Бойкот російських товарів

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем whisper, 16 Березень 2014.

1. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Відповідь: Бойкот російських товарів

Вчора там була не звернула уваги на ті великі пачки. Очами пробіглася по цінниках, то все було Росія

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В Арсенах теж є. Вчора купила:girl_wink:

---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

Переглянула те, що маю в запасах вдома - виробник Румунія, а імпортер - Україна. Після свят треба буде поповнювати запаси...

3. Masja

Masja Well-Known Member

Побачила сьогодні рекламу дитячих соків "Тьома".
    http://www.youtube.com/watch?v=shYJ9pukh-g
    Уточнили, що зроблено в Україні, хоча знаємо, що "Галактон" входить в "Юнимилк Украина"
    Ну як так можна??? Замість того, щоб підтримувати народний бойкот, ЗМІ як завжди забиває нам голову. Не здивуюся, якщо після цієї реклами люди будуть рватися купувати саме цей продукт...Сумно...

4. La esposa

La esposa Moderator

Чоловік сьогодні брав участь в бойкоті русскай водкі:

http://www.youtube.com/watch?v=F7NKx4XtST4

5. Nana11

Nana11 аспіранточка

Сьогодні перерила пів Сільпо в пошуках чаю не російського, знайшла Ахмад - виробник Харків.

6. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

я також по-чесному шукаю не російські товари, а сьогодні купила сірники - просто попросила в Сільпо на касі, бо в торгових рядах не було.. І що ви думаєте, принесла додому, відкрила, а вони москальські - ОАО "Обєдіньонная спічечная компания "Россия" :girl_devil: тьфу

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Премія їх не російська. Тесс не російський.А взагалі там на цінниках з чаями вказані виробники. Більшість справді Росія.

8. Nana11

Nana11 аспіранточка

Тесс я теж знайшла, але він був тільки розсипний, я шукала в пакетиках.

9. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Я тоже так спеціально шукала, шукала. Вибрала який з Шрі-Ланки

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

10. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Ще українського виробництва "Майский чай" (я завжди думала, що він російський, а виявляється- Обухів :))

11. Wonder

Wonder New Member

засіб для взуття Salton, код 460, але виробник пише китай, Шанхай , Пудун, вільна екон зона Вайгаоцяго, вул Хуацзинлу
    пише хто постачальник в Росії, в Україні , в Казахстані

код рос, а виробник китай
    то як розуміти?

12. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Дівчата- хто розуміється в фарбах типу гуаш\масло і т.д.- що купляти замість Луча і Майстеркласса?
    Те саме стосується російського пластиліну. Бо малому беру виключно російські марки. Вони принаймі схожі на наш советский. А гуаш не воняє так сильно, як інші.
    Може я просто на наші хороші не натрапляла?
    Сьогодні в Ашані не купила Луча. А взяла малому щось наше східне. Запах :girl_mad:.

13. sanches

sanches Well-Known Member

Думаю, що це як Тьома і Агуша ті ж - вироблені в Україні, але фірма сама російська....

Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk

14. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Хтось писав, що не міг знайти в ДЦ неросійського шампуню. Так от, я вже була готова відмовитись від Гарньєр Фруктіс,яким користувалась вже багато років, але ж ні.Уважно вивчила упаковки: є вироблені в рос.,а є в Італії.Купила в ДЦ італійський,ціна та сама.

15. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

16. Neverland

Neverland Well-Known Member

Наші фарби не йдуть до порівняння з російсьими і іноземними, тому я б їх не купувала взагалі. Як гуаші не знаю, але є іноземне хороше масло: Winsor & Newton. Але воно дороге. А впринципі в гуглі можна ввести gouache або water colors і купити за-за кордону. Я більшість фарб тільки так і купую

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

Зроби малому солоне тісто замість пластиліну. Харчові барвники + солоне тісто - не гірші пластиліну. Хіба мороки багато з приготувайкою. Я з малими дітьми на мк роблю саме солоне тісто, або самозастигаючу пластику (вони неросійські майже всі) і потім розмалювати. Ну або додати ті самі харчорві барвники

17. Masja

Masja Well-Known Member

До теми про шампуні:girl_smile:
    Сьогодні була в магазинчику з італійськими товарами, то там бачила шампуні Kallos (1 л) від 40 до 45 грн.(залежно від виду, напевно), маски для волосся тієї ж фірми - 50-55 грн.(теж за 1 л). Не знаю, як там якість, але як закінчиться мій польський, то куплю собі цей, попробую:girl_smile:

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

18. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

сьогодні купила чай Алокозай
    пише -виробник ОАЕ, імпортер Одеська обл.
    пральний порошок купила замість "ушастого няня"- "тео бебе" болгарський (хтось радив карапуз -не знайшла ні одного позитивного відгуку((( а цей колись купляла, то сподобався.

19. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

і як то дізнатись, що фірма російська, якщо на упакуванні того "Майського чаю" про це жодного слова...:girl_in_dreams:

20. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

«Ма́йский» — торговая марка российской компании «Май». Под этим брендом производится чай среднеценового сегмента. Производство расположено во Фрязине Московской области.

В ассортименте бренда насчитывается более 40 наименований. Ключевой сорт — «Корона Российской империи» — крупнолистовой цейлонский черный чай.