Богослужіння, важливі події: коли, де і що

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем галичанка, 13 Квітень 2009.

1. Siania

Siania Love Life

Кума казала що семінарист казав що черга одна для всіх діток, нема різниці який вік - чи три місяці чи три роки.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Тато мій стоїть у загальній черзі вже 4 години, дзвонив, що людей все більше і більше. Щойно приїхав чоловік, щоб трошки замінити. А після роботи вже буду стояти я, а потім мама.
    Чесно, я щось не уявляю як то вистояти одній людині такий довгий час в черзі.

3. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Малий знову захворів((((. Температурить. І коли ми туди нарешті попадемо?!!! Чула, що продовжили час перебування ще на тиждень. Але як на мене, то і того є мало. Не думаю, що ікону заберуть коли стільки людей до неі йде. Але у нас все можливе.

4. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

Ой, дівчатка, вчора моя мама з 9 ранку до 23.30 стояла в черзі, але попала все-таки.....сама до сих пір в шоці як вистояла! Ми з чоловіком 5 лютого ще тільки 5 з половиною годин стояли, то ще мало значить....але, що дивно, намерзлися, але ніхто не захворів дякувати Богу:))

5. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Дівчата, а якщо сьогодні зайняти чергу бл. 23.00, то встигнемо до 4.00? Чоловіку на роботу зранку, в інший день не дуже виходить їхати. Підкажіть, будь-ласка.

6. Rodionochka

Вчора б не встигли, а що там нині буде - не відомо. До речі, сьогодні вночі має приїхати 15 автобусів з Польші.

• Інформативно Інформативно x 5
  7. Maksli

Maksli Well-Known Member

дівчатка, хто в курсі, чи є багато людей з дітьми ввечері 21-22-23 год., бо на жаль не маю на кого залишити, і чи довго доведеться з ними там стояти, щоб потрапити до церкви?

8. Rodionochka

Знову ж таки говорю за ситуацію вчорашню. Ті, що прийшли з дітьми пів на 9, стояли по три години. Станом десь на пів 12, черга була на годину. Тобто, чим пізніше з дітьми, тим краще. Але це було вчора. Ми збирались нині на 12 ночі з дітьми, але старший знову захворів, тому відкладається поки...

• Інформативно Інформативно x 2
  9. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Maksli, пишу, стоячи в загальній черзі. Людей з дітьми не меншає (відходила, дивилась).
    Тато стояв з 12:30, то поки навіть не дойшов до мурованого паркану. Ще стояти і стояти одним словом.

10. Дорогі дівчата! Щиро захоплююся всіма вами і нашими людьми взагалі! Але вшановуючи Ісуса, не забуваймо шанувати Його Пречисту Матінку! В даний час в районі Сихова в церкві Благовіщення (вул. Антонича, 5) перебуває чудотворна ікона Божої Матері Дубенської із Чернігова. Є багато свідчень про зцілення людей за допомогою цієї ікони!

• Інформативно Інформативно x 6
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Вже повернулась із церкви Юрія.
    Звітуюсь: загалом чекали в основній черзі 19 годин. Люди все прибували і прибували.
    Черга рухалась надзвичайно повільно до 2 ночі, потім вже трохи швидше.
    Будучи вже під великими сходами на самому подвір'ї, ще чекали годину часу, щоб потрапити до храму. Штовханина була неймовірна, організація потоком людей в черзі до церкви таки недосконала (а от в церкві все навпаки: так спокійно, все контролювалось).
    Людей з дітьми з 3 до 5 ночі мало було, але вже з 6 ранку почали підходити.
    Коли ми виходили з храму десь по 7, то вже була велика черга з дітьми.
    По часових рамках: стояли з 12:30 вчора, потрапили в храм 7:30.
    Коли їхали додому, протяжність загальної черги сягала лікарні Львівської залізниці.

• Подобається Подобається x 1
  12. Karrizo

Karrizo New Member

Дівчата, а до церкви взагалі можна зайти? Не до ікони, а просто збоку біля ікони помолитись. Образ ж і так за склом, поцілувати чи рукою торкнутися і так не вийде, то думаю можна і збоку щиро помолитись, бо таку чергу явно не вистою.

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Сьогодні зранку люди пробували "прорватись", казали, що на Службу йдуть, помолитись хочуть. Не впустили.

14. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

В мене хлопець семінарист, і він розказував, що вони просто не встигають справлятися з таким натовпом. Махінацій купа. Вже як вище писали, що чужих дітей беруть, щоб швидше пройти. Доходило до бійок вже, матюки. Люди деколи такі дурниці несуть... Щоб вслідкувати за чергою потрібно більше семінаристів, але ректор семінарії сказав, що хватає і 10 чоловік щоб були у соборі, хоч Отці його дуже сильно просили про підмогу

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

а впускають тих, що з дітьми, окремою чергою?

16. knatka

knatka Member

порівняно з тим що я простояла 3 год., то мені повезло....
    так з дітьми окрема черга і вхід

Останнє редагування: 11 Лютий 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Так, але сьогодні зранку чула як питають маму з хлопчиком, скільки йому років. Відповіли, що дев'ять. Охоронці сказали, що такі "дорослі діти" вже в загальну чергу йдуть.
    Ось що ще знайшла в групі Варта1:

Останнє редагування: 11 Лютий 2015
  18. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Стоїть сестра з цьоцею в черзі, каже, що знов купа зловживань в дитячій черзі. З однієї дитиною йдуть кілька разів, через що дві черги при вході на подвір'я злили в одну, тиснява, діток на шиї садять, щоб не задушили. От що за люди? Не можу того зрозуміти, в такому місці обманювати, сваритися(( Хотіла піти з малими, але не знаю, може хіба пізно ввечері.

19. Rodionochka

Я б радила чим пізніше, навіть краще вночі. Дітям теж дуже важко це вистояти. А тиснява - то для мене такий страх. Тому поки так до кінця і не достояла.

20. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

Дівчата, я так розумію пускають до церкви тепер цілодобово? я б теж з дітьми вночі краще пішла, якщо є гарантія, що попадем туди хоча б за годину-другу, тільки от тяжко уявляю собі своїх дітей вночі на ногах.. Свекруха каже, що пішла б нам чергу зайняла, але ж в дитячу чергу її ніхто не пустить, правда?
    Все пробачити собі не можу - чому не пішла в перші дні, коли святиня тільки прибула до Львова:girl_cray: (мої свекри тоді зранку простояли в черзі якихось пів години і все...)