Бойкот російських товарів

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем whisper, 16 Березень 2014.

1. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

2. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Капець,( не вмію під офф з телефону ховати). А смайлик - це ніби доброзичливо, ну ви зрозуміли))

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Порадьте, будь ласка, якісну постіль українського виробника

• Подобається Подобається x 1
  4. Raven

Raven Мама малятка

теп добрий

5. Олюнька

Дякую!

може, хтось має постілі від "Руно" - як вона за якістю?

6. Олюнька

буду вдячна за пораду - чи можна десь купити червону ікру (якісну), не з Росії ?

7. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ми в ВАМі на вагу беремо. Пише, що не російська. Америка чи що.

8. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

Гляньте лляну від http://etnodim.com.ua/ua/dim/postilna-biluzna Етнодім

9. Ziben

Ziben :)

Нещодавно придбала в магазині Злата/Савка чобітки фірми BASCONI, за інформацією менеджера- Італія, а на справді російська фірма:ireful1:з італійською назвою!!! Дуже шкодую що так пізно почала шукати інфо. про цього виробника(((

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Колись мені подобались шампуні Натура Сиберіка, вони російські, і на етикетках в Космо були про це позначки. Сьогодні побачила ці шампуні, то вже позначок немає, а на пляшках вказаний виробник Естонія (і штрихкод теж не російський) і вказаний представник в Україні. То вони вже не російські чи просто частину та фірма почала там виробляти для українського ринку?

11. Ziben

Ziben :)

Компанія російська, просто частина виробничих потужностей знаходиться в іншій країні. І за інформацією на оф. сайті- "Вся натуральная косметика Natura Siberica производится из водных и масляных экстрактов растений, собранных вручную в заповедном регионе Южной Сибири"

12. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Дівчатка, хелп! Вже кілька місяців шукаю чорнило для авторучок фіолетове (ми мали Пелікан, закінчилось, купила Райдугу, а воно мейд ін Раша- якість жахлива), біля нас у всіх канцтоварах тільки Гамма мейд ін Раша :sad::girl_devil: Може хтось бачив десь іншого виробника, напишіть, пліз!

13. Supernatural

Купуавала капсули "Пелікан" з фіолетовим чорнилом в магазині "Ноти" (де книжки і канцтовари) на пр. Шевчена на днях.

14. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

дякую за відповідь, але в моїх дівчат авторучки, де треба набирати чорнило, капсули не підходять (ручка не закривається)

15. Irynai

Irynai Member

Та вони так частенько роблять - типу Італія, а виявляється російське. В мене стосовно цього свої роздуми: там же працюють наші консультанти і вони отримують заробітну плати з того прибутку.

16. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

17. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

а чому наші супермаркети не відмовляться ніяк від закупівлі російської продукції? добре, що хоч прапорці вішають, щоб знати, що з РФ, а що ні. але якщо вони попереджають - та хай би взагалі забрали все російське з полиць магазинів!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Рукавичка не продає російського. Єдиний супермаркет де можна розслабитись і не сліпати країну виробника на упаковці.

• Інформативно Інформативно x 2
  19. Supernatural

Те ж саме питання - це все людям (здебільшого) зрозуміло, але чому супермаркети, і багато магазинів спокійно продовжують закуповувати російські товари? Їх що, хтось примушує?? Не було б їх на ринку, люди тим більше альтернавині товари купували б. А так тільки сподіватись що "наші громадяни і так свідомі" :girl_impossible:

20. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Та мабуть не зрозуміло, бо раз є пропозиція, значить її породжує попит.
    А супермаркети в позиції "А я шо? А я нічо, люди ж купують", як завжди, гроші - перший і найбільший інтерес...як то люблять казати "нічого особистого - only business"(((

• Зе бест! Зе бест! x 1