Безробітний чоловік - не працює, та й не особливо хоче! (Беремо від чоловіка все)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем stroprivaya, 11 Січень 2012.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Безробітний чоловік - не працює, та й не особливо хоче! (Беремо від чолові

Ой, на факт. Не хотіла би на собі ту теорію перевірити, бо як не хоче працювати на майбутнє поки нема дітей, то як буде ще більше потреб то і втекти може:)

2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Відповідь: Безробітний чоловік - не працює, та й не особливо хоче! (Беремо від чолові

Правильно, не розумію, як ще лежачого на дивані боятися втратити. А може він дійшов до того, бо
    його і прихвалять і нагодують і зі шкіри лізуть, лиш би часом не змінив того дивана на іншого? Бо раз так, знач "я такий файний і мене люба з руками і ногами забере. то чо буду напрягатися, працювати..."

3. pelagiya

pelagiya New Member

як Ви нікого не слухаєте, то пощо ж за порадою на форум прийшли?

хтозна, може і належу, може й ні...

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ----------

та чого ж, тут багато хто радив такого чоловіка викинути у вікно :). як на мене, то кожен сам у своїй родині встановлює правила співжиття. і якщо жінка не йде від чоловіка, навіть коли він опинився у скрутній ситуації, то певно він їй дає щось більше, ніж фінансове забезпечення. а якщо йде - то може він їй нічого більше дати не може чи вона більше нічого від нього не хоче. ну а жити журнальними порадами чи порадами подруг, а не своєю головою - то не є мудро в будь-якому разі.

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ой не знаю, не знаю...
    Як на мене, то звикнути можна хіба у двох випадках- коли депресія(хворий) або то не чоловік.:girl_nea:
    Нормальний чоловік має амбіції, прагне до розвитку і є паном в своєму домі. А таке, що його треба підпихати і заставляти, то якась попєрдулка, а не чоловік.

Ага, це вже модель сім"ї "Сильна мати- слабкий батько"
    ПС. Мій би здурів або впав в депресняк від нереалізованості.

5. pelagiya

pelagiya New Member

якщо в жінки краще виходить заробляти гроші, а чоловік краще дає собі раду з дітьми і господарством, і якщо кожному з них та роль не є обтяжливою, то чому ні? інша справа, коли жінка тягне і роботу, і дім, і дітей, а чоловік байдикує - це просто нечесно.

6. Яруська

Яруська Well-Known Member

7. loreniya

loreniya Well-Known Member

знаю я таку ситуацію, чоловік і жінка інженери, після розпаду союзу залишились без роботи, двоє малих діток... жінка пішла на курси перукаря і почала непогано заробляти, чоловік тинявся з роботи на роботу, не платили... тоді почав сидіти вдома. жінка його ледь з хати не вигнала. потім знайшла в газеті оголошення "потрібні слюсарі" і дала чоловікові в руки з вимогою завтра пройти співбесіду. Чоловік завтра пішов, але не на співбесіду а в Університет Франка!!!! - рядом було оголошення про набір на другу вищу освіту на юридичний. В час розрухи він став юристом і відносився до тої горсточки людей які розуміли що колотиться в Україні. Потім позичив 600 доларів і купив завод!!! Не буду говорити який, бо думаю що не варто, але зараз він ДУЖЕ прибутковий.... Але жінку він досі до кінця не простив за ті виговори... хоч може саме вона його і підштовхнула.

Ніколи не знаєш що буде завтра, ми ж своїм чоловікам клянемся в Церкві що в горі і в радості, а самі получається хочем щоб тільки в радості.

Подивіться разом фільм секрет, почитайте якісь книжки про успішні співбесіди - зараз їх валом, просто поговоріть але з такою умовою - не критикувати, не казати що он всі чоловіки гребуть гроші лопатою а ти утриманець, не сварити. Це викличе мабуть тільки злобу на вас, кожна ж людина завжди думає що вона чинить правильно, от і взнайте як аргументує свої вчинки чоловік.

8. Hruska

Hruska Well-Known Member

Може-може....Не кожен адекватно себе поводить перед відповідальністю, хтось може і "сховати голову в пісок"...але тут вже бачили очі, що вибирали.

9. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

мені саме спокійні розмови і спільне взаєморозуміння допомогло вибратись з цієї страшної ситуації, коли чоловік безробітній. На 100% згідна, що треба багато говорити, щоб зрозуміти один одного.

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ----------

кілька моїх подруг розлучились з своїми чоловіками саме тому, що хотіли, щоб все було прекрасно завіжди, але так не буває. Треба приймати і недоліки іншої людини, якщо ти хочеш прожити з ним/нею все життя. Не раз мені казали: "я б його вже давно кинула!" і т.д... А я не кинула. Вичекала, потерпіла, пролила немало сліз коли так тяжко було. І зараз я щаслива із своїм чоловіком!!! А допомагали мені завжди слова св.Павла, які я часто собі повторювала:
    "Любов терпелива, милосердна; любов не заздрить, не превозноситься, не гордиться; не безчинствує, не засмучується; не радіє з несправедливості, а радіє правді; усе любить, всьому вірить, на все надіється, усе терпить; любов ніколи не минає."
    Любов терпелива, милосердна. Хто любить, той терпеливо прощає слабкості свого товариша. Не нарікає, приймає добродушно прикрості. За камінь платить хлібом, за образу - чемністю.
    Бажаю, щоб усім в кого зараз складна ситуація в сімї ці слова допомогли. І щоб все було добре.

10. Delfy

Delfy Well-Known Member

11. Diamond

Diamond New Member

Пригадую собі слова з монолога Задорнова: "Пока женщины пытаются прокормить детей и мужа :ed4d70def841dc74b57, мужчины решают глобально важные вопросы - Кто станет чемпионом мира по футболу, есть ли жизнь на Марсе?" и т.д. :girl_crazy:

---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

"Любов терпелива, милосердна; любов не заздрить, не превозноситься, не гордиться; не безчинствує, не засмучується; не радіє з несправедливості, а радіє правді; усе любить, всьому вірить, на все надіється, усе терпить; любов ніколи не минає."
    Дякую за це цитування - після всіх цих не завжди по темі та не завжди доброзичливих висловлювань (а я перечитала всю тему) особисто мені стало приємно на душі :girl_in_dreams:

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

13. Torpille

Torpille New Member

я в шоці, не раз зустрічала такі випадки коли чоловік не працює, а його жінка шукає 2 роботу, звідки така логіка, найоптимальніший варіант, відкласти гроші заплатити за квартплату і звільнитись! перший тиждень, другий, а потім не буде що йсти що вдягнути оплатити ту ж електрику(на дивані телевізор не подивишся) і прийдеться йому думати як заробити. Якщо жінка на себе звалює всі обовязки, то навіщо "напрягатись"

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

такий варіант можливий коли жити у двох без дитини(дитина голодати не буде). Була в такій ситуації, нікому б не побажала такого!

15. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

перечитала всі дописи...і от виникло кілька питань:
    1) навіщо авторка взагалі піднімала ту тему, якщо не збирається слухати нічиїх порад і вони їй взагалі не потрібні? (питання риторичне)
    2) хто їй так нагло набрехав, що таких як вона чоловіки не кидають? нєзамєнімих людєй нєт (с)
    3) на шляка взагалі той чоловік, який сидить вдома і не утримує сім*ю? для меблів? я волію гарне крісло. щоб хтось чекав з роботи? заведіть собаку...

16. Lamurchyk

Lamurchyk New Member

То як кажуть, любов зла...

Але цілком очевидно, що в даній ситуації не все так просто, як описала автор...

Хоча то не тільки чоловік, чи жінка, але загалом кожна свідома людина, яка створила сім'ю повинна думати, як утримати (у всіх сенсах) своє сімейне щастя і добробут. А фінансові проблеми (негаразди, непорозуміння) - це велика перешкода для нормальних стосунків.
    :girl_yes:

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Собаку вигулювати треба... :)
    А муж і сам вигуляється, якщо приспічить.

Останнє редагування: 25 Січень 2012
  18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

точно! тоді в такому порівнянні муж-трутень явно виграє.

19. Buriko

Buriko Well-Known Member

В мене питання щодо не особливого бажання чоловіка працювати: чи є жінка причиною такого небажання чоловіка не працювати, або працювати на зарплату, яку він на себе і витратить (погуляє з колегами тощо), а не на сім'ю, якщо вона працює на роботі, яка дозволяє забезпечити сім'ю?
    Відповідно, якщо гроші на життя і до смаку життя - є, то чоловік не бачить змісту вносити "свою" лепту в сім'ю, а коли його гроші закінчуються бере в дружини?
    Може жінці треба піти на менш оплачувану роботу і він буде заохочений працювати для сім'ї?

20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Та ну, якщо жінка успішна то не повинна погоджуватися на гіршу роботу щоб мотивувати чоловіка. Просто треба вирішити чи змиритися з таким чоловіком чи ні. Хіба є якісь вагомі причини для депресії, тоді можна якийсь час підтримати.