"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Тепер кашель посилився, сухий.(( щоб то попити? Я крім крапель Атма ніц не можу пригадати... І то не впевнена, що вони від сухого кашлю помічні.
    Пораадьте щось від того клятого сухого кашлю.((

Останнє редагування: 3 Лютий 2015
  2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо кашель сухий, подразнюючий без мокротиння- на 2-3 дні переходите на протикашльові ( не відхаркувальні ,бо ще більше кашляти будете- слизу немає). Протикашльові- це Бронхолітин, Синекод, Стоптусин,Пектолван стоп сироп подорожника ( але він як доповнення- сам по собі слабкий). Добре при сухому кашлі лужне пиття- тепле боржомі без газу, якщо можете пити молоко- молоко з боржомі чи молоко з маслом-какао добре ( накрайняк просто шматочок селянського масла додати). Як тільки кашель "зм якшується" і починає відхаркуватися- знімаються протикашльові і переходиться на відхаркувальні та муколітики ( алтейку з пертусіном, амброксол, ісланський мох, первоцвіт, бронхіпрет, пектолван плющ)

п.с. то такий вірусняк: після Т і ломки катаральні явища вилазять через кілька днів, сухий ларинго-фаринго-трахеїтичний кашель може початися такий, що рот не закривається, а потім за кілька днів зм якшується.

Останнє редагування: 3 Лютий 2015
    • Корисно Корисно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  3. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Мені сироп Кука дуже поміг, десь за 2 днів перейшов на вологий, ну і ще я пила Амброксол в таблетках( але то вже пізніше)

4. Moon Ami

Moon Ami New Member

Та ніяк особливо... Не наносить дезодорант, дезінфікує те місце, частіше миє. З часом воно саме лускає, звідти виходить щось таке як гній, а тоді поступово заживає.

5. zetta

zetta Well-Known Member

Чоловікові камінці виявились піском , сказав дохтір шо нічого страшного .

Дівчата , ходжу на спорт і хрустять коліна . Я розумію шо 30 перевалила але ж то не привід трухлявіти і розсипатися . Як то лікувати?

6. Materynka

Materynka Well-Known Member

В мене коліна хрустять завжди коли присідаю, питала колись в ортопеда, казав, що це варіант норми, і лікувати це ніяк не треба

• Інформативно Інформативно x 1
  7. makarynka

makarynka Well-Known Member

порадьте щось на нарив.прикладали алоє, вишневського, іхтімолову,цибуляі мед і мило,віск і олія і жовток, не прориває

8. octavia

octavia Well-Known Member

На який саме нарив? Фурункул чи панарицій на пальці ? Якщо панарицій то можна приймати теплі ванночки з содою ,але треба це робити з обережністю. Якщо фурункул то до всього перерахованого можна додати мазь Ілон.

9. smugastik

smugastik Well-Known Member

порадьте щось,щоб трошки зменшити гематому на нозі( можу гепариновою мазю і прикладаю капусту) але воно щось слабо помагає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Порадьте, що робити, плз. Мама, 69 років, вчора вночі впала, забила груди. Я сьогодні побачила - там синець великий, до лікаря категорично відмовляється йти, як бути?
    --- дописи об"єднано, 7 Лютий 2015 ---
    А як щодо суміші мед/масло/коньяк, нагріті на водяній бані? Я ще червоний перець, інколи, давала. Розтирати груди борсучим жиром (смердить:girl_crazy:), гірчичники?

Останнє редагування: 7 Лютий 2015
  11. сніжна

гірчичники не варто, оскільки якщо почався десь запальний процес в трахеї з початковою стадією продукування слизі, завдяки гірчичникам він "чудово" вниз опуститься.
    --- дописи об"єднано, 7 Лютий 2015 ---
    бадягу в аптеці купити

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В мене вони з глибокого дитинства хрустять і до цих днів, щоразу як присідаю. Такщо то не вікове)))
    Ще в 19-20 років мануальний терапевт на це мені сказав, що то не відхилення. Маю таку особливість.
    Ну і воно ніби не турбує, хібащо навколишнім розвага.

• Оптимістично Оптимістично x 2
  13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Чимось отравилась. Від обіду болить шлунок, тепер почала з унітазом дружити і нудота... Нажерлась активованого вугілля і чекаю. Ще й морозити починає....

14. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дівчата, знову до вас, мої лікарі.
    Мені не краще особливо. Вже 9 день сьогодні хвороби - покращало трохи, але вже кілька днів температура 36,9-37,1 і ламає, підтошнює, коротше, погано таку температуру переношу. Ну і кашель, несильний, жити можна. Пропила 6 таблеток аміксину - як мертвому припарки. Чи то я підробку купила? Але дійсно нуль ефекту, що температура спала - так вона не дуже й висока була ну і чаю багато глушила.
    Шурувати завтра здавати кров - шукати запальний процес і пити антибіотики?
    --- дописи об"єднано, 9 Лютий 2015 ---
    Міряй температуру.
    Якщо отруєння - фталазол, атоксил, регідрон, лактіалє. Ну, то я так недавно чоловіка лікувала, вижив.

Останнє редагування: 9 Лютий 2015
  15. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ясєн пєрєц! Антибіотики - антибіотиками, але щоб потім ускладнень не було. Краще здати аналізи і зробити флюрограму.
    Здається, що була, але я не міряла. Сьогодні трошки легше, але шлунок ще підгавкує...

16. сніжна

ага. Якщо на 5 день немає покращення і особливо, якщо тримається навіть субфебрильна Т, то це показник до того, щоб здати кров і подивитися чи це все ще вірус, чи наклалася бактеріальна основа.

17. zetta

zetta Well-Known Member

як рятуэтесь вiд мiгренi? в мене коли мiсячка вже третiй раз голова болить. нiколи такого не було.

18. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Дівчатонька, хто як лікував ангіну, я вже другий тиждень лікуюся і ефекту небагато...
    вже 5 днів пила антибіотики, і щось напрошується думка, що втулили мені якусь підробку, бо в горлі цвітуча ангіна (та її охарактеризувала ЛОР) як була, так і є. вчора ще й температура 37,5 була... сьогодні перший день за 2 тижні я без температури...
    що робити,щоб не отримати ускладнення? до слова, в мене й так хронічний тонзиліт, то куди вже гірше може бути, я просто не знаю, боюся за серце, бо маю незначну серцеву недостатність, і якісь там невеличкі неполадки з мітральним клапаном.
    колись після ангіни мені завжди кололи (2 рази точно хворіла) біцилін, то діяло, опісля довго не хворіла взагалі нічим, але тепер ГВ, чи варто?

19. kokosbot

kokosbot New Member

У мене таке буває коли приймаю горизонтальне положення ( не завжди, але часто). І не залежить від пори року. В хаті тепло, накриваюсь двома ковдрами ( з головою) плюс піжама і зігрітись не можу. Чоловік каже так як ваша мама, випий горілки. У мене низький тиск і цукор. Одного разу зверталась до лікаря. перевірила, все нормально, пояснень не дали. Звичайно що такий стан дуже вимотує.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Те саме. Тиск низький постійно, вранці без кави не виживу.
    Цукор також низький був, але правда я здавала хіба ще як під час вагітності...
    ага, трохи коньяк в чай допомагає, чи то просто розігріває, але він у мене рідко коли є на хазяйстві.:sad: