Бойкот російських товарів

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем whisper, 16 Березень 2014.

1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: Бойкот російських товарів

і я пила Жокей червоний, буду шукати якісь замінники, якусь італійську напевно,
    так! горілку не пити, з прокладок перейти на капу, макарони купую польські, до того довго купувала Макфу, польські значно кращі

2. AilataN

AilataN жива

самогон!
    а вони точно не російські? :xaxa:

3. shparynka

shparynka Well-Known Member

Макфа то упше какашка)) А про кавомолку- то ідея, дякую, Наталь))

4. SoLana

SoLana Well-Known Member

Ну тоді як в старі добрі часи - шматки?:girl_blum:
    Кава- ми пили Paulig, тепер - па-па:girl_bye:

5. grundecamp

grundecamp New Member

окрім товарів потрібно бойкотувати і їхні магазини, типу ельдорадо, спортмастер

6. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

а там по-моєму і так людей не дуже..

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а отут у мене халепа. Бо перепробувавши усі можливі на ринку фарби, моєму волоссю підійшли лише лінії "Гарн є" ( а не малюватися не можу- старенька вже і щомісяця потребую )Хна не бере волосся і ніколи не брала. Шо дєлать? Яку заміну знайти? Аналогічно із шампунями- сприймаю лише Ельсев і то лише червоний. Ну і "Чиста лінія" та "Сто рецептів..." теж підійшли найкраще ( ну тут не так критично- можна шукати ще альтернативу та і не активно тим користуюся). А от з фарбою- найгірша засада. Підкидуйте варіанти альтернативи.

поки ще наша. Але вона мені така ..., що за каву її не сприймаю. Крім того, коли постачали тех. продукцію на їх фабрику, мала змогу бачити, як працівники цехів розчинну каву використовують як скраб для миття рук. Вона у них там просто в бочках біля мийника стояла.

Купую зараз італійську в зернах .

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

і що такого? хороший скраб, от дівчата з -60 скрабуються кавою))
    а взагалі - чоловікові подобається еспрессо від Галки

9. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

З засобами гігієни..
    Вчора з чоловіком говорили - будем купувати українські альтернативні товари або в Польші купувати звиклі продукти, але не російського виробництва.Тампакси не тільки Росія штампує:girl_crazy: Так само звиклі для нас шампуні.. І якісь того ж шампную виготовленого для Європи - краща.

10. Masja

Masja Well-Known Member

Ну, оскільки Китай щодо нас ще не визначився (чи може я щось пропустила?), то не будем ще їх підтримувати?:wacko1:
    Щодо Nestle, то бачила іспанський:girl_in_dreams: і знаю, що тепер це один з підрозділів (чи як то сказати) нашого Світоча.

11. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Засоби гігієни - вже багато років користуюсь molped. Вони мені найкращі. Код 869. Виробник - Турція.
    Шампуні, косметика доглядова зараз переважно перейшла на корейську.
    Солодощі дитині - з айхербу.
    Чай купую на вагу, кава - або Чібо, або Ашан(325 Франція)
    Макарони - теж Ашан(800 Італія)-найбльше мені смакують.
    Гелі для душу і всяка така декоративна косметика переважно Ів роше.
    От з фарбою для волосся - теж халепа - вже роки 3 користуюсь Сіос і так вона мені підходить, треба щось пошукати інше...

12. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

я вважаю, що треба обов"язково видалятися в їхніх соц мереж вк, та однокласників.
    чомусь , коли закликаю людей (причому таких патріотів)то робити, то завжди кислі міни і відмаски , що спілкуються з людьми , яких було так тяжко знайти і.т і.д
    як кажу , що є для того фейсбук, то теж не дуже жваво реагують

Останнє редагування: 18 Березень 2014
  13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я щось не можу нічого такого пригадати з побут.хімії, косметики чи продуктів, що б купувала рос.виробництва. В мене цей виробник не в фаворі зовсім.
    Ой, та що вони там такого виробляють?!

Єдине, що є багато таких товарів і торг.мереж, про які ми можемо навіть не здогадуватись, що за походженням то є російське.
    Був недавно випадок, що активісти намагались поговорити з керівництвом мережі супермаркетів щодо бойкотування рос.виробників, а ті сказали, що переговори треба вести не з ними, а з власниками, які знаходятьсяу Петербурзі. То для активістів був несподіваний шок. А от що за мережа - не говорили.

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

принаймі з тих товарів що в темці, декілька раз брала Макфу макарон(тепер не буду)
    хімія-Польща або Німеччина
    продукти- польські та італійські магазинчики, сир молоко вчора брала домашнє
    Вже давно в супермаркетах не тарилась

15. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

А чому Ви так вважаєте?А якщо навпаки, залишатись в цих мережах з метою провадження певного роду пропаганди?Можливо це спосіб трохи вплинути на спростування брехні та покращення проукраїнського іміджу?

---------- Додано в 11:40 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

До речі, я вважаю що в теперішній ситуації вартує не лише бойкотувати російське, а й підвищено купувато українське. Намагатись знаходити укр.аналоги популярним нині італійським-польським-німецьким продуктам.Економіку нам треба екстренно піднімати, а не Європу годувати.

16. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Намагатись звичайно треба. Але дуже часто стикалась з тим, що доступний продукт зазвичай не дуже доброї якості, а те що краще - пересічному українцю не завжди "по кишені". Це можна спостерігати на прикладі тих же макарон, круп. Але шукати і підтримувати по-можливості варто, однозначно.

17. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Ну макарони ми їмо рідко, тому впринципі наприклад "Чумак" мене цілком задовільняє. В мене от біда з какао. Я його обожнюю, завжди привожу собі з Польщі таке коричневе з намальованим млином. А от хтілося б укр. купити.Може хтось порадить, чи є в Україні нормальне вітчизняне какао?

18. Нікуся

пропаганду можна і в фб проводити.

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

можливо є, але я такого не зустрічала
    мені подобається голандське

20. Нікуся