Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії кераміка - я від неї балдю. Але це на любітєля. трояндова косметика - всілякі дрібниці недорогі 3 роки тому ми стелили (Сонячний берег-південь) і всі стелили - жодних зауважень. Оце нововведення не нагнітайте... по-перше на узбережжі нема таких річок, по-друге поки дійде до Р і Б, то рівень значно спаде... як повезе, є нормальні перевізники, а є що "летять". і такі зальоти бувають - беріть телефони тих супроводжуючих
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії дівчата, а чи були ви незадоволені замовленим житлом? маю зараз проблему. знайомий дав контакти там де він був минулого року, але там зовсім нема двору біля будинку. а я би хотіла щоб двір був, щоб малий під вечір міг собі бавитись. переглядаю на сайті http://bulrest.com варіанти і вони всі такі схожі. не знаю чи брати перевірений варіант без двору чи замовляти навмання. підкажіть, бо перший раз їдемо.
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії чесно, в Поморьї особливих дворів і нема. забудова така містечкова.
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії в деяких є дворики з мангалами і качельками для діток
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Таня, то залежить. Ми на місці знайшли гірше житло в 20х числах серпня ніж би забронювали зі Львова те,що нам порекомендували знайомі. хотіли на березі - а на березі ніц вільного не було. Бронь потрібно оплачувати в якому розмірі?
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії там де був знайомий не треба оплачувати бронь. я так зрозуміла по карті що то Поморьє можна за 10-15 хв пройти від одного берега до іншого. то мені не дуже принципово де саме)))) тільки з тією непередбачуваною погодою боюсь попасти на дощ(((, тому шукаю варіанти з двориком
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Дівчатка, а хто їде десь на днях в Болгарію і вернеться до 30.06 хотіла б попросити купити пляшку їхньої Мастики Пещери, дядько Сумщини її обожнює, якраз 30.06 їдемо в гості, а так як цього року не їдемо в Болгарію не зможемо самі привезти. я віддячусь
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії дівчата, хтось відпочивав в цьому готельчику? http://bulrest.com/17/Хотел-Света-Марина-Поморие/
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії та, в принципі десь так і є ну то бронюй, а приїдеш, переночуєте, зорієнтуєшся чи тобі підходить і вирішиш собі шо робити далі ---------- Додано в 08:43 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ---------- там дворик такий дуже відносний може краще дивитись на апартаменти з терасою?
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Дівчата, де в Помор"ї класно по-шопінгувати? Минулого року їздили в Бургас на вул. Александрійську(Здається) і в якийсь там торговий центр, але нічого особливого, ну і ще по центральній вулиці Князя Борис. Порадьте ще куди поїхати?
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Ну раз таке діло, то і я спитаю тут ніхто не зупинявся?: http://pochivka.bg/o-18506-къща_дафина Щось кручусь -верчусь і сумніваюсь, забронювала, без застави і не знаю що робити, відгуків ніде нема, друзі бронювати не ризикнули, сказали, що за такі гроші по-любому щось на місці знайдуть, а я якось боюсь ризикнути 21 липня шукати на місці... Може хоч хтось з вас по сусідству жив?
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії там э багато крамничок для туристів з відповідними націнками, а я там якось загуляла в другий кінець міста, то там ряд магазинів з дуже доступними цінами, я собі купила пару кофтинок і легінси, чоловіку шорти, речі дуже якісні і в половину ціни дешевші ніж у нас на базарі, а ще там вироби зі срібла дешеві і є великий вибір.
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Дівчата, щось шукаю, шукаю, знайомі хочуть зупинитись в такому готелі Style Place Hotel м. Китен, може хтось там був, порадьте, от і я подумала може то не видумувати і тоже туда їхати. Може хтось хоч в тому місті був, як там?
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії бачу більшість того року в Поморьє збираються, може там форумівку зробимо, і здивуємо болгарів )
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Доброго дня Всім, може хто їздив по обїзній Чернивців М19. як дорого, щось зовсім не хочеться через Чернівці по бруківці?
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії не знаю, який буде червень -липень далі, але коліжанка вже тиждень у Обзорі- поки не купалися ні разу: море холодне і дощить.
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії поляки прогнозують,що за ень-два ситуація покращиться....Ніколь нам відпише за 3 дні що і як.... http://pogoda.onet.pl/prognoza-pogody/dlugoterminowa/europa,bulgaria,nesebyr,10460.html
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії не страште, ми 29 червня їдем туди, також слідкую за погодою, то ніби тепло має вже бути Пригадую, в цей період минулого року були в Сонячному, то всі наші 11днів відпочинку були сонячні, теплі, і море класне))
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії як пише наш форумний синоптик Марек- цьогріч не можна робити довгострокових прогнозів: за день все круто змінюється (так що може і спека бути )