Білий список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем ola-lyola, 17 Квітень 2009.

1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Білий список

кілька разів замовляла, все було ок, а тут...

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вношу в свій білий список магазин "близенько" (на Франка і кн.Романа). Коли щось з фруктів беру, підбігає менеджер по залу, допомагає пакувати, важить, з вибором також допомагають. Шукала на днях хорошу каву, то порадили мені подивитися в італійських товарах (там вибір не великий - кава, оливки, олія, макарони), і на відділі сиру дівчинка має різні дощечки для нарізки м'ясних виробів і молочних, ножі завжди змінює. Поки що подобається цей міні-маркет, в центрі мені такого бракувало, щоб вибір був великий і свіжі продукти, особливо овочі-фрукти (а Рома і Темп з цінами загнали).

• Подобається Подобається x 2
  3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

о, а вони мені теж подобаються, тільки магазин на вул. Київській. Привітний охоронець (!), персонал і касири. І гарний вибір овочів і фруктів, і ціни приємні.
    ага, досить непоганий вибір і ціни не шкалять.

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

плюсуюсь до цієї мережі, в нас на трильовського-антонича теж є - завжди все свіже, ціни нижчі ніж в "сільпо"/"рукавичці", охоонець все вітається, часто допомагає пакувати речі, бо я з візком.

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Книгарня "Ранок" на Південному, біля невеликого магазинчика, де продають мед. Дуже привітна продавець (жіночка зі світлим хвилястим волоссям, в окулярах), гарно все показала і розказала, порадила, пояснила. Одним словом, раджу)

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

магазин "Алес - Атлантік" - нижня білизна по вул Федьковича.
    Я туди зайшла вдіта , як бомко -- шорти, майка, кеди. Без грама косметики, із покупками із ринку.
    Дві жіночки - продавці були надзвичайно милі, без жодної гримаси презирства дали все , що я хтіла поміряти,порадили варіанти із розпродажу.
    Однозначно задоволена!

• Подобається Подобається x 3
  7. KUSJ

KUSJ мрійлива

Приємно здивував епіцентр, купували гру дитині, , то дівчина з відділу іграшок запиталася на який вік беремо і подарувала нам костюмчик літній)) приємно:girl_dance:

• Подобається Подобається x 1
  8. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Приємно то приємно, але впевнена, що костюмчик явно входив у вартість тієї дорогої гри:)

9. KUSJ

KUSJ мрійлива

В інтернеті ця гра на 200 грн дорожча і плюс доставка

Останнє редагування: 20 Травень 2016
    • Смішно Смішно x 1