Білий список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем ola-lyola, 17 Квітень 2009.

1. Bonita

Bonita Member

Відповідь: Білий список

Поповню білий список ще від себе. Домашній інтернет від компанії КС.
    За сервіс вони дбають. Виникла проблема подала заявку на прихід майстра, оперативно передзвонили, домовилися за час, майстри прийшли вчасно все швиденько зробили, ще й мені настроїли вай-фай роутер за каву. Роботи проводили акуратно, не насмітили, ще й грошей не взяли, бо поломка виникла не з моєї вини. Та й з нет завжди ідеально працює, швидкість нормальна, одного разу були технічні проблеми так за ці дні повернули кошти на рахунок. Поповнення ще один +, оплачувати можна через термінал, а не в банку де вічні проблеми. Тому ставлю їм великий +, молодці сподіваюся і надалі проблем не буде.

2. Іриска

Іриска Well-Known Member

я підсіла на їх випічку рівно 6 років тому, як познайомилась з коханим.... їхні булочки, пампушки, сирника, паски - це витвір кулінарного мистецтва..... воно все таке смачне! а які завжди привітні продавці,ммммммм... таких рідко зустрінеш!

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Таксі оптимальне - давно користуюсь, завжди вчасно, швидко і що найважливіше ще жодного разу не було випадків хамства, як збоку операторів чи водіїв. Останні тижні мала нагоду часто возитися, то здивували мене тим, що водії завжди вдало і швидко обїжджають затори, знаходять такі "псячі"стежки про які я навіть незнала у Львові, програму якусь таку мають чи що. І коли мені принципово треба вчасно бути - завжди встигаю.

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

І ми давно користуємося, також задоволені. Правда, останній раз як їхали, то чоловік сів біля водія, а я позаду. Дуже голосно лунала музика і я не чула, про що говорять чоловіки . Думала, що про машини, а ні. Чоловік мій вийшов у шоці, бо водій цілу дорогу коментував усіх дівчат, яких бачив . Маніяк кокийсь :girl_crazy:.

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я тільки недавно залишала відгук про них у протилежній темі. І от сьогодні новий "прикол"- на відрізку у 7 км водій двічі умудрився мало не зробити аварію, а потім ще й смачно матюкнувся, незважаючи на те, що у салоні авто була дитина.
    Ой, ні - ще три дні тому викликала їх завчасно ( на домовлену годину за підвищену оплату). Так оператор умудрилася за 5 хвилин до визначеного часу "Х" повідомити, що авто не буде ( і то нічого, що годину назад прийняла виклик і погодила його)

6. alesya

alesya New Member

Дуже добре знаю дирекцію цього магазину, дбають за якість товару (вони самі в магазині собі додому беруть), сервіс, а схожі тому, що колишні працівники галнафтогазу та хлібної хати

7. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Таксі "Софія"
    Єдине, із шести мною недільного ранку обдзвонених, що мали вільні машини і адекватних деспетчерів ( на "Ваше таксі" оператор чи то п"яна чи то сонна заледве язиком переплітала, по 10р перепитуючи - жах!...)
    вже за 5хв(!!) машина була під брамою, хоча зазвичай чекаю не менше 15-20хв на інші...
    Побачивши, що я із дитиною та торбою, водій вийшов із авто, відповів на моє привітання, взяв в мене сумку, відкрив нам двері, і лише потім поставив сумку в багажник, перепитав чи не заважає нам музика, щей при тарифові у 3.50грн я заплатила за проїзд по лічильнику всього лише 20грн! ( хоча в інших таксі ще при тарифові 2.50грн з мене завжди за цю ж дорогу дерли по 22-24грн). Машина була не лише новенькою, але і абсолютно чистою як ззовні, так і всередині.
    Я була просто дуууже приємно здивована від такого шикарного сервісу!

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Магазин "Кузя" (дитячі товари та одяг), що на "Іскрі", зразу поруч з магазином "Ватсонс". Дуже приємний персонал, хороший вибір дитячого одягу і нормальні ціни. А ще персонал "Золотої Гуси" - Siania так розхвалила їхнє морозиво, що ми спеціально поїхати туди сьогодні..

9. La esposa

La esposa Moderator

Фух, прийшла моя черга сюди писати :)

Інтернет-магазин Fotosale.com.ua

Отака історія. Чому в білий список, а не в чорний? Бо реально вони боялися втратити клієнта. Боялися і переживали за свою репутацію. Хай там менеджери такі собі халявщики, але після розмови з начальством (я так допускаю), все стало на свої місця. Могли послати і сказати, що нас не знають і бачать в перший раз. Але раз зайнялися тим, то мусили зробити до кінця. І зробили по-людськи, розуміючи, що клієнт ні в чому не винуватий і чекати довго не буде.
    А ще так думаю, що то в них така ситуйовина вперше. Самі, напевно, не чекали, що доведеться бавитися з гарантією (там на сайті є дві ціни - за гарантію оригінальну, і гарантію від магазину, вона дешевша).
    Звичайно, ми собі свої висновки зробили, більше економити 200-300 грн на гарантії не будемо. Але як плануватимемо якісь покупки, то далі в них. Пригадую, як ми їхали в квітні купувати першу альфу, ту що зламалася, то вони кілька разів передзвонювали, уточнювали, чи будемо, пояснювали, як добратися до них, за нашим проханням заздалегідь підзарядили нам акумулятор, щоб ми мали як по Києву ходити і фотографуватися..

Короче, нормальний магазин з людським підходом до клієнта. Розрулили ситуацію так швидко, як могли, навіть із втратами для себе. З таким підходом до свох покупців вони далеко підуть. Молодці.

10. vchitelka

vchitelka New Member

Були вчора в "Легумінці" на площі Франка. Смачнюще морозиво (лісові ягоди і полуниця) зі шматочками фруктів, неперевершені тортики з вишнями, горіхами, шоколадом. Привітні дівчата, гарне обслуговування. Єдиний мінус - усього три столики, але й це можна пробачити завдяки приємній атмосфері і відсутності сусідів напідпитку, а також доволі демократичним цінам.

11. Viviene

Viviene New Member

Пастерія "Bianco Rosso" на проспекті Свободи. Один з улюблених закладів, дуже смачно готують, чудове обслуговування і привітний персонал.

12. Svjatkova

Менеджер Ліза фабрики "Gels" - мегатерпелива, відповідальна, знаюча свою справу приємна дівчина.
    Замовляла півпальто і прогадала із розміром, то без проблем мені поміняли на інший товар меншого розміру ( хоча в договорі купівлі вказано. що обміну не підлягає товар ( лише у випадку фабричного браку..)).

.

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Мабуть у білий список, така у мене склалася ситуація. Так як нашу вулицю ремонтують, а ми чекаємо на третю лялю з дня на день, я на ніч на всяк випадок запаркувала машину на бічній вулиці, якраз коло банку. Зранку мені подзвонили з служби безпеки ( додому!!!), жартома повідомили що виставлять рахунок за охорону, на що я пожартувала що не маю з ними відповідного договору, але якщо потрібно то зараз заберу авто. За 5 хвилин вже була на місці, з 2ма дітьми і пузом - їхали до школи. І тут на мене налітає їх водій, з криком, погрозами, "що у мене мозгів нема, і що приженуть евакуатор і я за ремонт буду 10 штук платити" і все таке. Я взагалі людина толерантна і неконфліктна. Спокійно все вислухала, порадила піти послухати лекції про культуру спілкування, посадила дітей в авто, сіла і поїхала. А тоді просто описала ситуацію що скалалася на їх фейсбук-сторінці. За кілька хвилин мені вже телефонували з банку, що працівник під загрозою звільнення, пропонували зайти до них. Дуже чемно і толерантно. Щойно повернулася від них. Водій дуже щиро і чемно вибачився, начальник відділу безпеки дуже перепрошував і обіцяв що винні будуть покарані, теж вибачався за емоційність водія, багато говорив що від цього постраждала їх керуюча бо дзвонили з Києва і просили терміново вирішити ситуацію, що вони мусять тепер писати звіти щодо цього. От так вийшло все позитивно.

14. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А до чого тут їх водій до Вашої машини. І за який ремонт Ви маєте платити? За знос асфальту на парковці? Чи Ви їх машину протаранили?

15. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ні, я просто запаркувалася біля банку. На водія місці мабуть. Це він про моє авто казав, ніби-то евакуатор його пошкодить :)

16. Bonita

Bonita Member

Туристична агенція "Maxx travel", директор Таня і по сумісництву форумлянка Tanchyk. Не найшла її окремої теми, тому пишу сюди. Таня - людина, яка реально зацікавлена в тому, щоб підібрати клієнтам оптимальні умови подорожі, шукає і пропонує різні варіанти, відштовхується від чітко вказаних умов, а не пропонує будь-який варіант подібний, як більшість наших тур-фірм, завжди відповідає на всі запитання і головне в разі виникнення непередбачуваних ситуацій іде на зустріч людям. Я дуже задоволена її роботою, підходом до клієнтів і умовами співпраці.
    Я Тані написала листа, не сильно сподіваючись на позитивний результат, але через деякий час мені прийшла відповідь з різними варіантами (доречі вона єдина, яка запропонувала оптимальний переліт). Передзвонила, зразу домовилися про зустріч, все розказала пояснила. І саме головне людина взагалі мене не знаючи пішла на зустріч стосовно оплати. Тому дівчата звертаєтеся до Тані і отримаєте хороший сервіс, оптимальний тур і просто приємні враження від співпраці.
    п.с. Таня ще раз Вам Дякую! Якби не Ви то я не здійснилася б наша мрія:girl_in_love:

17. Музик

Музик Мартуська

у великий білий список з найтеплішими думками заношу магазин "Сантехніка ЛВ" (він знаходиться на Городоцькій 355/6, навпроти "Азов Галичина") - ми довго не могли знайти собі сантехніки (гідробокс, умивальними з тумбочками, крани), я вже почала панікувати, а тут раптом ми по дорозі з Епіцентру (дуже розчарував височенними цінами) звернули за вказівником на вивісці і бац - купили все-все-все за ту вартість, що в Епіцентрі купили би лише гідробокс, кран купили дешевше на 200 грн, а тумбу і умивальник - на 400. тішилась вчора весь день.
    дуже ввічлива жіночка на касі, чемні працівники на складі, все розказали, обговорили, допомогли завантажити в машину,все спокійно, без нервів. і ще один плюс магазину - вибір ну просто дужжже великий.
    тепер всім, хто шукає собі сантехніку буду рекомендувати той магазин!!!

18. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Хочу відмітити аптеку "DS", майже завжди купую ліки і косметику саме в них. В основному, то я заходжу в ту аптеку, що біля "Метро" на Дж.Вашингтона. Дуже приємні там фармацевти : старша жіночка і молоденька. Можна порадитись з ними, бували випадки, що вони мене відмовляли купляти певний препарат. А бувало, що ліків не було мені потрібних, то вони замовляли і відзвонювали за деякий час.

А в суботу я заходила в аптеку "DS", що біля аквапарку. Вчора мені подзвонили на домашній телефон з аптеки і сказали, що я забула карточку. Я ще глянула в гаманець, карточка на місці, але сьогодні забігла взнати в чому проблема. Виявляється я забула в них медичну картку свого старшого сина ( я ще сьогодні зранку з ним збиралась на УЗД і ніяк не могла її знайти). То вони прочитали прізвище на картці, адресу і через довідку видзвонили мене і повідомили про знахідку. Я така рада, а то вже перший раз наша картка загубилась в поліклініці, а тепер проходимо лікування і все би знову пропало.

Щиро дякую тим людям, що не полінувались знайти мене. :give_rose:

19. Svjatkova

Склад №12 НП.
    Нажаль імені на бейджику молоденького працівника не розгледіла ( ну така вже я сліпенька..). Вчора проспали із малечею довго і о 16.15 год тільки прокинулися, а НП працює лише до 17.00, дуууже швидко зібралися і "полетіли" коляскою по посилочку, бо мінімум 15-20хв бігом))
    Вбігаю туди, ще із порога вітаюся-кажу, що забрати-диктую номер декларації із тел.... Хлопчина просить пред"явити документ - я обшукала всі кишені коляски-куртки-сумки і зрозуміла, що КАПЕЦЬ! паспорти я забула вдома ( посилка була на ім"я чоловіка), а в НП із цим строго(((
    Чесно призналася, що забула, але хлопчина мило посміхнувся і сказав, що видасть так, бо вже мене в лице знає)))
    За що йому ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!

20. La esposa

La esposa Moderator

Аналогічно.
    Надумали там брати сантехніку, проїжджали повз, без грошей і без наміру в цей день щось купувати (чоловік мав закупитися без мене, хотів, щоб я, поки є нагода, просто показала, що мені подобається, а сам мав приїхати в інший день). Півгодини до закриття, ми попередили, що купувати нічого не будемо зараз, і просто ходили дивилися. Все показали, розповіли, з посмішкою, навіть жартували і реготали всі разом))) Це щодо ставлення. А про ціни взагалі не кажу, ціни гарні :)