Бойкот російських товарів

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем whisper, 16 Березень 2014.

1. shparynka

shparynka Well-Known Member

Відповідь: Бойкот російських товарів

Чого ж тільки російський? Ельсеву у нас вистачає, що німецького, що польського, 38 грн за 300 гр.

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

хороша діюча штука - засіб для чищення духовок від Чистюні. нічим не поступається сіліт-бенгам і т.п., тільки значно дешевший.
    п.с..думаю, шо нагадувати одягати рукавиці при роботі з такими штуками, це зайве:girl_wink:

3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я на днях купила дуже файну :girl_crazy: хімку вітчизняну універсальну для пуцування кухні, виробник "Кожен день". Дешевааа і відмиває на раз-два. Але

обов"язково)

4. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

О, стосовно рукавиць, нагадала, дякую!))
    Хтось тут питав про альтернативу нітриловим рукавичкам Фрекен Бок. В мене пачка була викинута, тож не писала, я сьогодні глянула в Євротеці (тобто, має бути по Арсенах) рукавички Domi , нітрилові, пачка 10 шт на 2 грн дорожча за Фрекен Бок, Малайзія, імпортер Україна.
    І ще надибала хороше ще й дешеве українське мило Ланіта, я раніше купувала Чистую линию, вона менше сушила, то Ланіта нічим не гірша.

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Мені дуже сподобався наш український Безфосфатний пральний порошок Роял Паудер (Royal powder) від ТОВ «Де Ла Марк» http://www.koka.in.ua/ua/blog/7/, нормально відпирає, і головне без противного хімічного запаху, брала пару раз в Антошці. А зараз користуюсь гелем для прання Kонцентрований універсальний пральний засіб для тканини BALANCE, литовського виробництва http://ekoya.com.ua/uk/ekotovari-dl...iversalnij-pralnij-zasib-dlya-tkanini-balance, теж задоволена, підходить дітям, алергікам (брала на Галицькому базарі). Ще безфосфатні засоби, що теж радує. А от Персіл, навіть дитячий, нам засильний по запаху, і виполіскується гірше, хоча відпирав добре.

6. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

а Тео-бейбі? Нам тільки він підходить.

7. Insolence

Insolence Living The Dream

А де продають? Не зустрічала такого ще.

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

часом бачу в будках з побут. хімією, але Чистюня є не всюди. вона тільки почала з"являтись на прилавках у Львові. самі розумієте : то нерозкручена , недорога марка, сильно на такому товарі не заробиш(

9. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

А чи хтось знає відносно айвону - той, що в нас продається - тільки Росія? Маю кілька перевірених недорогих засобів ейвонівських, користуюсь економно, рідко замовляю, тільки зараз додивилась, що російське виробництво :sad:

Відносно побут.хімії, згідна з дописами, є багато нормальних неросійських засобів (ті ж самі аро, ашанівські, санклін, за чистюлю не знала, дякую, куплю за потреби), просто треба випробувати для себе. Плюс маю запаси хімії з Польщі. Рукавички купую ашанівські або россман, мені і ті, і ті так само швидко рвуться

10. Bulavka

Якась Чистюня крім унітазної точно ще була в Євротеці, думаю, можна шукати в Арсенах, тож одна контора.
    Також бачила там Одеські засоби для ванни, плитки і підлоги, забула назву .

11. terezka

terezka котяка-вишивака

я ще використовую хімію (для унітазів) під ТМ Сантрі (українська), дуже добре відчищає все

12. ljudviga

ljudviga Active Member

вчора із задоволенням спостерігала, як сім'я, купуючи керамічну плитку, носом покрутила - російська, і купувати її не стали.

13. Ная

Ная Well-Known Member

Спостерігала сьогодні як в "Фуршеті" якийсь чоловік вимагав зняти триколор з цінника на лампочках, бо, то, виявляється, він заплатив за місце на прилавку шоб продавати російські лампочки і оте маркування негативно впливає на сприйняття його товару покупцем. При тому казав шо в нього багато знайомих воюють на сході і батько всю зиму на Майдані був (цікаво, правда, з котрого боку),як кажуть, війна війною але лампочки тре продати . Не знаю чим закінчилося, пішов той чоловік балакати з адміністратором. Буду там то гляну чи не зняли часом маркування.

14. ljudviga

ljudviga Active Member

яка зубна паста є українською?

15. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

А ми купили дитяче взуття львівського виробника ТМ "Каприз".
    Я навіть не повірила, що то Львів відшиває. Повністю шкіряне, шви гарні і рівні. Одним словом мені сподобались. Непогана, а навіть дуже хороша заміна Шалунішкам і Томам, які так заполонили наш ринок дитячого взуття.

Останнє редагування: 23 Серпень 2014
  16. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Вчора глянула в ФБ на акцію на Тайди, Феірі, Аріелі.
    Ну і запитала в коментарях хто виробник і дистриб*ютор. Почалась палка дискусія. Одні пишуть що бойкотують російське, інші пишуть, що таде, ви що, то ж українське, бо наліпка "уа" є.
    Ну і щойно заходжу на сторінку Ватсонс і бачу свіжий коментар.
    Що сказати. Не те, щоб щокувало, не те, щоб обурило. Але якби зустріла і знала що саме це, написала саме вона - розірвала б, як жабу.
    Дослівно :

"А мне плевать, что рос.производства. Главное, чтобы было хорошее качество по доступной для меня цене, а это, как правило, рос.производства. Европ.производства (Англия, Германия, Италия и т.д) гораздо дороже и мне, молодой маме в декрете, не доступны."

17. Masja

Masja Well-Known Member

Теж цікавить. Бо поки користуємся Лакалутом. Виробництво - Німеччина, імпортер - Україна, Тернопіль.

18. Bulavka

Дівчата, а що робити з російськими ліками? От якщо потрібні саме вони?((

19. Materynka

Materynka Well-Known Member

мій фейрі спеціально виясняла перед тим як купити -дніпропетровький, і ще виходить він по ціні дорожче ніж чеський. укр 0,5 л.- 18грн, чес. 1л.-20 грн
    І купила нарешті польський орбіт, а до того жувала Мамбу

20. Rostok

Rostok Well-Known Member

де знаходяться?
    до речі, Лідер теж має якісне взуття, як дитяче, так і доросле