Бойкот російських товарів

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем whisper, 16 Березень 2014.

1. smil

smil миється в бані

Відповідь: Бойкот російських товарів

так росія нам перекрила, а нам треба європі перекрити, не хочуть нам допомагати то нехай мерзнуть і думають!

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

В ашані поставили стенди з акційними товарами - шамнуні "чистая линия" і ополіскувач для рота "лесной бальзам". То вони по ціні найдешевші виходять, і люди їх гребуть, навіть не читають, хто виробник. Я хіба можу чоловіку голосно прокоментувати поряд з цими людьми: о ні, це ми брати не будемо, це російське. А кожному казати, то ж якось не гарно, в кожного якісь свої приколи.
    А ще як вибирала від комарів засоби, то теж вибір - або все російське, або болгарський "рейд". Всі інші "раптори" мейд ін раша, і люди їх беруть, бо дешевші.
    Шоколад Любимов всюди зараз по знижках продають, то теж дуже беруть його, а він як пластилін, а не шоколад, на смак.
    З косметикою найгірша ситуація, наші виробляють дуже мало продукції, а росіяни хитрюги взялися за так звану "органіку", і вже стільки фірм штампують (органік шоп, планета органіка, бабуся агаф'я, сіберика), що заполонили вони усі наші магазини. Я тільки в одній аптеці бачила товари з айхербу, але ціна там дорожча в два рази, ніж рос шампуні.

3. Rostok

Rostok Well-Known Member

http://madeinua.org/catalog/kosmetika-ta-doglyad/
    жодної майже не зустрічала, але раз є інфа, значить має бути збут
    http://malva.info/

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

"ловушка" для споживача)) стандартний прийом..

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ----------

останнім часом була приємно здивована кількістю наших фабрик з пошиття взуття за доступними цінами. + пошиття костюмів/піджаків/штанів/курток і т.д.
    Лиш би було бажання

4. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Це точно! Реально знайти хороші шкіряні туфлі за 400 грн. і навіщо платити 200 чи 300 за якийсь ге-замінник, якщо корисніше/зручніше/довговічніше купити шкіряне взуття.

5. Milady

Milady Well-Known Member

В Арсені також часто акційні товари мейд ін раша....трохи більше місяця тому були по акції шампуні, ажіотаж біля них був шалений, бо ціна там була смішна як за 400 мл. От стоять біля них дві пані нюхають-нюхають, я якраз проходила повз, то одна питається в мене чого то вони на акції. Я глянула на маркування кажу, що вони російські. Відповідь геніальна: " Ну і шо?" Нагребли по 5 штук, ну бо ж дешеве:girl_devil:

6. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

7. Masja

Masja Well-Known Member

Щойно прийшла з Арсену, що на Сихові.
    З'явилися у них вже прапорці на товарах. Але є велике але: вони "прикрашають" лише деякі торгові марки. Пройшлась по всіх відділах, отже: макарони Макфа, всі товари "Чистої лінії", один вид мила (назву не пам'ятаю), Педігрі, кітікет. Оце все? В нас тільки ці товари російські?
    Ні засоби особистої гігієни, ні порошки/пом'якшувачі для білизни, ні інша побутова хімія прапорцями не позначена.
    Коротше, знов обман. Так що читаємо етикетки, не розслабляємось)))

8. Rostok

Rostok Well-Known Member

уявіть які вони понесуть втрати, якщо виділять товар окупанта? Це ж треба займатись товаропостачанням, зміною партнерів/постачальників..., витрати на рекламу, облом відкатів(!)
    а кому цього хочеться? особливо тим, хто привик жити з шиком?
    Це не оправдання.. це роздуми і пояснення таким явищам.

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

Єдиний магазин, де на всіх товарах є прапорці (за невеликим виключенням), це супермаркет в опера пасажі. Там вони одразу на ціннику роздруковані.

10. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ну бачите, не даремно в арсені тих мишей випускали.

11. fiesta

fiesta Well-Known Member

Війна вже майже півроку. За той час могли знайти нових почтачальників і нові схеми-відкати організувати. А вони сиділи собі. От тепер їхні збитки - то їхні проблеми.

12. Furiya

Furiya New Member

Не бачу особливих проблем - після маркування загальні продажі не зміняться, просто замість російських товарів люди зможуть обрати аналогічні товари, вироблені в інших країнах. Ну откати ще ладно, але при чому тут витрати на рекламу?

13. Rostok

Rostok Well-Known Member

Їх треба знайти/привезти/розкрутити. Я теж не бачу в цьому проблеми:girl_yes2:

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

15. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Мазераті, по-моєму, вона просто рекламує певні торгові марки.
    Особливо повеселило про взуття - ну дійсно, 500 грн за в"єтнамки і два місяці почекати, фігня яка. Шкільна форма то взагалі вмерти і не встати - дитячі брюки 500 грн, сорочка 450.
    Полезные сладости - однозначно відверта реклама, нє щоб про якусь нашу добру молочку написати чи там ковбасу...

16. Rostok

Rostok Well-Known Member

ну дик комерція, діло таке)) Кожен має свою голову на плечах))
    Шо одному шльопки за 500 рубасів норм, то другому пів ЗП))

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Але про white mandarin вона добре написала, це хороші бюджетні шампуні і взагалі косметика, яка могла б легко замінити усі сіберики/органікшопи, якби продавалася не тільки в Києві...

18. Rostok

Rostok Well-Known Member

певно в кожному регіоні є свої виробники +, -
    До речі, згадала про косметику Едельвейс у Львові та що)) хтось може дати якусь оцінку?

19. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Хотіла вчора купити оселедець. В магазинчиках біля дому був лише Вічі, Санта Бремор, Матіас. То все або російське, або імпортер - Росія. Раніше Матіас любили, то й не дуже заглядали на інших виробників. Може підкажете щось файне і іншого виробника?

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

Флагман мені подобається, то наш київський.

А це у Львові виробляють? Навіть не бачила ніколи таку.