Бойкот російських товарів

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем whisper, 16 Березень 2014.

1. Rostok

Rostok Well-Known Member

Відповідь: Бойкот російських товарів

м. Львів, вул. Шведська, 3
    сайту не можу знайти

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Вони не мають сайту.

3. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Так вона ж вела проект, згідно якого мала півроку(чи рік, не пригадую) купувати виключно українські товари.
    Трохи за тим стежила, то я не дуже бачила рекламу. Ну, тобто ясне діло що вона про них згадувала, про товар, про якість. Але щоб було то проплачено - не сказала б.
    А якщо вона склала собі свій маст-хев, то нехай. Якщо зарплата їй дозволяє - вперед!

А на Качоровську я давно облизуюся :girl_tender:

4. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Недавно було у супермаркеті Сільпо, щось давно туди не заходила. І була приємно вражена, що тепер на всіх цінниках до товарів чітко написано, хто виробник товару. Нарешті вдалося швидко вибрати зубну пасту і чай:)

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, а та хімія Деламарк чи десь в нас є? Заявлено ніби Сільпо, Космо, Епіцентр. Я б спробувала. І по ціні дешевша як Содасан. Ну а косметика трохи дорогувато ((( хотіла б спробувати, але віддати за шампунь 100 грн якось рука не піднімається. Тим більше, що зараз є куди "зайві" гроші пристроіти.

6. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вже обговорювали, що то не на всі товари, і все одно треба перевіряти, бо імпортера, буває, не беруть до уваги.

На тому ж айхербі десь так і коштують шампуні.

7. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

8. KAPUCHINKA

Так, мені здається що вони знаходяться трохи вище ц Анни. Але мені ця косметика не пішла так само як і Ельфа.

9. Materynka

Materynka Well-Known Member

Біокон український, тут теж радили. А от що на рахунок Діролів, Орбітів, жую дуже рідко, але жую. Є якась розумна альтернатива?

10. KAPUCHINKA

Ні, на айхербі за ті гроші можна півлітри шампуню купити, і то з тих що заявлені як безпечні. Я купувала і вже не раз.

11. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

це так, але й продовжують виставляти російські товари на передній план торців між рядами і акційні ціни на них ставити - рука так і тягнеться, але питання в тому хто читає виробника ,а хто кладе в корзину, бо дешево...

---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ----------

є орбіт в таких пакетах на зіп-замок, там вроді 20 чи 25 подушечок, то виробник Польща. В районі 7 чи 8 грн та пачка, але точно не російська.

12. Masja

Masja Well-Known Member

Саме так. Наприклад, шампунь Elseve - виробник Франція, а філіал - у Калузькій обл. (Росія). Звідти до нас і поступає товар, але це, здебільшого, на цінниках не зазначено.
    От чим була справді здивована, то змивачкою від Garnier. На упаковці зазначено, що виробник Франція, імпортер - Україна.
    Так що повторюсь, читати етикетки все ж треба)))

13. Nitriotka

То яка? Бо в мене Вмивачка, то імпортер рашка.

14. Masja

Masja Well-Known Member

15. Nitriotka

В мене не така.

16. Vероніка

Vероніка Never give up

17. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

дійсно рос.(( ост. 2 роки тільки їхньою фарбою користувалась. Але перукарня відмовилась її закупляти. Але нічого є інші гарні торгові марки))

18. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

за цією адресою є їхній магазин?

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Майже від всього російського відмовились. Підкажіть що робити з котячим кормом? він їсть тільки Фріскас і Кітікет.

20. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Ми замінили на Felix, виробник: ТОВ «Нестле Хунгарія Кфт», Угорщина. Імпортер ТОВ «Нестле Україна», м. Київ.
    Наша кицька раніше також інші не дуже. А цей сподобала. Ну або привожу з Польщі, Віскас, Фріскас.