Бойкот російських товарів

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем whisper, 16 Березень 2014.

1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Бойкот російських товарів

похвалю пральні порошки - купила собі за рекомендаціями з мережі порошок і концентрат для прання від De La Mark. наразі задоволена дуже-дуже-дуже. ше кумі взяла дитячий порошок - почекаю її відгуків.
    від себе напишу, що порошок безфосфатний - то раз, виготовлений в Україні - то два, дуже приємна упаковка - то три. пробувала концентрат для білого - зникла жовтизна. хоча трішки насторожує те, що екологічний, безфосфатний (так на пачці пише) відпирає так добре.
    до цього порошку користувалась Ecomix, теж український і теж безфосфатний, але не так добре прав. складні плями були для нього не досяжними.

2. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Я купую "Милам", виробник - Луганськ. Унітаз відмиває на "ура", єдиний мінус - трохи незручна пляшка, але можна перелити в тару з-під того ж "Доместоса".

3. Музик

Музик Мартуська

просять в кармі сказати де купила
    в них на сайті є магазин, доставку оформляла Новою поштою (є і інші варіанти).

а на
    випадково натрапила у Watsons, щей знижка на них була, але то я вже давненько купувала. ціни вже не пригадаю на нього, на жаль

4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Маю його для кухні, то теж дуже задоволена.

5. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

На тему "Бойкоту":
    Вчора стою собі в Рукавичці, дивлюсь на прилавки. Підходить до мене мужчина років 40-ка з дорогою пляшкою горілки і каже:" Дівчинко, ти не бачиш, які тут перші дві цифри штрих коду?" Я кажу:"Бачу. :). 48 ". (Усміхаюсь, бо назвав мене дівчинкою)
    А він дивиться на пляшу і так ніби сам до себе, з невеличким розчаруванням в голосі:" Все рівно не підходить, бо етикатка на російській мові".
    Патріот!!!

6. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Де Ла Марк дуже класний порошок, там якість класна, бо вони його зробили на основі японського порошку Ніссан . Я після пологів стала алергетиком, то пральний порошок для мене було дуже складно знайти, а цей суперовий, хоч він недешевий, але дуже економний. Зараз правда маю режим жорсткої економії , то користуюся трошки іншим, але хто шукає ЕКО - порошку, то цей вартий уваги

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

я в сільпо на хмельницького купувала. брала гель, то мені теж сподобався. для білого ще не пробувала, бо маю фрош, пере непогано, але мені смердить (((, а от той де ла марк суперовий, без запаху. буду купувати ще, там і засіб до миття посуду мав би бути, але я його щось не знайшла.

8. Музик

Музик Мартуська

і ще зразу напишу, що бачила в Епіцентрі такі ж і майже за тими ж цінами, що і на сайті (якраз мінус доставку)

9. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

я тепер купую вівсяну кашу фітнес від пп Козуб здається - смачні, не треба варити, лише запарити і, на відміну від Нордік, не мають клейкості, яку я не люблю. Продаються і на базарах, наприклад на Добробуті, і в Ашані.

10. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Для унітазу беру в Ватсонсі таблетки Domol
    І ще купила вАшані засіб для кухня Антижир(виробник Київ для Ашану),то дуже швидко і легко відмив дуже нагорівшу радянську духовку,і коштує близько 8 грн.:girl_tender:

11. allusya

allusya Well-Known Member

Хотіла купити прокладки Котекс, вчасно глянула, а то росія ( а вони мені так підходили. Купила лібрес.

12. GIS

GIS Well-Known Member

В Ашані є, 26 шт. по 53 грн. з копійками, А шо, хороші ? просвітіть)

13. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

14. Victi

Victi Well-Known Member

Хотіла купити порошок для посудомийки Somat, на ціннику маркування Угорщина, штрих код не 46. Добре що етикетку глянула - вироблено в Росії.
    Не втрималася - пішла взяла з прилавка маркер, дістала цінник і підписала що то Росія. (магазин Сільпо на Науковій. Ось таке в нас у Львові обов'язкове маркування російських товарів)
    Треба червоний фломастер в сумочку покласти.

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Шукала в ашані поліроль для меблів, найшла на полці пронто, проте цінник на щастя попереджає, що то рашка. дивлюсь поруч цінник на іншу поліроль (наша, рідненька, за всього лиш 17грн), а полка порожня, тіки в кінці під стінкою пару штук лишилось-вигребли все :)

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Сьогодні в Ашані взяла порошок до печива Dr,Oetker, на ціннику попередження не було, чисто випадково додивилась, що то москалі виробники... А штрих код-5,9 ніби Польща, неясно, але не взяла. А от сухі дріжджі цієї ж марки - виробник Німеччина і штрих-код 4.0

17. Popi

Popi Well-Known Member

На ціннику пишуть країна виробник,але ми і імпортера бойкотуємо а їх не вказують

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я з бойкотом знайшла багато українських продуктів, котрі і якість мають конкурентноздатну і ціна дуже приємна. Раніше брала намазку сирну Президент. Поруч на полиці знайшла ледве не вдвічі дешевшу Веселу Корівку (Шостка) - смачна така! Те саме з коктейльними вишеньками - імпортна 60грн за банку, а українського виробництва 14грн з копійками. Реально прозріваю з економії. От треба було такого копняка отримати, щоб нарешті почати купувати українське:girl_crazy::girl_tender:
    Також на Метро почала купувати пакети для сміття, зроблені в Дніпропетровську - міцніші, ніж Фрекен Бок і суттєво дешевші. Все-таки добре нам мізки промивали з рекламами - багато нерозкручених товарів хорошої якості залишались непомітними для покупців:girl_sad:

19. Talya

Talya Well-Known Member

а яку заміну порадите нітриловим рукавицям від Фрекен Бок.

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В тому ж Метро колись бачила Aro:) Ми активно переходимо на цю продукцію, бо і якісно, і ціна менша, і потужності в Україні...