Безробітний чоловік - не працює, та й не особливо хоче! (Беремо від чоловіка все)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем stroprivaya, 11 Січень 2012.

1. Buriko

Buriko Well-Known Member

Відповідь: Безробітний чоловік - не працює, та й не особливо хоче! (Беремо від чолові

От і я собі роздумую, коли жінка змириться з таким чоловіком - чи буде вона щаслива? Змиритися чи бути щасливою?
    Якщо змириться, чи буде поважати чоловіка? Все ж таки чоловік для жінки - це захист, підтримка, сильна стать. А коли жінка сама вирішує всі проблеми, то вона сама собі захист, а за одно і чоловікові (ги-ги, смішно до сліз...).
    І не питання хто скільки заробляє, сім'я це є не лише гроші, а як в сім'ї кожен цінує те, що другий робить для сім'ї та й сам для сім'ї робить, а не лише користає чи як тема звучить: "та й не особливо хоче" щось робити. Та й ще в такому небажанні жінку звинувачує (ги-ги, знову стало смішно до сліз).

2. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

Відповідь: Безробітний чоловік - не працює, та й не особливо хоче! (Беремо від чолові

В мене була схожа ситуація. Я просто звільнилась з роботи і проблема вирішилась.

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Ви з ним спілкувалися? :)

А що тут думати? :)
    Залежить від бойових амбіцій жінки, розуму, персонального окреслення терміну "щаслива".

4. Еліс87

Еліс87 New Member

Всім привіт! Ця тема напевно дуже близька великій кількості подружніх пар. В мене з чоловіком біда, як працює наче б то все добре, сам задоволений що може забезпечити нас з донькою. Про те стаються різні зміни на роботі , його або скорочують, або сам йде і все і по пів року сидить вдома, спить до 12, нічим не допомагає. Я просто шаленію , сварюсь весь час, злюсь, прошу а все без толку. Так я розумію, що ситуація в країні така що важко знайти хорошу роботу та ще й з високою зарплатнею. А я з одної роботи звільнилась, бо фірма збанкрутувала і за два дні вже на іншій. Та що ж це таке, невже нам жінкам тепер треба все тримати на своїх плечах?! а де та спина за якою ми мали б наче ховатись....

5. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

І в нас частково така проблема)
    Чоловік з квітня по жовтень працює понаднормово, а з листопада по березень або частково або не працює. І це надзвичайно тяжко морально ну і фінансово. Ось такі особливості роботи на пивоварні
    Але тішить мене те що коли не працює на всі 100% допомагає мені з дітьми, інколи по дому поприбирає, ну і якщо дуже треба може і їсти зварити. А зараз допомагає мені з моєю роботою. Але мене таке не зовсім влаштовує. Хочу щоб саме він відчував відповідальність за сімю

6. lianorka

lianorka Member

А якщо чоловік (ну в моєму випадку ще хлопець) каже що я давлю на нього тим, що постійно говорю йому стосовно пошуку роботи. Я ж хочу його підбадьорити, закликати до того щоб сам захотів, щоб зрозумів що це потрібно для (майбутньої) сім*ї. Я ж не кажу - давай шуруй на роботу, бо я так захотіла! Акуратно стараєшся підійти - не розуміє, говориш напряму - ображається ,каже що давлю на нього і він сам знає що робити!

7. Sertce

Sertce Member

В мене колишній муж теж довго не затримувався на роботі- вигонили. Здебільшого через п'янки. Жити фактично не мали за що. Але я чогось його терпіла. Мала була, немудра. А тепер трутня гнала б, як- то кажуть в шию. Щоб він спав до 12, а я "паxала"? Ні. Нема дурниx. Не xочеш працювати- " гуд бай"...

8. LUSINDA

LUSINDA New Member

Знаю одне - з роботою у "наш час" дійсно важко,але якщо активізувати її пошуки,щось таки можна знайти однозначно.Звичайно,це може бути далеко не те,що хотілося б, не те на що сподіваєшся-та все ж якийсь заробіток.Серед моїх знайомих,більша частина чоловіків без постійної роботи.Але у кожного "своя історія". Найгірше те,що людина звикає з часом дома (особливо колись у сім"ї хтось працює і є за що жити) і вже пошуки роботи відходять на задній план.
    Чи вартує терпіти,коли чоловік не горить бажанням заробляти на прожиття?Як на мене, це залежить чи потрібна нам ця людина.Якщо це мій коханий чоловік і я без нього не уявляю як маю жити - тоді, мабуть, почекаю...поки до нього самого "не дійде" і,звичайно, буду допомагати у пошуках роботи,як зможу.

9. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Пройшло більше року від мого допису. За цей час я вирішила розлучитись з таким чоловіком і зробила це. Тепер я не покладаюсь на когось і не розчаровуюсь знову і знову, я не мушу когось до чогось примушувати, я не мушу підбирати слів, щоб вмовити піти на роботу. Все ж таки я жінка!!! Власне тепер, коли я звільнилась від такої ситуації і постійного нервового напруження, я стала ЩАСЛИВОЮ!!!!! Дівчата, вкрай рідко чоловіки змінюються. Дівчата, змінюйтесь самі і змінюйте своє життя!!! Ви все можете!

10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Так буде і в майбутньому.Нехочу вас розчаровувати. але людина яка звикла працювати вдома не всидить і сама буде намагатись постійно знайти роботу без будь-яких поштохів чи підбадьорювань. А людина яка звикла що можна місяцями сидіти вдома, повірте не зміниться, і найде 100 причин щоб не шукати роботи.
    Добре дивіться чи варто створювати сімю з такою людиною! Бо потім можна все життя тягнути чоловіка і сімю на собі

11. vikad

vikad New Member

Тут гарна назва гілки. "Не особливо хоче!" і "не може знайти роботу" - це різні речі. І я вважаю, що жінка повинна чітко розмежовувати ці поняття. "Хоче і не може", але намагається, комусь дзвонить, шукає, береться за різні види роботи - такий чоловік заслуговує на повагу, любов, підтримку. А якщо "не особливо хоче" - це вже інше питання. А особливо, якщо це ще не чоловік, а хлопець, треба добре подумати, перш, ніж приймати серйозні рішення стосовно свого майбутнього.

12. Novyzna

Novyzna New Member

цілком підтримую.
    в мене був, на жаль, інший варіант - два роки сидів вдома і не робив жодних чітких зусиль знайти роботу. коли мені терпець увірвався, а любов уже зов'яла на той момент давно, і я його виставила геть, то знайшов роботу тижні за два, причому саме таку, яку хотів.