Бізнес за 100 тис.грн з окупністю 1 рік міф чи реальність?

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Fast, 12 Травень 2011.

1. sani

sani New Member

Відповідь: Бізнес за 100 тис.грн з окупністю 1 рік міф чи реальність?

мандаt дупутата! Навіщо працювати, як можна закон видати і гроші будуть носити?

2. levandivka

levandivka З яйцями...

О-о-о...
    То в бюждет 100 000 грн. точно не впишеться.

3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

100 000 грн - це дуже невеликий бюджет.
    Atma, як приватний підприємець, правда у Львові, а не в Ялті-Місхорі_коло Ай-Петрі і так далі, я би рекомендувала замість бздур або ніц не писати, або наприклад міні бізнес-план, як то - парковка в злачЬних місцях за 100 000 грн з дохідністю 1000 у.о. в день:girl_crazy:
    Знаєте кіко бажаючих на такі бистрі дєньгі?
    цікаво-цікаво хто у Вас чоловік, сват, брат, кум тощо...
    Прикольно Ви тут на форумі людей за придурків маєте:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

---------- Додано в 07:32 ---------- Попередній допис був написаний в 07:28 ----------

о і готель за 100 000 у.о. теж цікавить, як таку, що працювала в комерційній нерухомості з 2003 року і трохи мала відношення до бізнес-планів об'єктів комерційної нерухомості. Хіба що ми говоримо про особняк-самобуд, без погоджень, документів і прочьої фігні:), а так - 100 тис у.о.то тільки старт в готельних варіантах
    а ще ж писати голосно можна ГОТЕЛЬ, а то міні-приват-будиночок на 8 номерів наприклад, ви ж номерний фонд напишіть, оздоблення інтер'єрних робіт, місце розташування, прилегла територія і її облаштування... бо так виглядає що то трохи розвод або НАГЛА "самоволка", яких в Криму мабуть чимало))), і розуму для такого типу речей ніц не тре, треба тільки знайомства, бабло, дупутатські кришування і таке-всяке-різне-кольорове, нє?

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Нагадали древній анекдот:

Написано ж:

Останнє редагування: 14 Травень 2011
  5. sani

sani New Member

та яке облаштування??? Ви знаєте що в криму "Євроремонтом" називають :)

Здається квартира з Євроремонтом 100дол. доба
    Це стара, убіта хата, в білий колір пофарбовані стіни(крейдою?..) Меблі ще Сталіна напевно бачили. Ліжка скрипучі, тумбочки вонючі і тп... В підїзді лампочок нема. Це на центральній вулиці! Зато 100м до моря (вонючого Масандрівського пляжу)

В Ялті, до речі гроші на підлозі валяються, треба тільки знати де нагнутись :)

6. Fast

Fast Well-Known Member

З мандатом і у Львові валяються.
    Але питання не в тому як маючи квартиру, маєтки ітд ще кудись вкласти 100000 ГРН, а просто з 100000 грн почати якийсь бізнес

7. atma

atma New Member

Щось Ви якісь злі.
    Мій чоловік не депутат, парковку в Місхорі ще в 2006р. продали за два участки землі в Місхорі по 6-ть соток. Розум всюди потрібен. Афоризм: Якщо ти такий розумний, то чому такий бідний?
    Бізнес план також є, але його ніхто не просив. Е можливість поставити на участку 6-ть соток п"ять будиночків, перевізних, 25 м/кв. Кожен 10 тисяч грн. 50 000 т. грн. перевозка та обладнання в середині. (Будиночки продаються готові)
    Хто вирощуе Ялтинську цибулю за сезон при союзі заробляли на Волгу, зараз на Мерцедес, арендуйте землю і вперед.
    Ще, вкладіть сто тисяч грн в рекламу, продасьте будинок, 100 000$ Ваші, квартиру 10 000$ http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=69435

8. Bogdanka

ГГГ
    афоризм перекручений
    чому бідний? бо дурний
    тому погоджусь, що

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ----------

о то вже ближче
    і то близько)
    а видите?

А ПИТАННЯ ТЕМИ читали з першого ДОПИСУ????
    бізнес за 100 000 грн!!!! от!;)
    знаєте, як дитину запитаю, умову задачі читали? де там - я продам будинок, і де 100 000 грн крім усіх капіталовкладень ще зайвими на рекламу?:girl_cool::girl_in_dreams::girl_crazy:

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=69435
    Ціна 2.000.000$

всьо - Ви мене покорили, Атма
    з арифметики - 2, не ображайтесь))))))

9. atma

atma New Member

Читала.
    Про бізнес план не йдеться.

Я неображаюсь, бо мене це не стосуеться, це стосуеться тільки Вашого відношення до ціеї теми.

Одне хочу попросити, не пишішь поганого, читають люди, думаю не всім приемно читати всякі негативи, та що люди подумають про власника такого допису. Я нікого не образила свом дописом, якщо хтось не вірить це його справа, яка нічого не міняе.

10. gorgosia

gorgosia New Member

Вибачте, atma, що втручаюсь у дискусію, не маючи економічної освіти :girl_crazy:, але навіщо відповідати на запитання топікстартера, не маючи зеленого уявлення про ті речі, що його цікавлять? Йшлося ж про звичайну людину, яка змогла заощадити суму 100 тис. грн., а не про крутеликів, які у свій час взяли участь у дерибані. Як ви кажете, попали в струю.

11. atma

atma New Member

Ви праві, нідлячого. Але це не привід ображати людину. Я не обазилась, але бачу в цьому хороше, я здала екзамен на невозмутимість, знаю хто як до мене ставиться, психотерапія для власників дописів, висказавшись вони випустили пар, та не відв"язувались на власній сім"ї, хтось получив задоволення посмакував помиїв які лились на трьох сторінках. А я насолоджуюсь внутрішнім спокоем та рівновагою.
    Все, на цю тему, я більше не спілкуюсь.

12. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

atma,Я б із задоволенням з Вами познайомилась! Ви дуже хороший приклад того, що не буває хороших чи поганих часів для бізнесу, а є бажання щось робити чи находити виправдання чого я сиджу і скаржусь...

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

Я була в списку таких,що скаржуться , а потім подивилась на своїх друзів -відклала гроші - всього 800долярів,купила сток файний, взяла в оренду магазинчик -і годує сім"ю, і свою ще й продавця..так для цього треба не сидіти ,а піднятися з крісла і робити якісь рухи. Треба постійно стежити за ринком, за настроями покупців,спілкуватися з постачальниками -захоплююся такими. а відкласти ті 800 долярів може кожен, якщо захоче...

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Якраз успішні бізнесмени і не мають економічної освіти, раджу почитати
    http://ubr.ua/business-practice/ups-and-downs-in-business

13. Bogdanka

))))) не знаю, що Вам сказати, отут все сказали:)
    Виручалочка, я за два роки за невеликі гроші 2 бізнеси зробила, обидва працюють, але ж Ви читайте уважно про яку суму грошей питають в вихідному дописі і про яку пишуть "як приклад", бо для розуміння різниці між 100 тис грн і 100 тис у.о. справді навіть економічної освіти не треба:girl_crazy:

До речі щодо вихідного допису можу написати так:
    бізнес зробити можна, але точка беззбитковості не обов'язково настане за рік. То дуже залежить, яких додаткових витрат/вливань потребуватиме бізнес протягом того року свого розвитку. Економічна ситуація зараз дуже нестабільна і сказати щось тяжко. Хочете спитати про якийсь конкретний приклад з відповідної галузі, тоді можна сказати точніше, а так абстрактно важко сказати.

14. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Я згідна Богданка, що з невеликими грошима легше за рік досягнути окупності, можливо варто порадити авторці темі набратися досвіду вклавши спочатку у щось10% інвестицій і подивитись -є хист чи нема, бо крім вкладень грошей треба кучу енергії в це впустити.Ви ж погоджуєтесь, що не все вирішують гроші ?

15. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

все вирішує їх відсутність :)

16. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Хі,я - дипломований економіст, так це досить довгий час мені тільки заважало ...правду кажуть, що "дурак не знає, не боїться, робить і все у Нього легко виходить":girl_curtsey: А я все зважую, прораховую,виношую...

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------

гроші тільки засоби досягнення -якщо знаєте скільки і на шо треба, конкретно, ане так -мені б 100 000 грн чи долярів, то прийдуть люди, інформація де взяти...

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

по цитаті "Майбутнє належить тим, хто вірить у красу своєї мрії (Елеонора Рузвельт)
    " -переводьте свої мрії у цілі

17. Fast

Fast Well-Known Member

І толку з того знання якщо нема грошей? А от сума є реальна і з неї треба виходити.
    Це про великі проекти, які потребують великих затрат можна говорити про окупність в декілька років.

18. Bogdanka

тішусь, що Ви така оптимістка:)
    окупність залежить не від величини проекту, а від його рентабельності і місячної віддачі;)
    Послуги, мабуть, тільки програмістські швидко окупні, торгівля - творче питання, все відносно і залежить від кожного конкретного випадку. Ви хочете унікальний рецепт, я так не вмію:)

---------- Додано в 08:52 ---------- Попередній допис був написаний в 08:46 ----------

до речі
    не все, але дуже багато.
    Великий відсоток вирішують люди, з якими доведеться працювати.
    От мені повезло якось з працівниками, а партнер - мій однокласник, тобто відсоток довіри один до одного в нас дуже і дуже високий.
    Але брак коштів періодично відчувається. І наш ІКЕАМАРКЕТ - це не є масштабний проект, працюємо все-таки у великій частині під замовлення.
    Фотошкола - то взагалі інша кухня, її окупність то ще інше, теж рік - не було і не могло б:) А капіталовкладень не багато, просто Ви не рахуйте собі одноразове капіталовкладення і все, бо будуть ще одноразові, про які Ви на момент початку і на момент проведення якихось власних підрахунків і не підозрюєте, можете мені повірити:), ну і щомісячні, їх відразу можете множити на 2, від тих, які берете за основу. І не питайте, а чому?, бо нема відповіді, все не врахуєш, скільки б не пробував.

19. bora

bora Well-Known Member

Якщо повернутись все ж до першого допису, то раджу пошукати бізнес серед пропонованих в Україні франшиз (є абсолютно легальні франчайзиингові портали в мережі). Впевнена на таку суму там проект знайдеться з обладнанням в оренду чи лізинг. Інша річ, що треба скурпульозно підійти до питання вибору конкретного бізнесу, - розрахунків, умов, деталей, репутації франчайзера.

20. Fast

Fast Well-Known Member

І ту суму помножити на 2 :) Ну чомусь у нас тільки так працюють
    І виробницво це мало ймовірно хіба що торгівля, але то ліпше вже без франшизи (але то тіко моя думка, може я і неправа)