"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Так шось зле мені сьогодні....:girl_sad:
    Голова болить сильно, хоча погода ясна...

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

дуфалак не стільки курсом п ють, скаільки він має "накопичувальну дію". Тобто має назбиратися певна кількість лактулози, щоб збудити переильстатику. Тому одноразовий прийом навряд чи щось дасть. Комусь помагає і з одного разу, а комусь- з 3 чи 5 прийому.

це не повя зано з прийомом дуфалаку. Просто вам видно так назначали, бо лікар вважав, що причиною закрепів був дисбаланс мікрофлори. А дуфалак не потребує сам по собі обов язкового прийому лактобактерій
    не мали би. Бо вони не мають розслабляючої дії на мускулатуру.

3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дякую всім за відгуки, допомогла (майже) свічка бісакодил. Але, само собою, намалювався ще й геморой, світить візит до проктолога, тому запаслася норгалаксом...

4. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Здається в мене ангіна(( ніколи в житті тої зарази не мала(( аж в паніку впала...поїду завтра до лора...за діток переживаю, щоб не заразилися і за суглоби свої хворі і за нирки...уууу((((

5. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а в мене якась пляма на передпліччі. синя. як стерте чорнило, тільки синє. не болить, не змінюється ні кольором ні формою. що за..?

6. Valkiriya

Valkiriya senior member

Почала страждати від хропіння. Чоловікового. Найголовніше, що він не сприймає це серйозно. І що тут зробиш?

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Є чайочки в аптеці від хропіння, кажуть, що помагає, правда поки п'єш! Колись цікавилась, бо стикнулась з такою проблемою, що не можу заснути, поки хтось хропе, але таки до діла не дойшло, так що за результат не можу сказати! Повезло, що чоловік не хропе!

8. сніжна

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

мій заперчував довго і нудно, що він хропить. І навіть записи на диктофон його не переконували. Казав, що це підстава :)

9. kraplynka

kraplynka реалістка

Скільки часу може тривати поболювання на спині в зоні легень після перенесеного бронхіту? Так триває вже 2 тижні. Чи то має насторожити?
    Якщо таки перестрахуватися - тоді що краще рентген чи рентгеноскопія? Вирішила поміряти температуру, хоча почуваюся нормально. 37,4, тепер знов до лікаря і на аналізи... що ж це за напасть така...

10. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Дівчата, допоможіть!!
    Три-чотири дні тому почалися незначні прояви прищиків на лиці та зоні декольте, але сьогодні вже вся шкіра червона та купа тих прищів ( таке хіба мала к-ка місяців ще в період підлітковий).. що це може бути і чим лікувати??

11. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

у мене таке буває на зміні гормонального фону ( а особливо при зміні циклу КД). Може бути через стрес, у сестри обсипало зону декольте під час приймання антибіотиків....

12. Hexe

Hexe Well-Known Member

може реакція на крем\маску\тональний?
    гормональний збій(сильні стреси наприклад)?або якісь ліки приймаєш?

13. Svjatkova

Приймаю купа ліків.
    стреси були, але раніше...
    як визначити той гормональний збій?

14. сніжна

а) алергічне? Анигістамінне приймали? Якщо алергічне, то після прийому мало би пройти;
    б) шлунково-кишковий тракт як працює на фоні прийому ліків? Якщо є порушення ( особливо кишкові- проноси чи запори через порушену флору)- це все вилазить на обличчі

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

ех, побавилась я в дівку, чи то просто шклєроз, без шапки півдня на вулиці побула, а сьогодні страшенно болить голова. Що робити, як рятуватись, навіть не знаю. Закуталась у капішон з кролячої шуби і сиджу хникаю :sad:

16. Svjatkova

а) ні, але вчора наніч випила діазолін та сьогодні зранку, то нових прищів ніби немає - надіюся, що ті, що є зійдуть)))
    б) ніяких проблем в цьому напрямку немає т-т-т..
    Чоловік сміється з мене, що я під мАлолЄтку кошу :girl_crazy:

---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

то зле((((
    в нас на роботі хлопці такий мають вид роботи, що по стонадняць разів із теплого приміщення виходять на вулицю, то лінуються одягати кожен раз шапки, але в п"ятницю не вийшов на роботу наш співробіник,я кий в четвер був легко вдягнений та без шапки, то виявилося, що йому так надуло в голову на тих протягах, що вночі викликали швидку, бо ніякі таблетки не знімали сильні приступи головного болю - лежить в лікарні((( а решту хлопців вже чемно з п"ятниці носять шапки-теплі куртки, бо то не жарти((( одне діло. коли на вулиці просто холодно чи навіть мороз , а інше коли сильні пориви вітру

17. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

може для підстраховки попити бактерії - типу лактовіт, лактомун і т.д.

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Око. Око...:shok::shok:

19. Kandya

Kandya Well-Known Member

У мене таке було. Ніякі таблетки не допомагали. Навіть коньяк, який мені завжди допомагає -- не допомагав. Але головне добре вигріти голову. Я беру "меновазин". То така юшка, дві гривні коштує. На ватку і малу голову по кругу росту волосся: чоло, віски, шию, плечі, як получиться -- то в макушку втираю. Тоді щось тепле на голову, бажано хустину пухову -- і в ліжко. Відразу почуєте по голові такий холодок, який знеболить і переросте в тепло. Мені дуже допомагає. Не лініться -- зробіть таке. Бо як надуло, то тиждень буде боліти, як не гріти

20. kraplynka

kraplynka реалістка

То вам до дерматолога тре. Бо прищики бувають різні і причини їх теж. Отак зі слів нереально визначати. Чогось перше, що прийшло на гадку - демодекоз.