Богослужіння, важливі події: коли, де і що

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем галичанка, 13 Квітень 2009.

1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Богослужіння, важливі події: коли, де і що

Служба Божа в церкві св. Юра буде сьогодні о 18-00 (ходила подивилась розклад)

2. Зануда

Зануда Well-Known Member

:) А ще англійською.
    П.С. Перфект розумієте літургію латиною?

3. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

На перший раз піду зі шпаргалкою, бо трохи зле знаю повну версію "Credo".

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я була на латинській месі у францисканців у Катовіцах. Але не люблю сидіти як на турецькому казанні, тому потому ходила лише на польськомовні. :)

5. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ну, казання і Євангеліє там все-таки польською ))

Дівчата, я сьогодні на тій службі була! Сонна, затюкана і з виразом ірраціональної радості на мордочці ) Не знаю, чого на мене так впливає латинь, але я би з такої меси цілий день не вилазила )))

6. Зануда

Зануда Well-Known Member

Взагалі, я люблю латину. Знаю і розумію літургію, але все ж волію коли правиться на доступній мові, яку не тільки знаєш, але й сприймаєш на рівні серця. А на латині меса, то є як вишукана страва для гурмана - час від часу хочеться спробувати, щоб відчути щось виняткове. :)

7. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Дівчатонька цікавить таке питання... була на Літургії в церкві на Сихові то там священик розповідав про те, що часом люди на ювілеї замовляють літургії і про те накільки це важливіше за звичайне застілля... нічого подібного до цього не чула... може розкажете чи чули про таке, чи вже замовляли, яким чином про таке можна просити?... Буду вдячна за будь-яку інформацію.... В чоловіка 1 січня така кругла дата...

8. галичанка

Прочитала в Експресі, що Зарваниця запрошує на святкування Різдва. Має бути велике християнське святкування, феєрверки, жива шопка. Але деталей: коли літургія, коли святкування, нема... Може хтось знає про це? :girl_smile:

9. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Можливо це роблять і якось урочисто, але я на всі ДН в родині просто даю на той день карточку за здоров'я. Звісно, варта бути присутнім на такій Літургії.

10. Dana K

Dana K Well-Known Member

Відповідь: Питання, відповіді, пояснення...

Я маю питання стосовно молебену в ц. Антонія. Я так зрозуміла, за своє прошення треба відбути їх 9. А чи треба кожного разу давати карточку?

11. галичанка

Чи хтось знає недільний розклад богослужінь в церкві св. Андрія? :girl_smile:

12. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

В неділі та свята перша Служба Божа на 7.30, друга на 9.30, а третя на 12.00. І ще є на 18.00.

Останнє редагування модератором: 7 Квітень 2010
  13. Smorodynka

Smorodynka Member

В костелі св. Антонія, коли ви дали свою карточку, то вона є на 9 служб Божих.Перед кожною службою не потрібно давати карточку. Лише, коли відмолите всі 9 служб, то, за бажанням, можете знову написати

14. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Отже в цю неділю о 10.00 в каплиці Луіджі Оріоне на Лінкольна розпочинає своє паломництво на Україну чудотворна фігурка Матері Божої. Впродовж тижня вона знаходитиметься в каплиці, а потім буде передаватися по домівках в парафіії.

15. галичанка

Шкода, що тільки по вашій парафії...

16. simona

simona Well-Known Member

В церкві св. Антонія, 14 березня 2010 року о 19,30 відбудеться богослужіння для молодих людей, які в парі і без, тобто про те як правльно зробити в житті свій вибір (жінку або чоловіка).

17. meros

meros New Member

не скажете, якою мовою правитиметься: українською чи польською?
    Буду вдячна за відповідь!

18. Vona

Vona Member

Цей тиждень у храмі Ольги і Володимира, що на вул.Симоненка
    (бічна Володимира Великого) перебувають мощі Івана Хрестителя.
    Кожного ранку і ввечері після Служби є реколекційні науки.
    Знаю, що нині буде Служба о 18 год, а після неї реколекційна наука для молоді.

Хто має троха часу і бажання, можете навідатися :haha:

Мощі (частина кисті) будуть до НЕДІЛІ.

Можливо трохи запізно повідомляю, але сама тільки, що дізналася. Можливо комусь знадобиться ця інформація :girl_smile:

19. simona

simona Well-Known Member

Я якраз саме про мощі хотіла писати, бо була в Щерці, то звідтам їх забрали 6 березня. Проповідь буде українською.

20. Person

Person New Member

А в неділю 14 березня в 6 годині мощі івана Хрестителя будуть зустрічати на сихові в церкві Різдва Пресвятої Богородиці. Будуть там на протязі тижня до 21 березня. Аналогічна програма тут можна почитати - http://www.theotokos.org.ua/