Відповідь: Бойкот російських товарів Десь в цій темі прочитала, було в контексті щось пов'язане з росією. Я вже теж дочиталась про Фінляндію, тай ніби імпортер Україна.
Відповідь: Бойкот російських товарів має бути і не російського в-цтва, треба шукати. Нестле "Бистров" також є українського виробництва і чай "Ґрінфілд" український є.
Відповідь: Бойкот російських товарів А я вже всі ноги сходила в пошуках хни для волосся не російської. Підкажіть де знайти.
Відповідь: Бойкот російських товарів На сайтах, які торгують арабською парфумерією, або мароканськими товварами. Ну і на французькому Аромазоні хни "довібьору до кольєру"
Відповідь: Бойкот російських товарів не тільки на Сихові, в центрі тежу Космо не маркують російські товари
Відповідь: Бойкот російських товарів а скаргу на тих падлюк куди писати? в міську раду? за невиконання постанови.
Відповідь: Бойкот російських товарів Я їм подзвонила - сказали, що весь той перелік товарів, якій надали з Києва - вони позначили. Щод імпортерів або спільного вир-ва, то перелік заводів типу ще не узгодили. Закон вони типу знають, але всі накази йдуть з Києва.
Відповідь: Бойкот російських товарів дівчата, я чула в новинах львівських, чи читала (не пам"ятаю), що ця ухвала щодо маркування має рекомендаційний характер. так коментував її один з чиновників ЛМР. хоча я знайшла текст ухвали, але не бачу слова "рекомендуємо". http://www8.city-adm.lviv.ua/inteam...D67A6CF550ADD27AC2257D1C003D3E41?OpenDocument
Відповідь: Бойкот російських товарів Я раніше користувалася Фейрі для посуду і Доместосом для унітазу. Востаннє Фейрі купувала польський, а це щось таки захотілося українського. В результаті сьогодні куплено в Євротеці (занесло туди по роботі і вирішила походити роздивитися): Плин Olio, 500 мл - 6,56 грн, виробник - Львів, вже потестила, миє добре і піниться добре. Засіб для унітазу Чистюня, 1000 мл - 21,96 грн, виробник - Київ. Відразу ж помила унітаз (хоч додому зайшла лише на обід))). Рідкіший від доместоса, але також миє добре, сіро-жовтий наліт від нашої води змив файно, унітаз знову сяє. Модераторам - може, створити окрему тему "Купуй українське"?
Відповідь: Бойкот російських товарів Мій малий правда Нордіків ніколи не їв, але можу порадити таке, є добрі вівсяні пластівці німецького виробництва по магазинах (бувають в синій і голубій пачці, залежно від помолу). Гречка у нас "Екор", рис беру будь-який "Смакота" добрий. З кукурудзяними пластівцями тяжче, вони є тільки в Ашані, 5 грн за пачку, смачнющі.) Мені дуже важко було альтернативу "Ушастому няню" знайти. Взяла наш "Парус"- таки то не то по якості. Кума здибала десь в неті наш український. Дуже добрий київський, але ціна кусюча (35 грн за пів кг). Таки не можу визначитись з дитячим порошком.
Відповідь: Бойкот російських товарів А Ашанівський не пробували ?! (їх торгова марка, виробник чи то Київ, чи то якась з центральних областей ?). Був по 19 грн/1 л., нічого такий й для дорослих речей користаю. Правда має насичений запах (дитячий такий), але мене не напрягає і на речах на довго не залишається.
Відповідь: Бойкот російських товарів господарське мило, найкраща альтернатива... мені їли колись, але зараз перейшли на ТМ Жменька.. норм
Відповідь: Бойкот російських товарів Дівчата, а пральний порошок "Тайд", "Аріель" російського виробництва? Терміново потрібен порошок, а в найближчому магазині є лише ці...
Відповідь: Бойкот російських товарів Дівчата, так, не для реклами, а результат власних експериментів з порошками. Зараз улюбленим є Персіл, при чому часто буває польського вир-ва. Беру також капсули. Він має ледь відчутний аромат, тому дитячі речі перу теж ним. Є окрема серія Сенсітів, який взагалі призначений для чутливої шкіри і дитречей. Ще така інформація - читала, що вир-к чаю Ліптон через бойкот товарів наповнює наш ринок чаєм, фасованим у Європі. Тому слід читати маркування. Хоча маю підозру, що тепер везуть в Європу і міняють упаковки
Відповідь: Бойкот російських товарів а мені з шампунів та бальзамів, як виявилося, підходить тільки Elseve, а він російський! Альтернативи поки що не знайшла, хоч і користуюся зараз не рос.