Біскорню та інші кривульки

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Птася, 14 Лютий 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Біскорню

Я вчора так про вас усіх думала, і взагалі боялася братися до зшивання... Я від усіх біскорнюшок у захопленні!!!!
    До речі, до мене навіть не зразу дійшло, що сама собі роботи додала. Добре, що є лямпа денного світла, бо би очі повилазили. :girl_crazy: Зате шов дуже цікавий вийшов. Але друге біскорню точно так не роблю. :xaxa:
    От мені цікаво, що таке синтепух, бо я синтеватою набила. :girl_haha: А де пух шукати - не уявляю навіть. :confused: Хоча синтетична вата цілком вписалася. Я якраз не мала де її застосувати. Буду біскорнюшки робити. Якраз усі жінки в родині щось шиють, вишивають, то будуть їм подушечки на їхню безліч голочок. :girl_flirt: Сподобалося мені то робити. На подарунки буде просто суперова річ. :girl_in_dreams:

Останнє редагування: 22 Січень 2010
  2. kitka

kitka Well-Known Member

А таке питанько: напевно, чим твердіша тканина (в мене є така аїда, як картон), тим кращу форму буде мати біскорнюшка, чи то не факт?

Лілю, ти спеціально схемку котячої біскорнюшки виклала:girl_in_dreams:? Ще як Ромчик її побачить,... а йому я точно не зможу відмовити:girl_flirt:!

3. Liliyah Romanova

Ага, я коли схемки перебирала, вибираючи для себе (взяла ще каву, сердечка й хатки собі на замітку), то, побачивши котів, про тебе подумала. :girl_in_love:
    А щодо твердості, то мені видається, що навпаки. Тверду важко буде стягнути по центру. Та й зшивати весело буде...

Умця, до речі, зовсім неважко то робиться. Ти даремно мене настрашила. :girl_haha:

4. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Це спеціальний наповнювач для іграшок

5. LudmilaP

Відповідь: Біскорню (схеми)

Скоро влаштую вам МК з вишивання такими швами

Останнє редагування модератором: 22 Січень 2010
  6. Liliyah Romanova

Влаштуйте. Я якраз нині (з тою надією) видрукувала всі ті сторінки, що виставила. :girl_flirt:

7. LudmilaP

вибирайте взірець і тикніть мене носом туди, а я вам сфотографую процес

8. Ума

Ума Super Moderator

Я не навмисне страшила, просто мені біскорню пішло дуже туго. я пальця вколола і голка постійно в те саме місце потрапляла. а коли почала зшивати, то зрозуміла, що замало 2 клітинки залишити, бо сипеться і розлазиться... а потім не на той кут петельку пришила, порола, нерви одні. а потім коли стала фото викладати зрозуміла, що не сфоткала виворіт у двох кольорах (хотіла похвалитися, там було так як книжка пише :)), а коли хотіла зчепити серединку, то з пластики 3 дні гудзики маленькі робила... і то теж для мене супер-складно виявилося, бо занадто ювелірна робота. і в результаті моя кривулька дійсно кривулька вийшла. мені ті кути не рівні вийшли :girl_cray:

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

20 раз пошукала схеми в неті . жодна до мене не заговорила."не судьба":girl_crazy:

10. Oddly

Oddly Well-Known Member

ну, нічого собі ви серйозно до конкурсу підійшли!

11. Liliyah Romanova

У мене 30 мб схем на біскорню. :girl_flirt:
    А приблизно яку шукаєш?
    Так у мене вони теж нерівні. Але як на перше біскорню, може бути. А твоє взагалі суперове! Ніби з килимків маленьких пошите. Враження, що махрове.

Правда, найбільше мене вразила Хомка. І дуже просто (не в сенсі що банально, а що по-модерному просто), і оригінально! Я цілий вечір розглядала! :shy:
    Дівчатка, ви не подумайте, мені всі сподобалися, просто шахи для мене вища математика і я завжди задивляюся на такі роботи...

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

не маю зеленого поняття. якусь файну:girl_haha:

13. Liliyah Romanova

ну от...
    У мене схоже відчуття було після перших дописів, але вирішила приєднатися до гурту все одно! І ви навіть не думайте відступати! Як кажуть поляки "разем ражьнєй" (разом разніше). :girl_wink:

А з останніх, що я поставила, ніц не подобається?

Якщо не ліниво тягнути 11 мб, то зиркни тут, але там без папки, тому обережно розпаковуй. Там узори досить такі спокійні, геометричні. Але може, якраз щось припаде до душі.

14. Liliyah Romanova

Я мрію зробити біскорню-п*ятиклинку, але ще сміливості не набралася.

До речі, про конкурс. Хто там ще дошиває-доробляє-довершує може спокійно це робити. Зважаючи на ажіотаж кулінарного, голосування буду ставити завтра ввечері або взагалі в неділю. Так що давайте побільше робіт, аби вибір був!

15. Olenka

Olenka Well-Known Member

А я біскорню-тюльпан...але ще не знайшла покрокового МК, як знайду, то може наважуся ;)

16. Liliyah Romanova

За цим лінком є. Як на мене, цілком нормально.

А тут є "лотос".

Ще майстер-класи:
    п'ятиклинка
    коробочка

Тут є лінки на багато різних майстер-класів.

Останнє редагування: 24 Січень 2010
  17. Olenka

Olenka Well-Known Member

Відповідь: Рукодільні конкурси. Обговорення

Я на якомусь форумі бачила таку забаву назив. "Скринька біскорнюшок". Умови такі: кожен місяць викладати по одній біскорню, будь-якій, будь-якого розміру і тематиці. 13 фотка всіх дванадцяти.... Дуже шикарно виглядає.

18. La esposa

La esposa Moderator

Ага, і мені сподобалось :) Я якраз їхній грудень вишивати хотіла :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

19. Liliyah Romanova

То має бути організатор того, чи як? Бо я за. :) І які взори? Довільні, чи всі вишивають той самий, відповідно до місяця?

20. Olenka

Olenka Well-Known Member

Шкода, що не маю вже того лінка. То був блог.
    Навіть не організатор, а адміністратор - і то чисто символічно. Бо кожен учасник постить фото самостійно. Завдання одне: кожного місяця по біскорню. Умов до біскорню не має жодних. Тобто учасник сам вибирає форму, тематику і розмір.
    Дуже класно виглядало: хтось робив від найменшої біскорню до величезної (кожного місяця все більша біскорню), хтось робив на тематику пір року (12 місяців), а хтось всіх різних форм (лотос, тюльпан, пятиклинка).

Спробую пошукати лінк

Останнє редагування модератором: 25 Січень 2010