Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Кольорова, 13 Червень 2011.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії

маю сумніви що когось би така атракція зацікавила.
    МОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! кому ті таланти тре)) ще й за гроші.

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Начиталась я тут дівчат, прийшли у кафе, дали нам меню, а я до офіціанта відразу- мені 100 г рому Савой, чоловік у шоці :shok:. Принесли, мені вистачило лише понюхати :girl_crazy:. Чоловік був задоволений, що мені не сподобалось. Казав, щоб я на другий раз брала відразу 200 г, щоб йому два рази не замовляти :girl_wink:.
    Сподобався вермут , а їхні черешні , то просто бомба :nyam2:.

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я в маркеті зора затоварювалась їхнім гарбузовим насінням, навіть додому привезла і тірамісу ось таким - мнямка [​IMG]

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я брала інше, то було несмачне. Треба Занудку "підгрузити", поки вона ще там відпочиває, щоб прикупила .

5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Зора це мережа одних з найдорожчих супермаркетів. На Сонячному березі є супермаркет Младость, там дуже дешеві ціни на все.

6. Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії

Хочемо їхати в Болгарію. Дуже сподобались готелі Андалусія Атріум, Роял Бей, Парк, Кастел але от відгуки про них жахливі. Можливо, хтось там був, розкажіть докладніше. Ще нам рекомендують Гранд Вікторію, відгуки про цей готель хороші, але попередні готелі мені більше подобаються.

7. kristina

kristina Well-Known Member

про ці готелі писала Одрі , знайдіть в пошуку, відгук був позитивним

8. Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії

Знайшла, дякую. Шкода, Одрі була там два роки тому, хотілось би більш "свіжих" відгуків.

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

він був позитивний і в олі-льолі і в Астер теж

10. WildWind

WildWind Member

11. Iryna

Iryna Well-Known Member

порадьте, чи вартує їхати в Болгарію у вересні? бо у нас в бархатний сезон глуш повна... а хочеться і моря, і кафе, щоб харчуватися, і екскурсій....

12. octavia

octavia Well-Known Member

Якраз у нас в Криму Ялта (ПБК)бархатний сезон кафе- екскурсію меньше людей ,прекрасна природа.А в Болгарії повна глуш закриті кафе,зібрані ліжаки шторм і сильний вітер,були в вересні мої друзі.Як казав мені болгарин в них немає такого поняття як оксамитовий сезон.

13. Олька

Олька Well-Known Member

Мої друзі тільки звідтам приїхали, задоволені на 1000000%. Сказали, що це рай, а не відпочинок.

14. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

в цьому готелі нема поселення з дітками.
    Це комплекс готелів з спільною територією і барами. Територія гарна і велика. Сильна анімація для дітей, є свій аквапарк. На вид готелі бомбезні, але номерний фонд старенький рівень сервісу не дотягують до 5*. Великий плюс- безкоштовні лежаки на пляжі.

---------- Додано в 09:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ----------

Сонячний берег до 15 вересня ще в повному розгарі.

15. KoshAnja

KoshAnja New Member

ну мабуть все, як завжди, залежить.....
    ми минулого року їздили на початку вересня в невеличке містечко Болгарії, то попали на прекрасну погоду, так - було менше народу і деякі кафе були зачинені, але все інше працювало нормально - магазинчики і кафешки. А як з*їздили в Солнєчний бєрєг - то там рух, все відчинено, багато народу, базарчики в *разгарє*. Так що - дуже не було відчутно шо літо завершилось =В

16. Orman

Orman Модератор-бомба

ми були в вересні два роки підряд. все відкрито, погода чудова, повітря +24, вода +26 .
    Фрукти-овочі - вважайте що задурно, ціни в готелях нижчі. Вітер, да був, але не такий щоб на щось шкодив.
    ну от тут ми і були

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Здається усі готелі мають 4 зірки. Номерний фонд я б не назвала стареньким, Андалусія/Атріум - 2007-2008 року.
    Довго можна писати про сервіс, комусь подобається вільний графік, комусь все включено, тому спільної думки не буде, але якщо порівняти три різні готелі в яких я відпочивала в Болгарії - то плюс комплесу в Еленіте - це велика гарна територія, суперова анімація для діток різного віку, дитячий садок, безкоштовні лежаки,(в іншому місці це 120 гр/доба мін. за лежаки і парасолю), сам пляж недалеко до готелю, ну і передбачені витрати - на самій території є все, що потрібно - від води/пиття до морозива і кави, тому понад суму, потрачену на готель, витратили мінімальні, хіба на екскурсії. Ще з плюсів - поліклініка чи міні-лікарня, що нам в свій часу дуже допомогло, коли чоловіка вкусила отруйна риба. Тобто для відпочинку з дітьми - добре.
    Мінуси - черги і купа людей, маленькі номери, багато дітей, для тих хто хоче спокою, одноманітна їжа, далеко їздити в ресторани і віддалено від "цивілізації" і мого улюбленого Несебру,що для відпочинку молоді чи удвох не дуже добре.
    У двох інших готелях Санні Форт та Котва Аквапарк - витрати окрім самого готелю - непередбачувані, це і лежаки, і вода-пиття-морозиво, і купа різного хламу, який просить дитина по дорозі на пляж, оплата парковки, (в Котві була). і т.д. Території в обох хоча і були (багато готелів немають зовсім) але за площею явно не дотягували до Еленіте, зате можна гуляти по променаду, ходити на дискотеки, в ресторани, бо анімаці була досить слабенька.
    Але найбільш добивало мене оте, хоч і недалеке, але ходіння на пляж - ніби і недалеко, але з дітьми, питтям, пасками і кругами накладно - в Еленіте можна було з балкону круг скинути дитині на пляж і в купальнику прибігти в номер..
    Тобто плюси і мінуси можна знайти всюди - все залежить від настрою, Ваших особистих потреб і очікувань, фінансів, наявності і кількості дітей і т.д.

---------- Додано в 09:06 ---------- Попередній допис був написаний в 08:44 ----------

Забула ще попередити за отруйну рибу, - це чорноморський дракон дуже сильно схожий на бичка, місцеві називають його драгон, але на відміну від бичка має отруйні шипи які проколюють шкіру досить глубоко і вприскуюють туди отруту, це дуже боляче і може паралізувати ті частини тіла, куди рибка вколола. На пляжах її немає, але небезпечна для рибаків або тих, хто пірнає, є на необлаштованих пляжах. Як вкусить - відразу до лікаря, чоловіка як вколола, його прокапали, обезболили і все одно права рука більше місяця була удвічі більша за ліву.
    Виглядає чудо-рибка так - [​IMG]

18. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

муж з товаришем плавали у відкрите море на рибалку, то перше, шо муж зловив, був цей дракон, то той місцевий рибалка, що був з ними встиг зупинити мужа і сказати, щоб не чіпав його руками і розповів, що то за риба. попадались досить часто на гачок, зарази.

19. Yulia

Yulia New Member

Приїхали ми вчора з відпочинку у Болгарії. Дуже задоволен :i-m_so_happy:і і трішки змучені, оскільки добирались машиною. Відпочивали на Сонячному березі, чу-чуть переживала за проживання, але то було марне - все було саме так як на фото, які нам показували.

20. Ezik

Ezik New Member

А я ось їду в Сонячний Берег через тиждень, так що поділюся враженнями пізніше))