Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Ще мене цікавить курс євро до левів в Поморі, чула, що 1євро=2 леви, це так?
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Переважно по Болгарії курс в межах 1,92
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Доброго дня всім! Ми придбали квитки на автобус до Обзору і на зворотню дорогу нам дали місця 2,3,4. Вони з самого переду, підкажіть будь ласка чи вони зручні, бо наскільки знаю в деяких автобусах за кріслом водія є стінка, яка не дає можливості простягнути ноги. Хто їздить автобусами в Болгарію, дайте якусь пораду. Наперед вдячня
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії це найзручніші ,як на мене місця,бо після водія є ще місце для гіда і 2 водія..їх не номерують...напереді непарко....ми так їхали минулого року...а от коли повертались,то пішла я спати назад,бо було там пусто,то парко/мало кисню..
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії це одні з найбільш комфортних місць ( на 2 місці узагалі класний передній обзор. Хоча це залежить від марки. Бо в інших моделях- обзорними є 3 і 4 місце)). Їм конкуренцію можуть скласти лише місця одразу за середніми дверима в тих марках автобуса, де тут передбачений столик і немає закритої стінки. Тобто ви стосовно своїх місць дивіться ще і по марці автобуса, яка їде. Неоплани відрізняються від МАНів, ті- від Мерседесів чи Сетри і т.п.
Так, глянула я фото. Кафешка називається "бірарія Діонісій". Вул. Черно море, 28. Ми тоді кілограмовий сач замовляли (це одне м'ясо грильоване і овочі гриль) - то на гривні виходило близько 70-80. І риба дешевша значно, ніж в Созополі. Якщо діти більші - від 5 років, то я б обрала Приморско. Розваг для дітей більше, спокійніші вулички, машини не так ганяють, як в Созополі, аквапарк великий, дитячих майданчиків більше, і звичайно ціни - на порядок нижчі. Якщо мацьопство до 2х років, то я б обрала Созополь. Для батьків є де вечори проводити - гуляти вуличками старовинного міста, мені не набридало, хоча стара частина не така і велика. Пляж в бухті майже без хвиль... Ну чесно, не можу так радити, бо ще своіх немає діток. Це я так думаю, що я б в слінгу дитя носила, і всюди могла з чоловіком ходити, як і зараз (а хто ж зна, як воно насправді може бути )
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Але є нюанс: дітям спереду не можна їхати. Тобто якщо дитина, то садіть її на місце 4.
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Так я в курсі. В нас доні 5 років. Але місця 3 і 4 напевно розташовані поряд, тож я зможу сидіти біля неї
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Я не знаю яким автобусом ви будете їхати, але ось тут можна подивитись місця в мерседесі: http://tur-galychyna.com.ua/rozklad-charteriv-do-bolgariji#
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Порадьте, будь ласка, готель в Сонячному Березі, і кафе, де можна пообідати/повечеряти. А також підкажіть, чи варто брати в готелі вечері чи повний пансіон? Перший раз планую відвідати Болгарію, і чомусь дуже важко розібратись, що на практиці вийде краще...
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Дівчата невже ніхто не відпочивав в Святому Власі. Шукаю більше відомостей де краще харчуватись, де кращий пляж. Чи варто здавати долари і купувати євро в подорож, чи можна їхати з доларами?
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Краще не брати в готелі повний пансіон, бо вийде значно дорожче, а годують досить одноманітно. Краще за ті гроші по різних кафешках ходитию Ціни помірні, а порції величезні. Ми з чоловіком вчора взяли в обід грибну зупку-крем (500 мл), і порцію другого (три курячих грудки, гора картоплі, три види салатиків, це все на тарілці для піци),заплатили 11 левів, то так об"їлись тим одним обідом на двох, що навіть не вечеряли...
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Ще цікаво, як з домтупом до інтернету у Поморі, бо 2 роки тому, мало де був інтернет і тугий....
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Підкажіть, будь ласка,яка ТА може зробити лише болгарську візу досить недорого.бо в Пілігримі консульський збір з дорослого 35є+ 23 євро Послуги ППВА і ще 100 грн.
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Подзвоніть в Аллу, в них офіс в центрі, минулого року мені там вийшло найдешевше і швиденько, навіть анкету і ту самі все зробили.
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії якраз подали туди документи. Дійсно, там найдешевше: віза 35 євро, послуги фірми- 100 грн з людини (тоді як в Аллі за послуги просять 20 євро). Доречі, я була свідком, як в Диліжанс-тревел прийшов представник іншої турфірми (не буду називати, але там ціна за послуги вже 200 грн за дорослого) і приніс цілий стосик документів на оформлення віз. Тобто деякі фірми заробляють просто на посередництві. "Зачем платить больше?" (с) ---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ---------- заповнення анкети (чорнового варіанту) у мене зайняло 5 хвилин. Потім працівниця турфірми чемно все внесла в комп'ютер. ---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ---------- мене цікавило, де спокійніше вечорами і де море мілкіше Моїй доці 4,5, то думаю, Приморсько буде нам добре. Дякую за відгук!
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії а хтось відпочивав у Zornitza Sands Spa Hotel в Еленіте? які там умови? Яке харчування?
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії я вже здається колись тут писала - ми брали номер-студіо, і взагалі без харчування. Справді харчування нема потреби брати повний пансіон, ну хіба сніданки, якщо вам треба. Ми їли пластівці з молоком або смажили собі яйця з ковбасою. Все приладдя в номері було. Ми були в готелі Julia Family appartments 3*. Це на краю Сонячного берега, близько до Несебру. Нам підходило те, що там було тихо, шуму під вікнами нам не було треба. І хоч на карті він виглядає далеко не в перших рядах, але реально до моря 10-12 хв йти. А ще я тащилася там від басейну, доволі великий був, бо я помітила що в нашому "районі" там у 3*готелях доволі маленькі території і малі басейни. минулого літа там долар було значно вигідніше мати , ніж євро, тому ми їхали з долярами і міняли там лише в банках, оск. в них був кращий курс. До речі в ниє ще така уловка - в канторі може висіти на таблиці дуже високий курс обміну, але за обмін з вас ще візьмуть і комісію, так що в результаті ви навіть не відчуєте, що міняли по високому курсу. А от в банках такого не було.
Відповідь: Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії Там є зараз мої друзі з дитиною 3 роки. Коротко писали- все класно: і готель, і харчування, і пляж.