Цікаві факти про російські серіали в Україні. ІНФОГРАФІКА Цікаві факти про російські серіали в Україні. ІНФОГРАФІКА ро це не розкажуть "українські" телеканали, але це має знати кожен український телеглядач! 1. Російські серіали ЗНАЧНО дорожчі за інші зарубіжні серіали. Але російське телевізійне лобі в Україні (насамперед власники й керівники телеканалів) усіляко поширюють думку, що російські серіали дешеві й без них канали не виживуть. 2. «Українські» телеканали сплачують шалені кошти за російські серіали, що в умовах війни з Росією є прямим фінансуванням ворога. 3. Рейтинги російських серіалів завищені. До визначення цих рейтингів долучають насамперед російськомовні сім’ї. Але навіть попри маніпуляції рейтинги російських серіалів цьогоріч значно впали.
Ви бачили концерт до Дня Незалежності на Інтері? Я натрапила на нього, це капець просто. Навіть вже не смішно, просто "за гранню добра і зла")) Як завжди двомовні ведучі (при чому російської набагато білье звучало), букви що характеризують Україну так обирали і коментували, що враення таке що без совітського союзу нічого українського не було б, крім села напевно. Ось такі думки популяризуються. І "відомі українські виконавці" співали радянські пісні, руські романси, навіть Л-Кравчук вискочив і співав там щось па-русскі, і Злата Огнєвіч, Бучинська і т.д.. Ну бачать же які часи, хтось то зрежирорував, але як таке можна пускати в ефір? Вино наша Нацрада (чи як там їх, чи міністерство відповідне) зовсім не переймається тим що показується по тв, що і як передається в інших медіа. Вони або не розуміють, або то цинічно так і задумано. І щораз показували крупним планом як публіка у Києві радісно підспівує і тішиться тим виступам. Реально, таке враження що дивишся концерт якогось радянсько-русього виробництва. І при чому тут Україна? «Наруга», — журналіст про концерт «Інтера» до Дня Незалежності http://www.bbcccnn.com.ua/blogy/naryga-jyrnalist-pro-koncert-intera-do-dnia-nezalejnosti/
я не змогла то дивитися - щоразу підкочувала тошнота від одного вигляду Доманського з його велично-трагічними промовами блін, - вся скорбь еврейского народа застыла в суженных зрачках..., а ще як вийшла та ку...ва Повалій з таким блаженним, милим лицем....... то справді виглядало як звітний концерт до дня КПСС. Сумно і соромно за те все
100%! Таке враження що народ мають за тупе бидло. Але питання - чому такий канал працює, транслює такі концерти, фільми, серіали (в час фактичної війни). Де той Нищук, чи як там його, де ті борці "за українську ідею"? Певно теж сидять і "Інтер" дивляться
Ось що на разі робиться http://www.bbcccnn.com.ua/blogy/gromadskist-poprosila-zaboroniti-movlennia-telekanaly-inter-zaiava/
В пошуках підгузників пройшла кілька магазинів мереж Ватсонс, космо, Ева...то всюди Хаггіси ньюборн "виготовлено в рашці"...
підгузники виготовлені в росії і в Ашані, і в Новій Лінії, і в Епіцентрі можна знайти окремі розміри окремих підгузників, виготовлених у Європі, але потрібно пошукати
Купуєш джинси у Львові – утримуєш працівників у Ростові. Або й гірше – поповнюєш кишені окупаційній владі Луганська. Як так? А дуже просто. 13 арів площі для росіян у Львові? На офіційному сайті торговий центр «Victoria Gardens», що на перехресті вул. Наукова-Кульпарківська у Львові, обіцяють відкрити вже 21 жовтня. Одним із якірних орендарів цього торгового центру є російська компанія Gloria Jeans. У Львові вона задумала відкрити найбільший у західній Україні магазин, площею 1,3 тис. кв. м. І правда в тому, що виробничі потужності компанії – в окупованому Луганську (текстильна фабрика «Стиль», котру росіяни викупили 2006 року). Тож, так чи інакше, компанія співпрацює з нинішньою окупаційною владою та платить податки у казну так званої «ЛНР». На це звернули увагу журналісти у червні цього року. Після публікації такої новини на сайті ТРЦ «Victoria Gardens» з’явилося спростування: «ТОВ «Глорія Джинс» зареєстроване 2001 року (ЄДРПОУ 31574019) та базується в Одесі; учасником ТОВ «Глорія Джинс» є люксембургська компанія «Ла Мод Інвестіссман С.а.р.л.» і т. д. - See more at: Вже у жовтні львів’яни зможуть купити зброю для ЛНР?
Трішки в продовження попереднього повідомлення - напишіть, будь ласка, назви "російських магазинів", що розташовані в Вікторія Гарденс. Насуваються знижки, то хотілося б орієнтуватися, хто є хто в цьому торговому центрі взагалі, було б добре, аби внизу кожного магазину ставили позначку-прапорець країни/країн - виробників, що там представлені - таку маю думку
Купляла сьогодні зубну пасту фірми Biomed. Як завжди подивилася на код (щоб часом російський не був), і заспокоїлася, бо код починався на 76, значить мало би бути все добре. Але вдома краще почала роздивлятися, і там малесенькими-премалесенькими буквами побачила надпис, що "зроблено в Росії"! ну ті букви справді без лупи не прочитаєш. і знаю, що сама винна, бо треба уважніше в магазинах перевіряти, але біля цінника навіть попереджувального москальсього прапорця не було. а переважно ж їх чіпляють, щоб люди легше орієнтувалися. от весь час я так виступала проти російських товарів, казала, що не купляю принципово, аж тут аж 4 штуки тих пасти взяла! зате тепер на майбутнє додаю Biomed до бойкоту і всіх попереджаю.
Не знаю чи в цю тему, але мабуть варто внести сюди мережу дитячих магазинів "Антошка". Сьогодні зайшли туди з дітьми, доволі там багато людей (купують подарунки вже всі до свят), ціни там практично на все завищені, звісно, ну але то таке). А от що цікаво: весь час що ми там були з динаміків лунала руська попса. Типу "Вот к нам уже мчітся Новий год, і любовь к тебе прідьот", і все з мелодіями в стилі "шансончіка". Жодної пісні, навіть дитячої, українською мовою. Та що мало того, що нам політикани лапшу на вуха вішають, так ще й у вуха гі..но лиють. Так ніби в Рашці чи совдепії опиняєшся - ні тобі пісеньки гарної, ні натяку про Святого Миколая, отакий витав там настрій - "Новий год і празднікі" вже близько. А хтось ще дивувався що там написи російською і більшіст книжок, назв іграшок теж па-рускі. Хотіли колись купити там настільну гру, або набір для дослідів дитячі, то всі вони там тільки по руськи. Ну, сама назва мікроскопічними буквами по-українськи десь наклеєна на товарі, але основні назви, сам зміст тих наборів і ігор, їх мова всередині - російська. Про які квоти на українське можна говорити? Ну і купа російських товарів на прилавках вже нікого не дивує.
@Supernatural повністю Вас підтримую. Та вже львівським патріотам треба мати трохи хребет...А не затарюватися в подібних закладах( атб, глорія джинс) щоб потім сепарам було чим вбивати наших хлопців. Всі знають, всі чули....Но там спідниці по 50 грн....Брєд. Яким чином вони очутилися у Львові то інша тема...
@Bulavka а де вона? Я щось на ті банери не звертала уваги)) Колись правда на ДП тут мелькала реклама "Овца рукодельніца", якісь товари для рукоділля продавали, трохи незвично тут це було
Та от ви постійно у всіх темах постите відео та блоги виключно російською мовою. Це теж сприймається як реклама тих ресурсів
Та скрізь. І реклама російською і точно якийсь російський товар був недавно, не знаю, чи є зараз, я рідко тут. Звісно, тут є виправдання, колись Мартіні писав, що треба оплачувати хостинг і т.п. Значить, всі бідні і мусять йти на поступки ці. І президент бідний. А прості люди, які купують щось російське - ату їх!!! Моя мама пенсіонерка купує російський пральний порошок, бо дешевий і добре пере. І крем для рук Невская Косметика - бо дешевий і, скажу я вам, дійсно хороший. А розумники, які таких людей засуджують - нехай піднімуть їм пенсію і зарплату, щоб вони могли купити щось дорожче українське чи закордонне. Накипіло.
@Bulavka якщо реклама від Гугла, то вона від Вас і Вашого компа залежить. По яких Ви сайтах ходите і що шукаєте, то Гугл Вам і пропонує. Я недавно шукала зубну пасту спец дитячу, то тепер вона тільки мені вискакує. І на укр і на рос і на німецьких мовах