Бойкот російських товарів

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем whisper, 16 Березень 2014.

1. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Відповідь: Бойкот російських товарів

Товарообіг між Росією і Україною з початку року знизився майже на 20%.
    Про це повідомив перший заступник керівника Федеральної митної служби РФ Володимир Малінін, пише "ИТАР-ТАСС".
    "Товарообіг падає, але російська сторона не робить з цього проблеми. Наша основна задача - це робота в штатному режимі", - сказав Малінін.
    Він додав, що зниження спостерігається з постачання плодоовочевої продукції, продукції приладобудування та будматеріалів.
    Також Малінін уточнив, що жодних критичних ситуацій на російсько-українському кордоні немає.
    На його думку, чисельність працівників митниць в Криму та Севастополі, де зараз працює 496 осіб, не повинна бути зменшена.
    Формування чисельності митниць Криму і Севастополя знаходиться на узгодженні в Мінфіні РФ і "цей процес йде досить важко". Водночас, "ця чисельність мінімально необхідна, щоб продовжити повноцінну роботу", переконаний він.
    Пишаюсь що й ми доклали зусиль до цього нехай кожна з нас не купила за місяць на 20-100 $ їхніх товарів (а нас є не мало я так сподіваюсь:girl_in_dreams:), як кажуть "все тільки починається"

2. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Я купила вчора в Метро, ванільний цукор "Еко". Виробик Київ, і якість нічим не гірша від Еткера і по ціні дешевший. Макаронні вироби я куаую польської фірми Любела, вже досить давно. Не розварюються і на смак смачні.
    А ще як я вже писала, я озброїлася лупою, щоб вже точно прдукт мейд ін Расєя не пропустити).

3. Sitara

Sitara Active Member

Дійсно, щойно глянула, так і є.

4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Та Метро, таке враження на грані занепаду, допродують все старе, там вже пташки по магазині літають і співають). Доречі, про макарони- весь час брала "Макфа" вони виявляється російські. Треба тепер альтернативу нормальних по ціні, з твердих сортів пшениці. А "Чумак" ви не бойкотуєте (ригівський)?

5. sanches

sanches Well-Known Member

Замість Макфи беру італійські - на базарі або в магазинчиках з італійським/польським товаром

Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Беручи до уваги поведінку членів ПР,особливо останнім часом, думаю, не варто далеко ховати листівочки з переліком їх ТМ;)

7. Raven

Raven Мама малятка

маю всю серію "санте" крім кремів для лиця, не підійшли, а яка в них класна лінія для вагітних і дітей, така задоволена і кремами від розтяжок, і дитячими під підгузник

8. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Для тих, хто не знав снікерси, марси, твікси, баунті, m&m, дірол теж москальські, хоч код 5 і щось там.
    За твіксом в мене трохи ломка...

9. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Я сьогодні була у Ватсоні то щось мало бачила тих засобів від цього виробника(((
    тепер навіть не знаю де можна жуйки купувати(((
    Добре що таких ласощів часто не вживаю))) Немає такої залежності)))

Вчора як ходила в Сільпо, подивилася на шампуні то переважно все Росія((( Добре що хоч на цінниках пишуть країну виробника, але все одно ще треба подивитися на етикетку чи не брешуть.

10. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

У "Сільпо"біля каси зараз є великі пакети з "ОRBIT", виробництво Польща вага 35 гр, 25 шт -ціна 7 грн з копійками( і дешевше і не кацапське):girl_cool:

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

3 види 2 мятних і лимонні

11. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

я теж такі купила недавно. і дешевші, і пачка зручна. бо з тих паперових упаковок часом жуйки по цілій торбі "розбігались"

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

всю продукцію в Сільпо на Сихові вилучили) Не розумію, дівчатка, чому щось одне вибирати..я ваніль купляю яку побачу - чи Мрія, чи польську - то ж ваніль, вона взагалі вся однакова. Теж на мою думку стосується і какао або спецій

13. Sitara

Sitara Active Member

Какао далеко не все буває добрим! Та й спеції, як на мене, дуже різняться, в залежності від виробника та ціни. От недавно спокусилась на дешеву ціну за пачку перцю меленого фірми Юл-пак, то це повірте, не перець, це якісь каштани мелені, або жолуді :nea:

14. Siania

Siania Love Life

Щодо свіжого подиху - знайшла tic-tac вироблений в Ірландії, імпортер Україна.

Надіслано від мого LG-P765, використовуючи Tapatalk

15. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

В інеті знайшла цікавий допис "Я не бойкотую російські товари, - я підтримую українського виробника" :biggrin: - дипломатично

16. Siania

Siania Love Life

А я бойкотую російське)))
    І залюбки підтрима українське, але зараз розумієш як мало наших товарів на ринку! Зараз у бізнесменів прекрасний шанс!

17. Gentle

Gentle Well-Known Member

З шампунями справді дуже тяжко ( Я теж ходила в Ватсонс, звідти пішла, бо все було або російське, або мені не підходило.. Пішла в Космо і мусила купити трохи дорожчий шампунь, бо реально все - російське (вироблене чи імпортер). Тепер подруга їздила в Польщу, попросила її купити мені великий ельсев, то буду на деякий час мати спокій.

18. Raven

Raven Мама малятка

там класні англійські фруктові є, назву забула:girl_blush2:
    зараз користуюся "ле петіт" французький з ашану

19. Masja

Masja Well-Known Member

Добре, що хоч з продуктами харчування більш-менш є спокій. Все-таки, більшість таких товарів - українські. А побутова хімія і шампуні - то справа часу) Ще трохи і в нас вибір буде огого!!!:girl_yes2:

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Купую часто мускатний горіх. Тааакий різний в різних упаковках))

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ----------

І я.
    Але маю жалілку) Оцінила дуже косметику Тіанде. Підходить мені все. Шампунь, взагалі, ідеальний. І мушу відмовитися:girl_in_dreams: Хоча...Ось, знайшла http://tiande-company.com/company.htm
    http://tiande-company.com/proizvodstvo.htm
    То Китай чи Росія?