"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

якщо це гнійний отит, то без антибіотика ніяк. Виділення з вуха є? Якщо не гнійний, тоді Отіпакс, судинозвужувальні в ніс і ще має лікар щось протизапальне виписати

2. Dolche

Dolche Well-Known Member

допоможіть порадою, в мене останнім часом досить часто в одній ніздрі є кров, вона не впускається (тобто не капає), але як типу нежить, я витираю ніби насмарк, а на салфетці кров :girl_sad: От думаю, чи це судинки слабкі (в тій ніздрі) чи варто переживати і кудись звертатися(куди?) ?

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Швидше всього це дійсно судинки слабкі. Можете звернутись до лора, можливо аскорутин пропити призначить.

4. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

Може бути просто через сухе повітря.

5. Materynka

Materynka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

А я зранку встала з закисшим оком. Замазюкала його еритриміциновою маззю, ше б якісь каплі.. Колись бачила дописи про кон"юнкивіт, і не можу знайти:girl_cray: В мене цього тижня вже Різдво, а настрій проосто підплінтусний

6. Ripka

Ripka Well-Known Member

У дитини недавно був конюктивіт - капали офтамірином, ціна до 30 грн.

7. сніжна

офтадек зовсім не пекучі і помічні. Можна і звичним сульфацил натрієм капати- він теж помічний, але пече добряче.

8. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

саме краще при кон*юктивітах нам помагала мазь Тобрекс,саме краще ніж каплі

9. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Погоджуюсь, що офтадек допомагає при несильному кон'юктивіті.Проте,коли в дитини дуже закисало око, тільки промили, а за годину вже знову набрало багато гною і око злипалося, то нам допомогли каплі Флоксал.

10. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Дівчата, сьогодні сильно болить шлунок, харчуюся нормально, зранку їм каші. Працюю біля свого будинку, тому обідаю також дома. Проблем ніколи не мала із шлунком. Сьогодні не можу сидіти на роботі, так болить, але чую що вже починаю хотіти їсти... І боюся іти обідати... В когось таке було?

11. Margarett

Margarett Well-Known Member

А чи не міг би то бути гастрит ? Тобто чи ви не обслідувались з того приводу ? Свого часу мала такого плану болі у шлунку і верхній частині "бжуха". Власне (може у вас і щось інше, то припущення просто) відчувала важкість типу з"їла каміння і ниття в середині. При тому апетит був збережений, тобто їсти хотілось. Те саме після їжі, відчуття важкості і такої якоїсь спресованості нутрощів. Вже не пам"ятаю скільки то часу так проходила (бо якось на себе мені його брак усе), але таки до доктора втрапила. На ковтання зонду не пішла, бо того не витримаю (були причини). Ходила на барій, гастрит, ну і потім призначили лікування десь до місяця, пролікувала. Зараз не маю тих проблем.
    Може вам варто сходити на узд шлунку (бо барій то було трохи давно і зараз вже можливостей у медицини куди більше) і в тому плані визначитись, що з ним?
    А як поїсьте, то минає той дискомфорт ? Може це у вас так голод себе веде і треба просто щось брати в перекус, коли смокче ?

12. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Випила сильногазовану воду перед обідом, потім поїла тільки ріденьке, і ще раз попила ту воду. Перестало боліти і якось легше стало на шлунку :girl_claping:

13. сніжна

такі симптоми притаманні гастриту. Причому як із зниженою, так і з підвищеною кислотністю. Тому з газованими водами- обережно ( бажано власне газовані виключити зовсім). Їсти часто і маленькими порціями ( будете голодні- почнуться болі). Ну а лікування може лише лікар призначити і то після гастроскопії (УЗД шлунка не дасть чіткої картини)- чи то просто гастрит, чи є ерозія чи виразка.

14. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

В мене таке було. Порушила собі кислотність імбирним чаєм з лимоном. То десь тижнів 2 болів шлунок і нудило. Допомогли йогурти, кисле молоко і харчування кожних 2-3 години.
    Подумайте, може щось могло спричинити біль.

15. Rostok

Rostok Well-Known Member

левомецитин

16. Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

синочок захворiв i я з ним. навiть до садочка вiршика не пiшли розказувать

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Чи може молочниця спричинити появу в сечі бактерій та лужну реакцію?
    І ще таке. Здавала сьогодні аналіз крові, всі показники в нормі, тільки гемоглобін 98. За 35 років я такого ще не мала, навіть під час вагітності. З чим це може бути пов"язане?

18. Freitag

Freitag Active Member

Можливо, з помилкою лаборанта?.. Мені так 160 намалювали рік тому.

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Можливо. Йду в понеділок перездам.

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Якась в мене дивна алергія. В мене інколи сверблять ноги від колготок. І вчора свербіли. А щойно побачила , що на ногах появилися такі цяточки, якби мушки покусали, і синяки. Саме там, де свербіло.
    В мене інколи зап'ястя чухається, але тоді, коли я нервуюсь. А щоб отаке і на ногах...