Відповідь: Бігаємо разом а ще не тамно в таку рань . Хочу починати бігати в 7-й ранку, але може через тиждень. Зимою не виходить, бо темно зранку.
Відповідь: Бігаємо разом Це звичайно проблематично. У мене коліжанка через таку саму ситуацію бігає в 6:30 і в 7 вже вдома. Це ранувато звичайно (як на мене), але вона навпаки каже, що їй навіть так краще. Тому можете спробувати. Для мене 8 не рань)))) А взагалі весно і літом вже в 6 світло і тепло. Та і зараз в 7 абсолютно нормальна видимість. Можете прокинутись разок і самі оцінити обстановку))
Відповідь: Бігаємо разом Дівчата, давайте почнемо бігати. Погода вже гарна Хочеться з ранку більше енергії!!!
Відповідь: Бігаємо разом Давайте... От і я сьогодні прогулялась з малим оглянулась і зрозуміла що мабуть пора вставати раніше (можливо тоді і лягати швидше вийде) і трошки заряджатись гарним настроєм і прекрасним самопочуттям! Думаю завтра розпочинати...:biggrin: і хоч чи ні до 7
Відповідь: Бігаємо разом А я щойно з пробіжки. Ми з коліжанкою бігаємо на стадіоні 46 школи, переважно о 8 вечора. Сьогодні трохи швидше вийшло. Ду-у-уже задоволена ,але з нашим єврейським щастям, тільки вийшли з будинку - дощ((, але нас це не зупинило. Кілька кіл пробігли. (Після зими ой як тєжко )
Відповідь: Бігаємо разом Я теж хочу почати бігати, але самій не дуже хочеться. Можливо є бажаючі? я недавно переїхала і ще не добре знаю новий район, але коло мене є стадіон сільмаш( не знаю чи правильно я його назвала=) якщо хтось живе поруч, то можна разом бігати) так веселіше)
Відповідь: Бігаємо разом Дівчата, я десь чула, правда не знаю правда чи ні, що бігати не дуже добре для тонусу грудей. Хтось можливо чув-читав щось на цю тему?
Відповідь: Бігаємо разом хороший спортивний ліфчик - наше все. В мене 4 розмір. На пружність чоловік не жаліється.
Відповідь: Бігаємо разом Під час вагітності ще жоден чоловік не жалівся на груди дружини...ггг Я б сама воліла повернути той час. Хоча в мене далеко не 4ий... ПС. Дівчата, молодці, що бігаєте. А на стадіоні Лісотеху хтось здійснює ранкові пробіжки?
Відповідь: Бігаємо разом Дівчата а хто живе неподалік від Алтайських озер і може скласти компанію? із задоволенням би побігала в парку!