Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Кольорова, 13 Червень 2011.

1. яблунька

яблунька New Member

Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії

Удачі вам!!!

---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

Щойно дзвонили з ТА, що можна забрати готові документи, сьогодні восьмий день, як я їх здала.:girl_claping:

2. Aleksandra Mulla

Aleksandra Mulla New Member

Щойно з ТА, віддали доки, договір, срахівку, посадочні талоні і ваучери, а паспорт буде чекати мене в автобусі завтра.....
    ніби все ок, але почуття тревоги не покидає

3. Insolence

Insolence Living The Dream

Ми їздили, але давненько, тому яка зараз дорога - не скажу. Іхали через Мукачеве-Берегово-десь там Угорщина-Чингіршима-тоді Сату-маре і далі на Бухарест. Через Угорщину мусіли їхати, бо в той час кордон з Румунією був відкритий тільки для тірів.
    Але ця дорога в Румунії через гори - повно серпантинів і спусків-підйомів, вночі їхати важкувато. ну і заправок там не густо.
    Але заїхали нормально.

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, ті що зараз в болгарії і недавно туди приїхали, що там на дорогах ? підтоплень немає? БО в новинах передали, що по румунії багато підтоплень, і на відео все дуже невтішно виглядає... як їхати?

5. яблунька

яблунька New Member

На одному з форумів прочитала, щоб ті, хто на днях планують виїзджати, прокладали собі маршрут через міст, бо поскільки річки піднімаються, то пором в любий момент може перестати працювати на деякий час.

6. Kecan

Kecan New Member

Дівчата, хто відпочивав цього сезону на Золотих Пісках. Розкажіть будь ласка про пляжі. Читала у відгуках, що зі своїми рушниками(покривалами) виганяють з пляжу. Чи це дійсно так?

7. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

:girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce:Допоможіть розібратися.

Ваучери усім дають хто їде своїм транспортом, чи тільки для тих хто їде автобусом? Бо нам сказали, що дадуть інформаційний лист (їдемо машиною) і ніби все. Ваучер і інформаційний лист це різні речі чи то саме, бо я так розумію, що інформаційний лист - адреса готелю, а ваучер - це бронь того готелю на конкретну дату.

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ----------

Знайома говорила, що з першої лінії виганяють, тобто там де стоять їхні лежаки і парасольки за яких треба платити, а якщо лягати дальше то ні.

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

саме через міст і поїдемо, щоб в болгарію заїхати через Русе, але от власне на днях в Русе зливна система не справлялась і була заборона їздити наземному транспорту, так нет писав...

9. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

[/COLOR]

Ооооо....., і ми теж туди їдемо. Приїдуть друзі напишіть як вони там відпочивали. Дуже цікавить все про цей готель.

10. oliv

oliv Active Member

а через Чернівці плануєте їхати? Чи через Закарпаття?

11. lawyer

lawyer Member

На дорогах все добре (в районі Сонячного Берегу, Несебру), оскільки, як я вже писала, погода гарна, лише вчора трохи падав дощ і сьогодні підвечір, але решта часу сонячно, тому все висихає

12. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Взагаліто інформаційний лист то було завжди хто їхав автобусом чи літаком, вся інформація про рейс. А ваучер це саме Ваша бронь готелю, де вказані дати, тип номеру, харчування, коли ви їдете, і адрес готелю.
    .

Сьогодні дзвонила в свою ТА. казали що паспорти будуть на наступний тиждень.Ну побачимо.:d23:

13. яблунька

яблунька New Member

Забрала сьогодні паспорти, відразу виникло запитання: а нащо мені болгарська мультивіза??? Це щоб жаба не душила за страчені 35Є?: :))) Дивні ці болгари, краще б візу дешевшу зробили чи надіються, що ми за одне літо 3 рази в них відпочинемо ;).

---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

Щось надто довго вони то роблять ..., хоч не дорого?

14. vikulyamamulya

та ні як стандартно.
    Я коли працювала в турфірмі то болгарська віза відкривалась до 10 днів ну максимум 14. Ну може вони на конкретні дати також декілька документів збирають, те ж мабуть не солідно в посольство кожен день по дві анкети давати.
    Щось вже трохи переживаю, бо якщо щось не так, а їдем 10 числа, то я навтіь незнаю. Хоча що може бути не так, болгарська віза ,це ж не шенген, з всякими там примудростями.

15. Insolence

А раптом Ви захочете в Стамбул змотатись на екскурсію. Є такі екскурсії і у Вашій турфірмі і в екскурсійних будках на курортах.
    Нам минулого року відкрили на півроку.

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

кх..я ще перед Паскою здала документи в турфірму..досі нема,бо розумію, що цілими автобусами роблять в порядку дат виїзду..а так як ми аж 12 липня їдемо, то сьогодні з ТА вислали мейл,щоб не переживати і в перших числах липня залізно буде,а мо і раніше

17. Insolence

Не переживайте, я здавала документи за тиждень до виїзду, віза була готова через 3 дні. Паспорти віддали вже в автобусі.

18. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і нам), а цього року вже мульті дали. Подавала на візу перед травневими святами, відповідно майже 2 тижні тоді "вилитіло", ніхто нічого не подавав, а 24травня забрала:girl_yes2:

19. vikulyamamulya

та впринципі наскільки я знаю пробелм з болгарською візою не буває, але всерівно не дуже то спокійно,коли отримуєш паспорт на руки в останінй день. Ходиш і сивієш, щоб все було добре.
    робим страйк :girl_feminist:

20. Insolence

гг нам теж, бо, як писала вище, можна в Турцію змотатись. Але я писала про термін візи, а Ви про кількість в*їздів в країну))