Побачила в мами бальзам від чистої лінії, і кажу нащо ти купила російське? А вона каже так там пише, що в нас виготовлено. І точно, в Ужгороді виготовлено, ппц просто. Будьте уважні!
Порадьте якісь хороші безсульфатні шампуні, бо підходив мені Натура Сиберіка, а він тільки російський буває(
Купуваля я антиперспірант, довго придивлялась до тих штрихкодів, все російське. Знайшла Нівеа, не пише там країну виробника, навіть віддирала ту наклейкц, щоб згайтм. Щось там про Німеччину писало, штрих код, звісно не 4_6. Одним словом, взяла. А чоловік на телефоні має таку програмку, що сканує штрих коди і видає інформацію про продукт. І шо би ви подумали, мій дезик москальський Тре і собі таке встановитм, і не вичитувати в магазині, а клац - і маєш.
Купуйте на базарах, де польські і німецькі товари продають. Якщо не бачу жодної кириличної букви, тоді купую
Ну теж не патріотично. Якщо нема нічого украінською написано, то не призначено для імпорту в Украіну, завезено контрабандою, податки не сплачені.
Та варіантів є багато - можна замовляти з iherb, можна в дівчаток, які виготовляють косметику, та й на крайняк в Ватсонсі є Isana дезодоранти.
Фото для тих, хто думає, що бойкот неважливий... Виктор Золотарев Жители Земли. Украинцы, россияне, американцы и европейцы - Помните это фото каждую секунду. О чем бы вы не думали, и что бы вы не делали - помните об этом фото. Хотя бы до того дня, пока Путин и его свора не сядут на скамью в суде над военными преступниками. И осознайте - идет война, мировая война между Людьми и чекистскими нелюдями. Она не закончится, пока Люди не победят, или не погибнут. Все Люди. ________________________________ И еще, я присоединяюсь: Юрий Касьянов: "Нет. Моя задача проще - портить вам настроение. Ведь так было хорошо, до этого поста... И торговли с сепарами не было, и деньги в мешках через фронт не возили, и никто не погиб, и президент - молодец... Отпишитесь. Во имя всего святого. И ради вашего драгоценного здоровья."
Компанія Nestle - спонсор русифікації України! https://www.facebook.com/vidsich/posts/903786943022059
Ось стаття. Вважаю, що це вже мінімальна перемога в економічній війні. Not made in Russia: як транснаціональні компанії розгортають виробництво в Україні Українці майже перестали купувати товари російського виробництва. Міжнародним компаніям, які постачали продукцію зі своїх потужностей у Росії, доводиться пристосовуватися У середині літа майже всі транснаціональні корпорації перестали імпортувати в Україну продукцію своїх російських підприємств. Наприклад, шоколадні батончики KitKat, які «Nestlé Україна» поставляла з Пермі, тепер завозять із Болгарії, а каву Nescafé та корми для кішок і собак Purina One, Pro Plan, Friskies – з Угорщини. Чіпси Lay's, які PepsiCo завозила частково з РФ, а частково – з Польщі, тепер поставляють виключно з Польщі, а соки ТМ «Агуша» розливають у Херсонській області. Компанія Unilever сьогодні виробляє в Україні близько 10 видів соусів і кетчупів Calvé, а також шампуні ТМ «Чистая линия». Ці та інші товари донедавна виготовляли на російських потужностях компаній-виробників. Продовження тут: Not made in Russia: як транснаціональні компанії розгортають виробництво в Україні
В ТЦ Форум стільки одягу гарного з нових брендів знайшла - а потім на сайті прочитала, що все - Раша.. як там кажуть - "На спичках- экономим на водке- пропиваем"))
@Almariel а що, тоді всі товари в магазинчиказ "З Європи" теж контрабандні? Їх на кожному кроці є повно, працюють вроді офіційно і надписів українською на них нема.
можна подумати, що техніка в наших магазинах завовиться офіційно і сплачується мито, та в нас половина імпорту нелегальна, тут не питання в тому, ми бойкотуємо товари загарбника і ворога. А як якась з інших держав буде його підтримувати тоді і їх товари будемо бойкотувати.
Купила сьогодні склянки в одному з ікеївських маркетів Львова. Аж вдома побачила, що вони виготовлені в Росіі...Думала, ікею перевіряти не треба, ага...не тут то було
Бачила сюжет, де викладач зі Львова - Святослав Літинський забов'язав компанію Самсунг маркувати пральні машини надписами українською мовою. І на Авакова позов нещодавно подав, щоб його чи то інтер'ю чи то дописи дублювалися укр. мовою. І паспорт отримав без тої сторінки продубльованої російською мовою. Оце дійсно бойкот. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
Та?? Ото прикол, не чула. І від якої партії чи самовисуванець? Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk