Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Кольорова, 13 Червень 2011.

1. яблунька

яблунька New Member

Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії

Та я була готова до двохв"їздної, а тут мульті на пів року...

2. Insolence

Insolence Living The Dream

Тю, я б таким навіть не переймалась. Болгарія - то не Італія\Іспанія\Англія\Америка, де можуть бути відмови по візі.
    В ТА можна ж сказати, що паспорт потрібний ДО поїздки, і вони без проблем або віддадуть швидше, або пізніше здають на візу.

3. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

я також про термін( пів року), а
    2 :girl_wink:рази

4. яблунька

яблунька New Member

Та я вам скажу і не зовсім якось гарно забрати паспорт на стільки, наші друзі, що їдуть з нами вже б ТА рознесли за таке, бо чоловік подружки заробляє на поїздках в Польщу, сказали до двох тижнів, значить до двох тижнів.: Confused:

5. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

ну вот імено, чого рзазу не сказати що паспорт буде блище до дати виїзду, а не придумувати щось.

може дійсно так сказати

В мене родич 22 червня машиною їде. візу відкриває через ту саму фірму що і я,завтра в нього спитаюсь чи є вже візи і що йому казали.
    Боя вже починаю злитись

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

цього року мабуть всім мультівізи дають, бо ми їдемо вперше, але також мульті на 90 днів.

7. Олька

Олька Well-Known Member

В мене і минулого року така була)

8. Smorodynka

Smorodynka Member

Дівчата, незнаю, чи того року кудись поїду, але думала може в Болгарію, але літаком. Моя подружка хоче бюджетний варіант і хотіла б їхати автобусом. Ми говорили, що може я б їхала літаком, а вона автобусом на конкретну дату. Житло хотіли б знайти самі, попередньо забронювавши. Як ви думаєте, наскільки то безпечно чи небезпечно? :)Я переживаю за то чи буде трансфер з літака в Сонячний берег і назад? Чи турфірма не дуже про то дбає, якщо не береш в них тур. Короче я трохи боюся сама їхати :)Що порадите?

9. Orman

Orman Модератор-бомба

та йой, автобус з Бургаса є - без проблем доберетесь.

10. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

А з шенгенською шопінг візою хтось в Болгарію їхав? На кордоні проблем небуло? Бо в нас такі візи, а дітям відкрили болгарські туристичні, доречі теж на пів року і мульті (безкоштовно).

І ще питаннячко, Страхівку на машину купляють де, на самому кордоні чи треба завчасно?

11. lawyer

lawyer Member

Я їздила, проблем жодних

12. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ніяк не визначимось з містом... Їдемо самі, потім приїдуть родичі з більшими фін.можливостями на днів 10, потім друзі з "економ-пропозицією"))), тижні на два. Як знайти між ними золоту середину?)))

13. яблунька

яблунька New Member

Вибирайте те, що вам підходить, а потім якось розрулиться :). Не будете ж ви думати за всі три сім"ї: 8:

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну шо ж, ми в болгарії )))
    Приїхали вчора в обід, хоча планували приїхати сьогодні...
    Стоїть спека і сонце, дощу немає, море досить прохолодне, довго купатись не дуже є бажання.
    Доїхали в загальному за 21 годину, в т.ч. з стоянням на кордонах ( стояли мінімально) і з відвідуванням коло м.Русе супермаркету Jumbo. Їхали без зупинок і без ночівлі, якось воно так пішло то вже й не зупинялись, але отак одному чоловіку весь час їхати було важко трохи, був період коли мало не позасинали, і він за кермом в т.ч.

Переживала за підтоплення румунії - нічого тут не було, деякі річки наполовину пересушені, а ті де є вода - то вона кольору грязі, брудна аж жовто-коричнева, але таке враження що нічого тут нікого не топило.
    Їхали не через паром а по мосту, через Русе. Здерли з нас за міст 10 євриків, але здається нам що обдерли внаглу...

Дороги... їхали через чернівці, через тернопіль дороги жахливі вирішили їхати через франківськ.... ну в общем доріг немає, є напрямок....їдешь то ніби все рівно аж потім канава, або просто 50 метрів суцільних канав.
    Зі львова до чернівців в загальному їхали 6 годин, скорше було просто неможливо бо погубили б всі колеса. По румунії спочатку їхали по правилам і 50 км в населеному пункті, але потім побачили що мєстні вночі валять по тих дорогах 100-120 км/ч, пристроїлись за якоюсь фурою і повалили також. Зробили висновок що поліція вночі спить, бо не було нікого.
    Дороги у них хороші, не до порівняння з нашими.

маю прохання, дівчата, хто їде найближчим часом в СБ? ми дещо забули вдома, невеличкой пакунок, могли б ви його нам з собою взяти? була би дуже вдячна

15. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми вчора повернулися від батьків з Бережан, їхали через Рогатин. Чоловік сказав, що наступного разу поїдемо автобусом :girl_crazy:.
    У Болгарію я б радила їхати через Закарпаття. Дорога туди по Україні добра, по Румунії частина шляху проходить через автобам, дорога чудова.

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а львівські автобУси кудою їздять?:connie_pull-pigtail

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

18. карапуз

У неті різна інформація. Питайте у свого перевізника, але що воно міняє :connie_pull-pigtail ?

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

міняє те,що через Закарпаття,як ви пишете,

хочеться трохи кращою поїхати,бо вчора до Щирця їхали,то муж сказав,що востаннє....

20. карапуз