Блондинка чи брюнетка ???

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Morada, 3 Листопад 2009.

?

Зазвичай я

1. білявка

35,6%
  2. брюнетка

29,3%
  3. шатенка

26,2%
  4. руда

7,1%
  5. ношу в торбі 4 різні перуки

1,7%
  1. marusenechka

marusenechka New Member

Відповідь: Блондинка чи брюнетка ???

карапуз, Ви - РУДА однозначно! можливо, варіюйте відтінки: від золотисто-помаранчевого до темної бронзи. Але рудий колір - істинно Ваш!
    А я поексперементувала би, на Вашому місці, зі стрижкою! Не бажаєте чогось екстримальнішого, ніж було досі? коротко, чи контрастну асиметрію??? З рудим кольором такі стрижки - бомба!

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

м, забула про себе ж!
    теж чимало змінювала колір волосся (сама не очікувала, що такою різною була)ю. природний колір - попелясто-русий
    хотіла бути платиновою блондинкою, освітлилася, за кілька днів пожовтіла... поки відтіняла трохо у холодніший тон - стала фіолетовою, було смішно)
    і прядки фарбувала (і в білий і в кольоровий), і карамельног окольору була, і темний шоколад, і знову прядками, і у рідний колір фарбувалась... але майже будь-який відтінок за півтора-дава тижні на мені вимивався і відливав неприємним рудуватим (не залежно від якості і походження фарби). і я вирішила боротися з цим кардинально - просто пофарбувалась у вогняно-руду!!! правда за 2 роки поки я руда, теж довго шукала бажаний напівтон)))

це я зараз приблизно такого кольору... тільки зачіска інша)

Останнє редагування: 3 Червень 2011
  2. Paradise

Paradise New Member

Я брюнетка і ще ніколи не експериментувала над своїм кольором волосся (навіть не малювала:girl_cool:).Коли доживу до сивини от тоді терміново потрібно буде змінюватися:girl_bye2:

3. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Порадьте, якою фарбою можна повернутись до свого світло-русого кольору після довгого фарбування в блонд (золотистий) (і щоб вийшло без зеленого відтінку в результаті):girl_wink:?

4. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

А я взагалі від природи блондинка, але в "молодості" захотілось трохи змінитись, і я

пофарбувалась в рудий колір.Перепробувала всі відтінки-від найсвітлішого до

найтемнішого.В результаті купила фарбу колір темно-коричневий.Пофарбувалась і

стала......брюнеткою.Зараз відчуваю себе так,ніби я нею і народилась.

5. Rona

Rona Мама-йожик

Supernatural, хороший перукар це в стані зробити, мій зміг :)

6. New look

New look Well-Known Member

Донедавна була блондинкою і переконалась остаточно що я лише брюнетка.
    Колір волосся повинен відповідати характеру людини.Я абсолютно не змогла вжитись з блондинкою.

7. shkodnica

shkodnica New Member

я брюнетка, фарбуюсь. "Личко обрамлене темним волоссям виглядає скульптурніше, очі глибщі і виразніщі, все стає виразніше....що не дуже добре є"
    так казав мій викладач з малюнку, щось в тому є.

8. Leila

Leila Well-Known Member

тобто з віком краще на світліший колір переходити щоб зморшок не було видно :) ?

9. oksumoron

oksumoron Active Member

я по життю блондинка, і не побувала міняти колір волосся, маю голубо- зелені очі, шкіра в мене персикового (голосно сказано) кольору! як на мене мені б інший колір і не пасував!
    написано гарно, що треба відчувати колір, так от, не відчуваю, що я брюнетка!
    а ще дуже приємно, бо в Італії, для прикладу всі на мене обертаються, там брюнеток скільки забажаєш, а от світло-русого кольору просто не існує! :girl_in_love:

10. Snegamondo

Snegamondo New Member

Я брюнетка від природи, скорше навіть шатенка. За своє життя побувала і рудою, яскравою брюнеткою, і блондинкою. Тепер попернулась до природнього вигляду, тому що зрозуміла для себе одну річ-кардинально змінений колір не буде виглядати гарніше за доглянутий натуральний чи максимум потонований.
    Коли була блондинкою, то шо тільки не робила, які дорогущі засоби, фарби не купляла-голова була в жахливому стані вже після півроку фарбування.
    Тепер на волосся усі звертають увагу, воно само вкладається у кучері, а я лише мию його та користуюсь кондиціонером.

11. Njuta

Njuta Member

Я була всякою - брюнеткою , рудою, шатенкою , але все одно верталася весь час до блондинки- зразу і молодшою виглядаю і навіть почуваю себе впевненіше ))))

12. shkodnica

shkodnica New Member

мені здається, що тут важливий тон: теплий чи холодний. мені, наприклад підходять всі холодні. і холодний русявий, і платина і морозний каштан і чорний. а от руді, червоні і всякі каштанові. взагалі слів нема. просто жах. їх ще і вивезти важко.
    А ще коли я блондинка, хочеться постійно бути слабкою і всіх чоловіків підключати і просити про допомогу. а от брюнеткою я самодостатня і все сям сям))))

Останнє редагування модератором: 2 Липень 2012
  13. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Я брюнетка років напевне як 2 вже.... аж надоїло трошки)))

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я була всіх природніх і не дуже відтінків. Зрозуміла, що пасує мені більшість, але залежно від душевного стану, бажань і активності..

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а я по жизні блондинка :) від підліткового віку не фарбуюсь

16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

+ 1 до шатенок.
    Перший раз пофарбувала волосся у 15 років. Не знаю яким чином, але замість рижого вийшов фіолетовий (навіть баклажановий). :girl_crazy:
    Потім знову-таки хотіла досягнути рижої шевелюри і помалювалась у 18 років. На цей раз вдалось!
    Але після того, страшенно почало випадати волосся, тому пообіцяла собі, що більше експериментів не буде. Хоча... :girl_in_dreams:
    Точно знаю, що ніколи не буду блондинкою.
    P.S. дуже мені сподобалось, коли моє рідне волосся відростало, але на кінчиках ще був рижий відтінок!

17. Britney

Britney Домашня посиденька :)

На даний час я брюнетка. Хоча раніше, робила мілірування, було досить не погано, але виходило дорого. тому зараз я фарбуюся у темний каштан. Дехто зі знайомих каже що мені світлішою було краще. Але мені подобається так, і чоловікові моєму також.

18. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka миється в бані

А я 5 місяців назад ще була блондинкою,але зараз перемалювалася на свій природній темно-русий.Хоча 4 роки була блондинкою і мені цей колір дуже подобався,але волосся просто не витримувало тих фарбувань,тому змушена була перефарбуватися.Але я не жалію,як написала тут одна форумчанка в цьому кольорі почуваюся впевненіше і самостійніше))

19. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Я була брюнеткою 4 роки. А 6 міс тому вирішила перейти у свій русявий колір, бо надоїло підфарбовувати корені. Зараз в мене волосся мало не мідно-червоного кольору. Дальше буду пробувати виходити у свій русий, але маю сильний пігмент рудий...

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

20. Gorda

Gorda Well-Known Member

Ну я зараз пофарбувалась у каштановий колір, але потім всеодно буду у білий переходити. Звичніше так, та й оточуючим приємніше, коли у мене світле волосся.