Бойкот російських товарів

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by whisper, Mar 16, 2014.

1. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я тут попалася на москальський продукт(. В Україні ходила по магазинах з лупою( спеціально купувала, бо програмка на телефоні не завжди розпізнавала рос. штрихкод). А вчора пішла в магазин купити макарони, і щоб ви подумали, сьогодні випадково глянула на упаковку..а на ній маленькими буквами пише, "виготовлено в Росії". Капець, розслабилася називається (ніби Раша тільки в Україну продувти запихує)....тепер вже буду і тут на виробника дивитися.

2. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

Продажи российских товаров в Украине рухнули на 40% - эксперт
    Це звичайно тішить, але..! Вибирала в магазині крем, уважно читала країну-виробника, креми "Чорний жемчуг", "Чістая лінія" і тд. навіть не розглядала. І таки вибрала крем угорського виробника. З почуттям того, що натворила купу шкоди російській економіці та з почуттям патріотизму прийшла додому, ввімкнула 5 канал і .. о чудо.. Реклама "Чістая лінія, Чорний Жемчуг, Лесной бальзам і т.д. " - тільки купуйте, закликає з екрану мила дівчина.. . І як тут повірити в чисті наміри нашої влади? Ще б "інтер" мене не так б зачепило, а тут всі ми знаємо кому належить 5 канал. Таке враження складається, що тільки простому люду найбільше треба того бойкоту.

• Погоджуюся Погоджуюся x 15
    • Подобається Подобається x 1
  3. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Та все ж, заводи даного виробника були закриті місяць через суттєве зменшення експорту до нас: )

4. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

від людей треба хотіти більшого, ніж від влади. те, що влада не розриває торгові відносини з окупантом - це ганьба, але я особисто на це повпливати, інакше, як не купуючи їхніх товарів, не можу. Тому, щоб не перекладати всю відповідальність на нашу владу, так можемо робити всі ми, і переконувати своїх рідних, друзів і знайомих. Тільки попит визначає пропозицію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 5
  5. darusynka

darusynka Member

У мене виникла проблема з освіжувачем повітря в ванній/тулеті. Все і в Ашані і в ін. мережх перерила - навіть там, де не нема маркування Росії, виробник все одно вона(((( Українські сайти перелопатила - нічого, може не помітила . Порадьте щось, будь ласочка.

6. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

А звичайний Ашанівський, якщо не помиляюсь він в Україні виготовлений

7. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

ось на Зроблено в Україні: "“Хадо” – відомий виробник мастил для автомобільних двигунів, також випускає побутову хімію для дому. На сайті компанії є освіжувачі повітря, засоби для кондиціонерів, побутові мастила, чистячі та дезинфікуючі засоби, засоби по догляду за тканинами та меблями. Подивитися каталог та придбати продукцію можна прямо на сайті “Хадо”.
    http://xado.ua/bitovaya-himiya

• Корисно Корисно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. dasha

dasha Well-Known Member

Знайшла в інтернеті ролик http://u-news.com.ua/21688-v-kievsk...uyut-tovarami-doneckih-terroristov-video.html
    Як на мене то дуже спірне питання, бо завод, то не людина, вибратися з окупованої території не може. Але чи йдуть звідти податки до бюджету чи бойовикам невідомо. Я б не ризикнула бойкотувати наші товари, бо можливо їх купівля то остання соломинка потопаючого бізнесу.
    Для себе відкрила того тижня гірку істину: майже всі рибні консерви, зокрема сардини виготовлені в Севастополі, а звідти податок вже точно не йде в нашу економіку, як і решти кримських продуктів, наприклад вина та родзинок.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Не знаю,чи зовсім в Рукавичці відмовились від рашистських товарів,бо щось таке чула.Але орбіт там сьогодні купляла німецький,збоку висів прапорець ЄС.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

10. Retaret

Retaret Well-Known Member

в мого чоловіка була така ж проблема з шампунем. Майже вся побутова хімія і косметика відомих брендів до нас йде через росію. Тому тепер для себе знайшла вихід в магазинчиках з побутовою хімкою з Польщі , Німеччини.
    До речі рибні консерви кримські чоловік тепер теж відслідковує - ніколи їх не бере.

• Подобається Подобається x 2
  11. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

а нащо він вам?
    на рахунок підгузників, маємо "родичку"в якої чоловік мобілізований ще в першу хвилю, то вона ще по цей день постійно купляє ТІЛЬКИ хаггіс класік, на моє питання нащо вона то бере сказала що вони ДЕШЕВІ тому і бере і буде брати! :dash1: хоча дада якісніші і в деяких місцях можна знайти дешевше...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. analastanka

analastanka тень на стене

13. Diana

Diana мрійниця

порадьте щось на заміну Доместоса наше

14. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Я купую Чистюня або Економ Сантрі. Чистюню брала в Арсені, Сантрі - в Реліквії.

15. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Чистюня

16. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Епіцентр часто зловживає з маркуванням "виготовлено в рашці" на багатьох відомих мені товарах не вказують, або мають такий прийом - ставлять на деякий час на один товар з серії, потім на інший - спочатку дитячий шампунь "Маленька фея" була з рос.прапором, а "Принцеса" ні, потім навпаки. Часто вказую їм на це - але марно
    Ще здивувало Метро - деколи купую їх підгузки Fine Dreaming, завжди дотошно вивчаю виробника, раптом вчора біля цінника позначка "вироблено в раші" вивчаю етикетку - виробник Ontex Бельгія, місце виробництва - завод Ontex Чехія на замовлення Метро Україна, штрих-код 541 (Бельгія Люксембург) яким боком раша? Зате поряд Хагіси - і без позначки... Перші підгузки дешевші, от і зловживають розраховуючи на патріотизм... Прикро, якби малий не спав в машині, то б побалакала з кимось з персоналу, можливо іншим разом, бо якось непорядно, нє?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Сьогодні ледь знайшла антиперспірант не рашівський. Мусила віддирати етикетку, бо виробник вказаний знизу. По штрих-коду не взнаєш, зашифрований якийсь штрих-код. Позначки не біля усіх марок вказані. Взяла Нівеа, вичитала, що виготовлено в Україні, і ще десь Німеччина проскакувала (погано віддиралась етикетка, не до кінця прочитала).

19. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

Брала в будівельному на виговського "Еж" то украіестке.чистить супер

20. fiesta

fiesta Well-Known Member

Треба мені дитячі підгузники для плавання. Брала Ліберо, а вони російські...