"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

У чоловіка те саме недавно було, то мастила поясницю - маззю Бадяга і масажувала, майже тиждень, то з кожним днем все краще йому ставало.

Останнє редагування: 5 Жовтень 2014
  2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Можливо хтось стикався із запаленням трійчастого нерва... Цікавить як вилікували?

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

лице при цьому потягнуло? Якщо ні, то це ще легша форма, якщо пішов перекос обличчя, то вже гірше. Лікується теплом ( ні в якому разі не можна бути на вітрі, перетягах і холоді), протизапальними уколами, можуть бути призначені фізіопроцедури на певній стадії, навіть бджолетерапія. Самостійно лікувати таке запелення не можна ні в якому разі- можна добавитися до паралічу лицевого нерва. Тільки під наглядом лікаря. Інколи навіть стаціонарно ( то вже залежить індивідуально.). Можуть бути рецедиви

4. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Лікувала. Спершу не знала що вона таке. Пів обличчя затерпало і ніби мурашки бігали. Потім головні болі аж до ока щось тягнуло.
    Лікування назначав лікар. Що саме не пригадаю ( бо 10 років пройшло). Точно були уколи, таблетки і фізпроцедури.
    Однозначно до лікаря потрібно звернутися.

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Лікувала місяць у невропатолога, не жартуйте з цим, самолікування тут точно не доречне

6. Judice

Judice Закохана в гори ))

І я хочу пожалітись на поясницю....
    З приходом перших місячних після пологів (1,8 міс дитині, було вже 4 цикли) зявилася біль в районі попереку, помітила, що її активніть припадає на період овуляції і місячних, триває кілька днів. Почитала, що таке можливо. Але в цьому циклі то якийсь капець... Болить вже тиждень, переважно коли нахиляюсь або нахиляю голову, до кінця дня аочинає піднивати і в прямому положенні тіла. Біль останнім часом локалізується більше з правого боку. Коли лежу, нічого не турбує. В голову лізуть чомусь найгірші думки... Записалась на узд, до гінеколога збираюсь...

7. Svjatkova

звернулася до невропатолога - назначив два види уколів, мазь та фізпроцедури, АЛЕ
    після двох днів уколів захворів малюк ( немаю навіть на 5хв на кого його залишити) і не можу продовжити лікування - біль шалена вночі - недає спати ( бо два місяці затягувала(((
    тепер знову мушу відтягувати до невідомого часу..

8. Margarett

Margarett Well-Known Member

Ні-ні, треба зі всіх сил знайти час на лікування. Бо то така зараза, що можна на все життя зі слідом залишитись. Воно і так в більшій мірі по лікуванню відчувається на холоди, коли замерзнеш чи перетяг. А так посеред кинути - потім би гіршим не вилізло. Можливо якось з чоловіком то узгодити, щоб швидше з роботи приходив чи пізніше йшов туди, щоб на процедури або на поч., або на кін. роботи фізкабінету попадати. То реально небезпечна штука оте запалення лиц. нерва.

9. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Не хочу вас лякати але наслідки можуть бути погані. Може змінитися міміка обличчя або втратити симетрію.
    Загалом мене невралгії (в різних ділянка) вже замучили. Тільки почалась осінь, а плече вже ниє. І так цілу зиму. Сідничний нерв теж мала запалений. То жесть (((( До сьогодні боюсь сісти на щось вологе чи холодне.

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

В мене сильні овуляротні болі. Таке відчуття ніби щось розпирає і тисне. Деже дискомфортно.
    Може бути гормональне порушення. Тому саме краще до гінеколога.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

будь ласка, не робіть цього. Тому що можна дійти до хронічного стану і паралічу лицевого нерва. В тому випадку у вас потягнеться обличчя в одну сторону і привести його до звичайного положення буває дуже важко і довго. У мене сестра тричі в рецедив входила. І хоч лікували і вже багато років пройшло і досі при посмішці кутик рота "втікає" на сторону. І співробітниця, яка успішно перший випадок "пересиджувала на роботі" дійшла до другої стадії і в результаті - місяць закутана у хустці навіть влітку плюс повний курс уже не лише уколів і фізпроцедур, а і шукали апітерапевта, який на певні точки ставив бджіл і рятувалися ще і тим, бо запущене традиційне лікування вже не давало результатів. Після сильних головних болей пішла зміна міміки.Вам правду написали дівчата- з цією болячкою не можна ні в якому разі отак поводитися. Бо зміна міміки не настає "поступово": можна одного ранку просто прокинутися із паралізованою половиною обличчя

11. Svjatkova

Дівчата, дуже дякую за настанови - я направду несерйозно до цього поставилася та затягнула час. Тепер, коли вже припекло, то ще хвороба дитини додалася - все накупу((((((((
    я не брала лікарняного в невропатолога, бо в нас на роботі є поліклініка і планувала ходити на уколи та фізпроцедури під час роботи ( якраз період найменшої загруженості зараз) + домовилася із шефом, що дозволяє двохгодинну відсутність + дитина в цей період в садочку мала б бути...
    В мене немає жодної підстрахівки для дитини, крім садочка, оскільки:
    1. чоловік працює на щодень 08-20.00год і щодня відпускати його ніхто не буде в період піврічних звітностей.
    2. своїх батьків я поховала, тому малюк бабів-дідів немає..
    3. сестри немаю, подруга та кума теж на зодень працюють(((
    Так що я в цьому житті можу розраховувати лиш сама на себе та Божу волю...

12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

У мене щось подібне було, коли виходив камінчик з нирки, якраз перед місячними. Лазила до другої ночі по хаті, потім не витримала, викликала швидку, злякалася, щоб часом не якась гінекологічна проблема. Лікар відразу сказав, що то через камінь: легенько стукнув по поясниці і перевірив, чи біль не віддає в передню частину живота. В лікарню тоді не взяли, бо приступ якось минув сам по собі, наступного дня я погарцювала на узд, там нічого не побачили, виписали різні протизапальні, а ще через день на роботі ТАК прихопило, що мабуть родити було би легше. Кидало в жар, не було чим дихати, за біль навіть мовчу, теліпало як епілептика, реально думала, що мені кінець надходить. Знову узд, на той раз вже якийсь сучасніший апарат, там нарешті і знайшли "винуватця" - 5х2 мм, вже на виході. В результаті обкололи дексалгіном і відпустили скакати і бігати по сходах, а за якихось декілька годин все щасливо закінчилося. Ніколи би не подумала, що така малюсінька тонюсінька бляшка може так вимучити.

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

На ногах лишаються сліди від резинки шкарпеток. Проходять скоро, але буває. Режим пиття не притримуюсь? Чи через зайву вагу? УЗД судин робила - все ок. Нирки і серце в нормі. Щитовидка теж в нормі. Перевіряла це все не через це, просто уточнюю, що все ок в тому плані. Може довго ходжу, бо часто на ногах цілий день. Власне над щиколоткою ніяких ямок не лишається при надавлюванні. Тільки от в зоні шкарпеток.

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

в мене завжди так було, якщо шкарпетка з гумкою. Ніколи не думала, що то має насторожувати. Води п'ю багато, набряками ніколи не страждала.

15. kraplynka

kraplynka реалістка

У чоловіка 3 тижні тому піднялася температура, і почався ниючий біль з лівого боку обличчя - від зуба до виска, око сльозилося. За днів 3 наче все минуло - давала йому німесил, оскільки вирішила, що то може бути результатом протягу і незначного запалення нерва. Зробили рентген зуба - видно, що зуб пломбований близько до пульпи, але проблем ніяких нема очевидних. Тиждень його вже нічого не боліло, а потім знов починало час від часу боліти (ниє) від зуба і півголови, здебільшого коли трохи довше буває надворі. Що то може бути? До невропатолога варто піти 100%, але все ж - цікаво, на що думати? Ознак гаймориту немає, і знайома стоматолог на певні точки на обличчі натискала - наче ознак запаленого трійничного немає, чи все ж можливо за таких симптомів?

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

Шкарпетки здебільшого залишають сліди, але коли це власне результат трохи тугої гумки - це одне. Але коли набрякають ноги, то залишається не просто легенький слід, а очевидно глибший слід. Іноді набряки зумовлює плоскостопість. Зайва вага і порушення обміну речовин теж. Це найбільш поширені причини (крім тих, які ви вже продіагностували і відкинули).

16. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

краще перевірити, бо в мене так неврит дався чути..де протягло - не знаю..а в вухо не стріляє? зуб теж може давати таку картину, і без явної проблеми.

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дівчата, як ви боретеся з закрепами? Я вже за три дні ніяка. І найцікавіше, що останній раз закрепи в мене були ще в садочку. А тут ні з того ні з сього... І чи можуть провокувати закрепи осорбонові свічки? Мені виписали від молочниці, я в четвер "прийняла" першу, а з п"ятниці почався цирк на дроті. Їла вже і салат з буряка, і кефір, і йогурт без наповнювача, і лляну олію пила, вчора випила дуфалак - толку нуль...

18. Talya

Talya Well-Known Member

він не за 1 раз діє. його треба попити курсом 7-10 днів (в малої результат був через 2 дні), а потім бактерії ще (як при антибіотиках). відразу діє гуталлакс.

19. raspberry

raspberry Well-Known Member

Його треба випити на ніч, а зранку сходите в туалет. Якщо треба сходити вже, я використовую міні клізму Норгалакс.

20. Talya

Talya Well-Known Member

так-так) мала на увазі, що його треба лише 1 раз випити, а дуфалак курсом