знала, яка з них "життя", "Розуму" і т.д). Ну від великого розуму оглянула дитячі руки і виявила, що в Андрійка вона не одна суцільна, а з багатьох частинок складається. І тут мене почало плющити, інколи аж трусе.

І знаю ж, що все у Божих руках і в таке вірити не можна. І навіть якщо вірити у хіромантію, то розірвана лінія означає переїзд, зміну життя, ну вопшем всьо, що хочеш. І в дітей часто ці лінії взагалі маленькі бувають, це нормально. Це все я вже прочитала, заспокоїлась, але не зовсім. От сидить той підлий червяк і лякає мене. Чого? Розумна в мене, здорова дитинка, а я так за нього боюсь?...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. сніжна

• Інформативно Інформативно x 1
  17. premier

premier Member

Дівчатка, порадьте що таке може бути, що вже другий тиждень риніт, спочатку звично все, а зараз який слиз десь високо в носі, важко дихати і не видувається. І ще запаху зовсім не відчуваю. А ще разом з тим і горло боліло, трохи перестало і знову болить. Лікар казав полос кати ромашкою і ніс і горло і пити таблетки від болю в горлі, капати каплями ніс. Це все робила перший тиждень, але не проходить вже от другий тиждень

18. unsure

unsure Well-Known Member

Неповірите в мене таке саме було місяць тому, тільки мене не горло почало боліти а вуха, при наявності риніту. Так само не видувалося ні в одну ні в іншу сторону. Після тижня недихання пішля до ЛОРа який сказав що в мене нічого страшного і капайте дальше, говорю йому вже тиждень капаю каплі непомагають, каже поміняйте, непідійдуть одні поміняйте на ще інші. Після другого тижня муки я якось випадково сильно подула ніс, і мені якось пробилося і я почала вільно дихати, просто в один момент все пройшло.

• Подобається Подобається x 1
  19. unsure

unsure Well-Known Member

Ви нормальна мама, хороша мама і це природньо переживати за своїх дітей.
    Вот іменно не вірте в таку дурницю. Все у Ваших дітей буде добре, тим більше біля такої люблячої мами. Вірте тільки в хороше, мрійте ким стане Ваш Андрійко в майбутньому. Може якраз лікарем.

20. Demetra

Demetra Well-Known Member

Тільки трошки підлікувалася і знов захворіла... Дизбактеріоз... Цілими днями спілкуюся з білим другом... Апетиту нема, та ще й нудить страшенно. А як ще й на роботу треба іти, то взагалі завал, бо працювати в такому стані дуже важко.