Відповідь: Бігаємо разом Хто хоче біігати в районі центру? я живу біля Міленіуму... Рятуйте від зайвих складок(((!!
Відповідь: Бігаємо разом Дівчата, шукаю компанію - хто хоче бігати , вулиці Драгана - Вернадського , десь біля лісу ?
Відповідь: Бігаємо разом є тут хтось бігаючий з Рясного? або хоч скажіть де там можна гарненько пробігтися))
Відповідь: Бігаємо разом так тоді окей) я можу в середу і неділю, і взагалі торгуюся)) бо пробувала сама, вистачило мене на два (ледве-ледве 15 хвилин) забіги, потім погода зіпсулась і тепер не можу себе вигнати((
Відповідь: Бігаємо разом ну от і в мене майже аналогічна ситуація.середа - просто супер, ну а неділя - так собі, але якщо вже в інші дні ніяк,то думаю можна і в неділю...
Відповідь: Бігаємо разом я до шостої на роботі... після шостої я вся ваша) десь починаючи з 6:05 нюанси з днями то не проблема, я сьогодні дуже гнучка) бо в мене плануються курси на вересень і ще не знаю в які дні... Коли починаємо? зараз вихідні і свята але в цю середу вже ніц ніби... ?
Відповідь: Бігаємо разом я планую, коли потепліє , але ближче до Сихівського лісу . Біля 93 школи де саме можна бігати ?
Відповідь: Бігаємо разом я бігаю на стадіоні упс, тепер не впевнена що це 93 школа то трошки нижче Карпат але мені певно не вийде скомпануватися, бо я бігаю о 6 - 6 30 ранку
Відповідь: Бігаємо разом Дівчата, а є хтось, хто проживає біля головного корпусу Політехніки або десь в тому районі і має бажання бігати або й вже бігіає!
Відповідь: Бігаємо разом Можливо то 84-та школа на Сихові (за високим будинком,район Монастирської) Яле 6-6,30 дуже рано, може хоча б о 7,00
Відповідь: Бігаємо разом Темка супер, давно хочу бігати! Збираю команду на Дністровській (можна в парку Україна), бажано ранесенько - приєднуйтесь!
Відповідь: Бігаємо разом Дівчата, може хтось бігає біля 96 школи на Сихові, або біля школи-гімназії "Сихівської"( за Шуваром) ЗГОЛОШУЙТЕСЬ