Біль при переймах і при місячних

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Molecule, 31 Липень 2011.

1. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Відповідь: Біль при переймах і при місячних

В мене так було, після старшого біль при місячних пройшов зовсім, а то до того навіть з роботи в перший день відпускали, бо ніщо зовсім не допомагало. Але...після малої знову все повернулось, вже кілька місяців згадую свою "болючу" молодість...

2. Molecule

Molecule New Member

Згадала про цю тему сьогодні,вирішила написати,так от на початку справді біль похожий,але потім коли перейми йдуть кожну хвилину,то цю біль вже ні з чим порівняти не можна,хоча можливо якби мені не вводили окситоцину можливо біль був би не настільки сильний.

3. gorgosia

gorgosia New Member

Мені нічого не вводили при перших пологах (при наступних також), але останні 1,5 години приблизно біль була жахлива, перейми йшли безперервно під кінець, передихнути не виходило. Який там менструальний біль? І близько не стояв. З кожним наступним разом все набагато легше проходило, тож я можу порівняти. А чому нічого не кололи (маю на увазі окситоцин і інші "допоміжні засоби"), не тому що я була така просунута і контролювала, не дозволяла і т.д. Навпаки, я пригадую, як мучилася, накручувала круги по коридору, і слухала, як інші дівчатка шепталися, що треба їм заплатити, і буде "чарівний укольчик", і як мені було гірко, що мені ніхто його не коле, а попросити я не наважувалася, встидалася. Як згадаю, зараз смішно. Але що поробиш, доінтернетні часи, подібної інформації, як зараз, не було, чи не знали, де шукати, Борислав, ще, мабуть, не зіпсований всебічним роздаванням окситоцину (родила там, бо Дрогобич закрили на мийку) і мусила родити сама.

4. Oksamyt

Oksamyt New Member

Мене не стимулювали, не обезболювали, біль при переймах був досить сильним, особливо десь останні 1-1,5 години, але якщо правильно дихати, то абсолютно терпимий. Відносно менструального він для мене був в кілька раз сильніший, але ж і кінцевий резельтат недопорівняння)))

5. Merry

Merry Well-Known Member

Згідна, слово в слово!

6. kyca

kyca Member

Дещо подібність є на початку, потім біль наростає. Для полегшення болю можу порадити одне, якщо нема протипоказів обов"язково відвідуйте акву для вагітних, або гімнастику або йогу, або просто басейн це дуже мені допомогло, не знаю що таке біль в спині ні під час вагітності, ні під час пологів. І ще правильне дихання при пологаг! Є три періоди і в кожному з них має бути інше дихання, в неті є відеокурси і багато статей про це, мені дійсно було легше якщо дихала правильно.