Богослужіння, важливі події: коли, де і що

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем галичанка, 13 Квітень 2009.

1. Delfy

Delfy Well-Known Member

Відповідь: Богослужіння, важливі події: коли, де і що

Ось така є коротка та доступна інформація про ДУ.
    У всіх джерелах є написано, що встиновити можна лише 1 дитину. І тільки через 9 місяців, за умови виконання попередніх зобов*язань - можна всиновити наступну.

2. kyharochka

kyharochka Member

Як я зрозуміла, один десяток Святого Розаріо, це Отче наш, 10 Богородице Діво і Слава Отцю...?

3. Bonita

Bonita Member

Дівчата маю питання, але не судіть строго. На яку годину починаються служби в вербну неділю в ц. Андрія чи Домініканському соборі? Вербу святять після відправи чи під час, на вулиці чи в приміщенні, тай взагалі як це все виглядає?

4. Gajka

Gajka Well-Known Member

В церкві Андрія розклад у неділю та свята такий:
    7.30
    9.30
    12.00
    Святять після відправи, в церкві і на дворі, бо всі не поміщаються у церкві. Людей дуже багато. Робимо стежички і священники кроплять.

5. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Скажіть будь-ласка, у яких церквах Львова ще цього тижня сповідають і коли ?? Бо дотягнула до останнього як ніколи....

6. Vona

Vona Member

HrabowaH Скажіть будь-ласка, у яких церквах Львова ще цього тижня сповідають і коли ?? Бо дотягнула до останнього як ніколи....

Думаю що точно будуть сповідати і причащати сьогодні і завтра на Літугії Напередосячених Дарів.

1. Церква Матері Божої Неустанної Помочі (колишній костел Марії Сніжної), точну адресу незнаю, вона є зліва біля лялькового театру, сходами вгору. Там Літугія Напередосячених Дарів буде вівторок, середа на 17:30.

2. Церква св. Йосафата вул.Замарстинівська (кінцева трамваю 4 і 5.). Там Літугія Напередосячених Дарів буде вівторок, середа на 18:00.

І ще є теж в ці два дні Свята Літургія (за упокій) на 8:00, то на ній теж мали б сповідати (буде правитись в обох церквах про які я вам написала).

7. SoloZiLvova

SoloZiLvova Well-Known Member

Запрошую усіх у Страсну П'ятницю до Шевченківського гаю на Єрусалимську Утреню. З 17:30 і до години дев'ятої. Збереться два хори :rolleyes: Буде красиво, душекорисно і довго ( то в сенсі часових мірок УГКЦ))) Храм крихітний, але динаміки хороші - має бути нормально чутно на дворі (то якщо з дітьми іти). Плащаниця буде доступною увесь цей час і аж до суботи ранку.

А в суботу ракнком, на 9:00 служитиметься Літургія з Вечірньою Василія Великого. Хорів не буде, співатиме з десяток хористів, але все-одно буде красиво, душекорисно і довго)) Години зо три. Паски святитимуть вже аж після обіду, здається, з години третьої.

8. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Дівчатка, в котрій годині завтра буде виніс плащаниці в церкві св.Йосафата? Дуже хочу потрапити на початок.

9. Vona

Vona Member

Pulupjak:
    "Дівчатка, в котрій годині завтра буде виніс плащаниці в церкві св.Йосафата? Дуже хочу потрапити на початок."

Якщо питаєте про ц. Св. Йосафата на Замарстинівській, то там завтра
    початок о 8:00 Царські часи та Вечірня з винесенням плащаниці.

10. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

При плащаниці в храмі Петра і Павла, у Михайлівській церкві та у церкві блаженного Климентія у страсну п’ятницю будуть звучати ірмоси і давні духовні наспіви.Деякі твори датовані 16-17 століттям і їх будуть виконувати учасники проекту "Псальми. Подорожі".

11. Vona

Vona Member

http://www.cssr.lviv.ua/translyatsiya/
    Онлайн трансляція з церкви Св. Йосафата що на Замарстинівській.
    Можна дивитись і слухати всі Служби які проходять наживо, бо в церкві є веб камера.

12. galamajechka

galamajechka New Member

в неділю 12 травня о 19.00 в Римсько-католицькій Катедрі відбудеться концерт Поп-Ораторія Кантата " До Богородиці" та "Давидові Псалми"

Вхід вільний

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Дівчатка, а хстомь може підказати, чи буде в церкві Йосафата літургія 12.07.13? А то я слухала в неділю і прослухала...

14. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

дівчата, хто ходить в церкву св.Антонія, хто знає який зараз день дев*ятниці до Божого Милосердя, о відправляється по четвергах?

15. Gerbera

Gerbera Member

О, мене теж цікавить це питання. Але я хочу на дев’ятницю до св. Антонія по вівторках. І ще підкажіть, будь ласка, церква св. Антонія щодня відкрита чи ні?

16. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Можливо, комусь стане у пригоді :

Розклад Служби Божої в храмі Св.Пантелеймона у м.Сколе Львівської області на вихідні:

неділя : 7:45 год; 9:30 год; 12:00 год

субота: 7:30 год - за здоровя; 9:00 - за померлих

[​IMG][/URL][/IMG]

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

а хто знає на яку год є сьогодні освячення фруктів на Сихові в церкві Богородиці?

18. nalia

nalia Member

Після кожної служби.

19. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Підкажіть, будь-ласка, чи сьогодні ввечері ще буде Служба Божа з освяченням фруктів, чи тільки зранку освячують? Насамперед в церквах Різдва Пресвятої Богородиці і Зіслання Святого духа на Сихові.

20. Delfy

Delfy Well-Known Member

Дівчата, хто знає - прошу підказати - який зараз день дев*ятниці, що відправляється по вівторках у церкві св.Антонія? Дякую!