Бойкот російських товарів

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by whisper, Mar 16, 2014.

1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: Бойкот російських товарів

файна штука, давно в ватсонсі їх беру

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

то є фірма Superdrug Stores (Croydon, UK) часто ними користуюсь. правда, раніше вони взагалі шось по 18-19 грн. були.
    ше в Ватсонсі є нормальні шампуні Beauty formulas (Leeds, UK)

а в ашані купила 1л шампуню з кропивою за 9 грн. з копійками (виробляє Польща для мережі ашан). миє на ура, тільки дуже рідкий. сподобався мені дико. користуюсь вже місяць, волосся не сушить.
    ше такий самий маю з огірком. запах бомбезний

3. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Ще Isana нормальні шампуні, сама теж не могла нічого вибрати, ледь знайшла, але поки подобається.

4. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

А мені тільки "Head&Shoulders" підходить :girl_cray: Пробувала болгарський трояндовий- запах чудовий, але сушить і лупа від нього повернулася... Пробую зараз "Зелену аптеку". Як не підійде- буду повертатись до "Head&Shoulders" (бачила в магазинчиках з польськими товарами, там би мав бути не російський, правда?)

5. Margarett

Margarett Well-Known Member

Більше того, можливо вам зустрічались чи на базарі, чи біля домів люди на машинах торгують польськими товарами (прямо в авто виставляють). Мають і їжу, і хімію, і підгузки. Ото там точне все польське і Х.енд Ш. є практично все в асортименті - ходове !

6. Masja

Masja Well-Known Member

Правда:girl_yes2: Купую там Ельсев (то був чеського і німецького виробництва)

7. dyzain

dyzain Well-Known Member

Звернула увагу, що ватні палички польської фірми Bell чомусь виготовлені в Росії. Ніби у поляків купуєш, але даєш заробити окупанту. Кожен товар тепер треба детально розглядати.

8. gava

gava Well-Known Member

Купила недавно в магазинчику з польською побутовою хімією "Head&Shoulders" 400 мл, французького в-ва, вартував десь 35-37 грн. Доречі там були і дугі популярні шампуні (Пантін, Ельсев) європейського в-ва.

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мій чоловік сьогонді в "Метро" буквально кожен товар так перевіряв. Хотіла купити Лореалівські шампуні/кондиціонери, код не Росії на штрихкоді, але на самій банці таким тисненням код 64, і у тексті, що позаду шампуня пише, що мол, код їхньої філії в Росії саме 64...Тому відклали й не купили. Те саме з підгузниками - та сама ТМ може мати різний код. Плутанина вийшла з пральним порошком Persil, бо десь там муж вичитав, що наче теж російський, але потім по маркуванню - наче польський...От і будь тут мудрий.
    А, й чай "Майський" - конкретно той, що йшов пакетиками - писало на коробці, що вирощений на Цейлоні, розфасовано в Україні, ну й код нормальний був..А інша пачка теж цієї ж ТМ таких відомостей не мала.

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Мені щось ніякий з них не підйшов (як і "Балеа" німецькі, просто ніякі). А російських мас-маркетових шампунів і інших засобів принципово не купую. Недавно купила наш український шампунь і маску Salon (виробник "Ельфа"), колись теж мала і подобався, потім зник і зараз знайшла їх у невеликому косметично-побутовому магазинчику на Грушевського. Ще купила великий сімейний шампунь з Німеччини у магазинчику побутової хімії з Європі (їх зараз пару точок в центрі є, і на Галицькоу базарі бачила). А так, то шкода що в багатьох магазинах не вказують на російський товар, і люди спокійно купують далі їх, не всі вчитуються у написи і штрих-коди.

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

Шампуні Авіценна ж українські? Мама купилавиявився таааакий класний! В мене з кропивою. Запах специфічний, але мені, ізвращєнці, подобається))

12. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

"Майский чай"- точно російський, там власник торг.марки- російський концерн (тут вже про це писали)

13. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

я така недобра на наш "Арсен". Найчастіше "затарюємось" саме там, бо найближчий мені супермаркет, так от недавно шукала плямовивідник для дитячих речей, зайшла в відділ побут. хімії- так там 80 % продукції російські, чаї- теж 80 % мейд ін раша, ... блін, невже так важко відмовитися від поставок тих товарів (чи то вони навмисно не виставляють інші торг. марки, щоб викупили всі запаси російських товарів?) :girl_devil::babruysk:

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в ашані і ватсонсі їх повно

15. Smith Wesson

Smith Wesson New Member

Дружина теж минулого року шукала, то купила амвей, дівчину десь тут на форумі знайшла що тим торгує. То виводить безподобно, навіть повиводила на моїх футболках застарілі плями від жиру :girl_crazy:

16. Inglor

Inglor Well-Known Member

Раніше купляла плин "Sarma" (Росія) - але що поробиш, довелось відмовитись. Купила плин "Ludwik" (Польща). Мені підходить, шкіру не сушить.
    А ще сьогодні купила засіб для унітазу "Еж" (Україна) - буду пробувати.

Доречі підписуюсь під кремом для рук Dr. Sante - дуже хороший.

17. Tequila

Tequila Well-Known Member

Сьогодні за четвертою спробою вдалось купити косметичну глину українського виробництва, всюди російська :moskali::ireful1:
    Чи то такий дефіцит, бо розкуповують, чи що...
    Порадьте, де буває хороша глина неросійського виробництва?
    Я купила в аптеці DS - вимела всі запаси.

18. Amaranta

Amaranta Member

А як це розуміти, коли на товарі стоїть код 460, а виробником зазначена Польща, адреса постачальника українська? Тобто про Росію на етикетці ні слова. Яке відношення має Росія до товару?

19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

В шоці від того на скільки ватсонс завалений москальською хімією! Вони то маркують, але от на москальські товари, на які йде якась супер знижка то не маркують зарази. А люди думають: товар з рф помаркований, раз тут нема позначки знач не рф, то гріх не взяти зі знижкою! Гррр!
    Замовила мужу, щоб купив мені закордоном діскріт щоденки, так там вони теж російські! Як так?(

20. Masja

Masja Well-Known Member

Купую Lidie - китайські. Мені подобаються.
    Імпортер є і в Україні, і в Росії, і в Білорусії.
    Багато які москальські товари не маркують, навіть якщо без акції.
    Також нема позначок на товарах, які імпортує Росія.
    Дуже шкода, бо саме це і заплутує покупців. Якщо я чітко знаю, що "Чістая лінія" - російське, то над Ельсевом і т.д. стою, читаю. Виявляється - теж вироблено в рос. філії, але зазначено, що в Франції. Коротше, морока ще та...