Бойкот російських товарів

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем whisper, 16 Березень 2014.

1. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Відповідь: Бойкот російських товарів

замовила я Грінклін.
    порошок і підсилювач прання - польські. сподіваюсь справді безфосфатні.
    зубна паста - болгарська.

2. Furore

Furore New Member

Я перепрошую, для української економіки шкідлива та політика, яка досі продовжує її нищити. Отже, не звичайний споживач винен, що обирає якісніший і дешевший товар, нехай і нерозмитнений, а наша Верховна Рада.

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Не скажіть. Я була 28 в ДЦ, то народ масово читає хто виробник і хто дистриб*ютор. дві жіночки дуже інтелігентно і вишукано одягнуті сперечались між собою про пральний порошок. Одна казала, щоб брати будь-який, а інша настоювала на "непутінському". Трохи розрухався наш народ, думають головою. Це не може не тішити.

4. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

На упаковці має писати, що безфосфатні

5. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

чого? це якщо їх фурами везуть і не розмитнюють - це одне, це злочин, але ці, що на базарах, то переважно приватники на легковушках возять в межах дозволеного і розмитненню не підлягає.
    Інша справа, що невідомо, чи податки з доходів державі сплачуються. Хоча в основному то я думаю люди зареєстровані як приватні підприємці і платять єдиний податок - це ті, що на базарах орендують місце.
    А такі, що прямо з багажників машин біля базарів продають польські чи німецькі товари, то швидше за все дійсно нічого не сплачують державі зі своїх прибутків. Тоді купуючи в них, ми підтримуємо нелегальну торгівлю. Хоч і не товарами окупанта.

Рівно так само замовляючи одяг чи ін.товари у дівчат на ДП ми часто підтримуємо таку ж саму діяльність, з якої швидше за все може не сплачуватись податок з доходу.

7. Princess

Princess Well-Known Member

те, що везеться подібним чином - для особистого користування

8. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

щодо знижок в ДЦ, теж звернула увагу, що російських товарів на полицях залишалося набагато більше, хоча дійсно і їх купляли

10. cooLucia

cooLucia New Member

згідна, що для української економіки це шкідливо. і тому дійсно не все так однозначно з купівлею на базарах чи в тих магазинах, де продають італійські-польські-німецькі товари. і на жаль, ми не знаємо точно, чи то ввезено легально, чи розмитнено, бо ж впевнена, що завжди є винятки і є бізнесмени, які намагаються чесно грати за правилами. але ж не будеш в кожному кіоску допитуватись в продавців, чи є в них усі документи на товар,чи сплатили за нього мито, яким чином він був ввезений...
    і як собі подумаю, скільки ще іншого такого нелегального, нерозмитненого і т.д. ми споживаємо.. тільки офіційні цифри тіньової української економіки - 40%... вибачайте за оффтоп,

11. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я вважаю, що Україну ми піднімемо тоді, коли перестанем надіятися на когось, а самі щось будем робити. А ви в курсі куди наші податки шли останні 5,10,20 років? Та за такі гроші в нас би вже мали бути золоті дороги і мінімум сріблом відреставровані будинки. А щось нема. Тому я не особливо спішусь отак чесно-чесно виступати за податки. Я взагалі за те, щоб відмінити в такому обсязі їх і у державі лишити лише одну функцію - армію і контроль за бізнесом. Бо мій особистий досвід показує, що люди набагато краще справуються з розвитком країни, ніж та держава. Бо ми робили за власний кошт облагородження садочка коло хати, ремонт сходових кліток будинку, а знамомі перекладали так групою дорогу на своїй вулиці, ремонтували дахи. А не чекали, жеби жек зробив, бо "ми ж податки платим". Тодку більше. Тому я особисто не бачу особливо сильної різниці в тому, кому в кишеню грошики кидати: владі чи приватнику. А от більше толку, як ті гроші пустити напряму, за призначенням.
    А по темі: Гарінье є щось непутярське? Бо ті, що я бачила то дистриб"ютор калінград. А я шукаю якийсь шампунь хороший, але такий, щоб ненатуральний, а "хіматурний", бо натуральні мені взагалі волосся не промивають :sad: А так я переглянула свої "запаси", то з рос хімії в мене тільки ушастий нянь. Ну але порошку заміну вже знайшла.

12. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Підкажіть, хто знає будь-ласка. Шукаю сайт аналог яндексу, щоб фото зберігати. На яндексі подобається і сортування по альбомам, і фото різного розміру (прям звідтам можна дп показувати), і реклами нема, як на радикалі. Дуже зручно. Одна біда - російське.

13. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

a google plus?
    я не дуже в функціях розбираюсь, але створення альбомів і зберігання фото мені підходить

14. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Picasa або www.flickr.com
    А ще в гуглі наберіть "online photo album free"
    Виявляється що такого добра багато :girl_curtsey:

15. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

там не можна змінювати розмір фото, на дп наприклад не вставиш звідтам, бо завелике буде.
    Пікаса це тепер програма для компа.
    На флікр пробую зареєструватись, щоб подивитись, як воно працює, але безрезультатно. Всі поля заповнені, але при натисканні створити акаунт викидає на ту саму сторінку без пояснення що не так....

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

є італійського розливу ( в магазинах з продуктами і хімією з Італії попадаються), а так само- на острівцях з німецькими товарами бачу окремі варіанти Гарньє чи Ельсев. але ціна... До прикладу, Ельсев шапмунь в ДЦ російського розливу - 26 грн, він же імпортного розливу на "німецьких острівцях"- 50 грн. Враховуючи, що баночки на моє довге волосся вистачає на 4 миття, то круто виходить.

17. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я або чогось не розумію, або не трапляються мені рос. товари...
    Звіряю штрих-код - не Росія, цього не достатньо? Сніжна написала, що наявність дистр. російського на упаковці не означає, що нам привезли товар саме звідти - теж на це сподіваюсь.
    До речі, маю кілька кремів Тіанде - це Китай з чимось там)) російським. Чи то дистриб"ютор, чи ліцензія, чи ще щось. Але штрих-код суто китайський...Це що значить))

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ні. Бо треба дивитися де виготовлений товар ( якщо він виготовлений по ліцензії в РФ, штрих код стоятиме не російський, а "оригінальної "країни. А виготовлено- у РФ. Тому треба читати власне ще і де виготовлено. )

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

оце і є описаний вище варіант. Виготовлення по ліцензії

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

не будемо замовляти тепер?
    А ви знаєте, що великі супермаркети типу ватсонс-арсен-близенько-атб також платять єдиний фіксований податок, як невеличкі підприємці. Я до чого, не від хорошої жизнІ приховують прибутки і знімаю шляпу перед людьми, які декларують прибутки і платять податки

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

то треба уважно читати упаковку
    наприклад на Ушастому няні пише виготовлено в Вінниці на замовлення "Невськая косметика" і потім імпортер в РФ такий то, адреса в Росії.. штрихкод український
    якби не читала тут і не бачила в тих буклетах російських товарів, то так і не поняла би що російський продукт