Відповідь: Бісерні процеси Дякую!Я теж колись так думала. Жгут в техніці ндебеле. Natalya, можливо буде тяжкий але там має бути кілька жгутів. Gysochka, я плету тільки ниткою. А ваше намисто можна носити просто до білої сорочки, необовязково з вишиванкою.
Відповідь: Бісерні процеси Так цікаво побачити результат!!! Бачу, що тема пластики для мене завузька, дуже хочу компонувати бісер і речі з полімерної керамо-пластики.... особливо, подивившись на ваші роботи Ой, щось мені здається то передоз буде. Краще до вишиванки якісь маки-ромашки сплетіть, а до синьо-жовтого намиста можна і білу блузочку вбрати (хоча то до блузочки намисто підбирають, пробачте мене )
Відповідь: Бісерні процеси Ось, що з цієї схеми і кольорів вже у когось вийшло (то я натхнення додаю ):
Відповідь: Бісерні процеси Дуже гарно!! Я ще таке саме хочу біло-голубе, але най перше чорно-червоне завершу. І ще в мене дилема. Почала я ось таке, а Роман вчора розкритикував наніц, що тепер навіть не знаю, що робити. (((
Відповідь: Бісерні процеси Чому розкритикував? Виходить дуже гарно. Тільки, по-моєму, жовтий колір далеко не всім личить і не завжди є до чого вдягнути. Якщо ти з жовтим дружиш, то все гаразд А у мене виростає новий мак для нового процесу (не зовсім макового). Колись дещо тут на форумі підгледіла - захотілось спробувати свої сили... Побачимо.
Відповідь: Бісерні процеси Та я зараз просто роблю прикраси, не для себе. Потому буду пробувати продавати. ))) Маємо знайому, котра обіцяла з тим допомогти. А розкритикував, бо сказав що дуже простацьке. От тепер шукаю натхнення, аби докінчити... А ваш мачок такий акуратний!! Цікаво, що то буде.
Відповідь: Бісерні процеси "На вкус и цвет товарища нет" як то кажуть. Тим більше як ви робите на продаж то вам взагалі не варто хвилюватись. Все рівно комусь сподобається. Гарні прикраси, не зупиняйтесь.
Відповідь: Бісерні процеси Скільки вже зірочок маєш? І скільки плануєш сплести? І як саме до купи зчіпляти? Я наразі в пошуку ідей.
Відповідь: Бісерні процеси Маю п"ять. Хочу зробити щось отаке: і щоб обов"язково аж до застібки зірочки були, бо боюся того контрасту масивних зірочок і тоненького ланцюжка. Ще бачила отаке: Докупи буду зчіпляти так, як це робила раніше - від котрогось краю (від застібки, і її теж), аж до низу (до центру), а потім назад догори і до другого кінця. Так, думаю, найнадійніше. Переходитиму по рядах бусин, нитки не буде видно
Відповідь: Бісерні процеси Щодо зчіпляння я теж думала однією ниткою робити через цілу прикрасу. Серветочку таку бачила, але її сенсу щось не розумію. Щодо кріплення, то думала над двома варіянтами: типу краватки і отаким: Наразі думаю. А ще читала, що кульчики із цього роблять, але не бачила, як виглядають. Якби комусь стрінулися, поділіться.
Відповідь: Бісерні процеси О, сережки, так, це ж ідея але їх хіба на дротику робити, бо мої на нитці зам"які. А твої як? А як думаєш, як би виглядала стієчка з тих зірочок? і ще: Лілю, а ти десь на амер. сайтах щось подібне бачила? як воно звучить англійською? Spoiler: ще ідейка :)
Відповідь: Бісерні процеси На англомовних сайтах не бачила такого, на жаль. Власне на ниточці вони не дуже м'які, але й не штивні, важко уявити кульчики. Я вже маю 4 зірочки. Планую зробити 15.
Відповідь: Бісерні процеси ну то я до тебе свою музу відправлю: маю охоту робити, але мушу йти спаааати, бо завтра ранесенько до праці і ще, знаєш, згадала собі за твою силяночку зелено-жовту — на кожен товар свій покупець
Відповідь: Бісерні процеси Жгут доплела, якийсь він трохи кострубатий, треба буде щось протягнути через нього.Тепер прийшлось камінь змінювати до жгута, доплела ажурності, щоб пасували один одному і придумати застібку.
Відповідь: Бісерні процеси вчора зробила одну троянду, вона, напевно, не така акуратна як треба, і фото не зовсім вдале з телефону, але покажу чекаю на критику
Відповідь: Бісерні процеси захотілось мені чогось простенького, ось таке і створила поки мала спала. в процесі ше сережки