Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії

Discussion in 'Мандри' started by Кольорова, Jun 13, 2011.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії

червень більш-менш безпечний у цьому плані місяць. Але тут з погодою уже 50х50. І от коли пару епізодів злив і потім- стоків колекторів- море просто не встиає очиститися. В липні - починається навала туристів, які ще з собою привозять і на фоні того всього створюється сприятлива атмосфера для активного розвитку патогенної мікрофлори. Липень-серпень вже кілька останніх років- це скоріше закономірність, ніж вийняток. За останні 2 роки у нас не було жодного знайомого, який би з цим не стикнувся в Болгарії при умові поїздки в липні чи серпні.

2. Rusalonka

Rusalonka New Member

Ми три роки їздили в вересні і ніяких проблем. Цього року правда 1 день дощило і 1 день був сильний шторм. На рахунок кухні - то тут на любителя. І з готелями нам завжди везло))) Люблю Болгарію :girl_tender: Аквапарк "Парадиз" - бомба, старий Несебр - завжди море задоволення...... А на дрібниці просто не звертаю уваги. А отримую задоволення від відпочинку :girl_wink:

• Подобається Подобається x 1
  3. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

у мене знайома нещодавно повернулася з Болгарії, їхали вони туди автобусом. Так вона була дуже задоволена, аж стрибала від щастя, шо там була. Вона просто ніде закордоном не відпочивала, мабудь від цього у неї такий захват.

4. dreamangel

dreamangel Member

Ми відпочивали в Равді( коло Несебра) в 2013р. Враження просто суперські. Поселились в невеличкому сімейному готелі "Пінкови", правда номери бронювали на серпень-вересень ще в січні))). І ті гроші що ми потратили там за 2 тижні, не відмовляючи собі ні в чому, набагато менші ніж потратили в 2012 в Криму. Правда з теперішнім курсом навіть не знаю коли нам світить ще така поїздка:cry::cry::cry:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. basia

basia Well-Known Member

І ми вже 3 роки в Равді. Перевірений приватний міні-готель,який не здається російськомовним (виручила нас галицька говірка) і їздимо тільки в червні. Мінус-вузький пляж. Середземне море,звичайно,краще, але ми їдемо з дуже близькими нам кумами,що фінансово слабші за нас. 7 місний бус перетворює вартість дороги в смішну і всі задоволені.

6. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Я в 2013 відпочивала в Поморьє, звичайно для молоді буде трохи скучновато ( хоча мені з моєю роботою було в сам раз тихий відпочинок).Для сім"ї взагалі супер. За два місяці забронювали приватні апартаменти через один болгарський сайт. Візу пішли відкривати в одну відому турфірму, яка організовує поїздки в Болгарію, на що мені нахамили у відповідь "звідки Ви взяли що ми Вам візу без готелю нашого відкриємо". Але то менше з тим. Їхали зі всіма зупинками мабуть добу. Харчувались кожен раз в різних закладах. Сніданок робили собі самі, так як в нас був в номері холодильник, недалеко базарчик і супермаркет. А саме головне в нас був балкончик з видом на море ( одразу ж за два метри від будинку пляж) Яка то була красота.... На обід ходили в барчик при нашому будинку, ну а вечеряти старались кожен раз в іншому закладі. Все було смачнюще, порції великі, і ціні смішні. Потратили тоді стільки ж ,скільки наша коліжанка в Криму.
    Але дійсно з тим курсом то собі зараз таке не позволиш.

7. Latane

Latane Well-Known Member

А хтось літав літаком в Болгарію? Задумалась над відпочином там, плануємо самі житло через букінг там шукати, але добирання добу з дітками в автобусі мене дуууже бентежить. Років в 16 їздила туди і саме дорогу згадую з жахом! Хочеться швидко)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Надька

Надька Well-Known Member

дівчата а хтось відпочивав в приватному секторі в Болгарії??

9. basia

basia Well-Known Member

Я.Всі ці міні готелі і є приватсектор. Будинок з подвір"ям і кухнею на 2-3 родини.Столики і гойдалки на подвір"ї,діти не вибіжать на дорогу і можна сидіти на вулиці скільки хочеш.Фруктові дерева в садку і квітник. Ну якось так.

10. Надька

Надька Well-Known Member

А як до моря далеко?і в яку ціну?

11. basia

basia Well-Known Member

Равда таке село,що з найдальшого кутка 10 хв. За кімнату з власним санвузлом і кондишом ми платили 35 лев (десь 18-19 евро). Чула,що самі економні варіанти по 10 лев з особи(завважте,ціни з 20х чисел червня і до 10 липня).І треба шукати,не лінуватися.Як згадаю,що ми в Помор"ї фірмі платили 40 евро за 2х кім квартиру,аж жаба тисне(тоді були вперше,побоялися без фірми)

12. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

я відпочивала в Поморьє. Бронювала через bulrest, вірніше там найшла те що мені підходить, а з власниками вже по пошті переписувалась

13. Franja

Franja Member

Ми літали минулого літа в Болгарію зі Львова (Львів-Бургас-Львів), але години відльоту і прильоту були не дуже вдалими((( Але навіть попри це - тільки літаком би знову летіла)

• Подобається Подобається x 2
  14. сніжна

тільки цьогоріч, скоріше за все, літака зі Львова не буде

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ну так ви не рівняйте "кімнатку з власним санвузлом" ( ви пишете так ніби то незнати який комфорт, то є норма вообщєто, власний санвузол) з двокімнатною квартирою.
    Минулого року в Поморії в липні навіть 2-кімнатна квартирка але в бабульки ( ну і відповідно облаштування тої квартирки чисто, охайно, але не більше, кухня одна назва, телек 10 річної давності, інтернет ледь-ледь) теж коштувала 35-40 лев (20 євро).
    А повноцінна сучасна 2-кімнатна квартира, з повним фаршем сучасної техніки, меблів, кондеями в кожній з кімнат і до моря 2 хв по прямій- 40 євро.

Якби їхали без дітей а нам треба було лише переночувати, оселились би у бабульки запросто, а з дітьми нам треба було почуватись як вдома, щоб нічого не напрягало і не створювало дискомфорту, тому був дорожчий але комфортніший варіант.

тут треба дивитись які вимоги до усього, і хто їде відпочивати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. readytogo

readytogo Well-Known Member

Були в Болгаріі разів вже п'ять,може і більше,то житло букала через bgstay, придивлялась там щось підходяще і вела переписку з власниками. На англійській або на російській.
    Востаннє,а це два роки тому жили в апартаментах на Св.Власі в будинку з басейном,перша лінія, 3 спальні і вітальня об'єднана з кухнею,то платили в районі 90 євро за апарт в розпал сезону. Ціна думаю і не змінилась. Умови були дуже пристойні, за такі в Хорватіі, Чорногоріі чи Італіі заплатили набагато дорожче.

17. Franja

Franja Member

а чому так думаєте, може, маєте якусь інсайдерську інформацію про чартери?) чоловіку Болгарія не сподобалась, тому цього року туди все одно не збираємось(

18. сніжна

про це у своїй темці писала Ольга Сорока з Оті Тур. Таку ж інфо нам ще раніше дали у Міст турі

19. basia

basia Well-Known Member

Ми і тут живем не у квартирі , тому навіть і не розглядали квартир .А в особняку для ночівлі і кімнати достатньо. тим більше я писала про свої умови і свою ціну. у всіх різні запити і різні можливості (смаки та уподобання теж).

20. Привіт, хто відпочивав в цих готелях, відпишіть відгуки???
    NOBEL ,Vigo Panorama,SMARTLINE
    MERIDIAN