Безробітний чоловік - не працює, та й не особливо хоче! (Беремо від чоловіка все)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем stroprivaya, 11 Січень 2012.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Безробітний чоловік - не працює, та й не особливо хоче! (Беремо від чолові

Тю...
    Щоб дати слушну конкретну пораду, треба знати троха подробиць, а не лише однобоку версію у цій "Жилєтці-2"

Не варто кОпати людину, яка впала. Рідного чоловіка - тільки 1 раз, уостаннє, якщо виникне необхідність.

Я теж безробітний. На роботу йти немає сенсу з 33-х причин.
    Піду на "роботу" - матиму те саме, тільки дома мене вже не буде.

Останнє редагування: 14 Січень 2012
  2. Lietti

Lietti New Member

Відповідь: Безробітний чоловік - не працює, та й не особливо хоче! (Беремо від чолові

Неправда. А тоді варто задуматись, потрібна така людина для життя чи ні . Чи порібна людина, якій до твоїх проблем байдуже. Якщо потрібна - тоді змиритись, якщо ні - світ широкий.

3. levandivka

levandivka З яйцями...

І думати нічого!
    Якщо в пари є "твої проблеми"/"мої проблеми", і залежить тільки на потрібності/потрєбностях - в сад!
    Жити як змія, що пливе на черепасі* - зло!
    *-

4. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Я теж хочу поділитись своєю думкою на рахунок цього всього, бо ця тема мені дуже близька. Півтора року мій чоловік сидів вдома без роботи. Це просто жах. Цілодобове сидіння біля телевізора і компютера зводило мене з розуму. Як і в багатьох, були вмовляння, сварки, шантаж - результат нульовий. Просто нічого не допомагало. І не можу сказати, що він вже зовсім нічого не робив. Працював за той час на декількох роботах по 1-2 місяці, але результат був один - заробив 1000 грн, вирішив, що робота йому не підходить і все. Знову диван... Коли був настрій то шукав роботу, коли був настрій, то працював. Я задовбала вже усіх знайомих з тим пошуком роботи, а він навіть не хотів подзвонити і домовитись про зустріч. Не говорю вже про те, що в нас величезний кредит на житло і кожного місяця треба заплатити в банк немалі гроші. Я просто із шкіри лізла, щоб заробити побільше. А він... І як можна назвати таку поведінку? Тільки егоїзмом та безвідповідальністю! Так, саме так! Не вірю, що зараз нема роботи. Кожен може працювати і заробляти, якщо захоче. А чекання на хорошу високооплачувану посаду, то тільки гарна відмазка.
    Але хочу сказати ще й таке, що сварки точно до добра не доведуть. В одну мить я вирішила відпустити ситуацію і мені це допомогло. Я просто перестала про це думати, а повністю поклалася на Бога. І все вийшло! Поступово все змінилось Чоловік знайшов роботу - САМ! Потім поміняв на кращу. Зараз працює і надіюсь, що так і буде далі.

5. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

Заставляння і провокування чоловіка до того щоб він знайшов роботу - дадуть сумнівний результат. Може статись як у Vysoka, знайде тимчасову роботу щоб його не "пиляли" певний термін і далі займе вичікувальну позицію.
    В жодному дописі не написано про амбіції/плани Вашого чоловіка, чи про те за що ваша сім"я живе останні "безробітні" півроку, бо з Ваших слів :"жінка може взагалі не працювати, ну хіба що для загального розвитку і щоб пару копійок на косметику мати", тому сумнівно що ваша зарплата покриває витрати сім"ї.
    , значить не все так зле, людина ж заробляла,а зараз просто вичікує момент, а йти працювати аби працювати не бачить сенсу.
    Якщо б мужчина був "лінивою-падлюкою" і хотів сидіти в дружини на шиї то в момент зустрічання ви б це помітили. Думаю Вам краще з ним поговорити і вияснити його довготермінові перспективи, те як він бачить свою кар"єру через 5-10 років і що для цього потрібно зробити. Можливо він розчарувався в своїй сфері діяльності і шукає іншу сферу, чи обіцяють якусь конкретну посаду чи ще щось, варіантів - купа.
    Ви з ним про це поговоріть, кажуть люди - помагає :)

6. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

зараз мене закидають тут помідорами, але, якщо ваш тато може знайти вашому чоловікові роботу, то попросіть його про це. якщо ваш чоловік вже мав хорошу роботу, і добрі заробітки, то, можливо, йому просто потрібен якийсь поштовх, а далі все ввійде у нормальну колію.

7. pelagiya

pelagiya New Member

ойой, та лишіть вже того чоловіка в спокою. бо як будете випробовувати на ньому всі цінні поради форумлянок, то можете взагалі без чоловіка лишитися. може йому потрібен тайм-аут, щоб розібратися, що робити далі, а Ви ходите і капаєте на мозок: "іди на роботу, іди на роботу, на роботу йди"...

8. stroprivaya

stroprivaya New Member

Я ніколи в житті нікого не слухала і не використовувала нічиїх порад!Навіть якщо я була не права - всеодно робила так як хотіла! І я не капаю чоловікові на мозги - ви що живете зі мною!Та навіть якби капала, це нічого не змінить в наших стосунках -по перше, таку як я, чоловіки не покидають, по-друге, я недавно просто запитала в свого чоловіка - а давай я змінюсь, стану лагідною і зовсім ніжною - а він мені відповів "ти що, не видумуй, мені ти подобаєшся зі своїми джмелями, такі покладисті і слухняні викликають нудьгу"! А ось ви напевно відноситесь до жінок в яких чоловіки гуляють, випивають, а коли питаєш чому не знайдеш кращого - та йой, щоб потім самій бути - ні буду терпіти!!Ну у кожного свій рівень!А якщо людина дякує іншій за поради чи увагу - це звичайний вияв порядності!

9. Smorodynka

Smorodynka Member

Можете пояснити чому?!

Звідки такі висновки?

10. Materynka

Materynka Well-Known Member

Читала цю темку: прийшла новенька форумлянка, підняла тему, запитала поради, дівчата почали висловлюватися, а тепер вона виявляється все сама знає, все в неї супер, і вона супер, то для чого ж отаке писати

11. Dobra

Dobra Well-Known Member

У знайомого той глибокий аут вже 9 років триває.
    Тоді сенс всього обговорення в цій темі, якщо поради вам не потрібні?
    Ілюзія, таких в природі не існує, бо бджоли можуть розростись до монстрів:girl_crazy:
    Ой дякую...Ваші бджоли вже на форумлянок нападають.

12. Sara

Sara Well-Known Member

13. stroprivaya

stroprivaya New Member

Нажаль кожному окремо відповісти не можу через несправності мережі, тому відповім усім одразу. Дівчата, я не розумію, ваших запитань - в мене виникла проблема, я з вами поділилась, вислухала думку інших, просто в багатьох людей є подібні ситуаці,але це не означає, що я буду робити те, що радять інші - людина завжди зробить так як вона бажає і відповідно до ситуації! А ви, що усі робите, як вам пишуть і радять!?
    Так у мене все чудово, Слава Богу, окрім цієї проблеми, яка сподіваюсь вирішиться позитивно! А на рахунок питання, про те, що таких чоловіки не покидають - ну це жіночі хитрощі,які є в кожного з вас,і якщо я вам розкажу про них - це вже не буде моя таємниця,тож вибачайте.
    А на рахунок "ви відноситесь до жінок в яких чоловіки гуляють, випивають, а коли питаєш чому не знайдеш кращого - та йой, щоб потім самій бути - ні буду терпіти!!" - не ображайтесь, я не конкретно вам, просто в мене є подруги, які постійно усім радять - та ти того не кажи йому, та ти даремно не сварись, та ти багато не вимагай і т.д, в той же час самі вони самотні чи розведені,і залишаються тільки зі своїми порадами наодинці, чи живуть з такими козлами, що не розумієш - чи це така любов чи немає самоповаги!
    Тому, висновок, прислухайся до інших, але роби так як підказує тобі твоє серце!

14. Mandyburka

Mandyburka New Member

тобто люди, які у дописі щось Вам порадили - автоматично стали невдахами у Вашій системі цінностей?
    це прекрасно.

15. Dobra

Dobra Well-Known Member

16. arushka

arushka завжди досягаю мети

То тільки в мене склалось враження, що прийшли до мене до хати, плюнули в писок і пішли?
    Шановна, це ви прийшли і попросили про пораду, а тому не маєте ніякого права "лікувати" людей, які щиро звернули на вас увагу, а тим більше ображати усіх підряд. Але зрештою,

17. Hruska

Hruska Well-Known Member

Я згідна, тільки обставини здатні заставити діяти в такій ситуації.
    Якби у власниці теми була малесенька дитина і вона ще й була вагітною другою, борги за невиплачене житло і розпочатий ремонт у ньому ж....то думаю, що її чоловік би поводився по-іншому...певно би відкривала тему "брак уваги від постійно зайнятого чоловіка" :)

18. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Я не буду нікого цитувати, хоч аж руки сверблять))), просто висловлю свою думку: А чому у всіх темах тільки і радять, якби то себе поводити, щоб чоловік взагалі не пішов...і то йому і ето, і обід під ніс, і працювати не обовязково, і криза в них буває середнього віку, і коханка, то нічо, лиш би з сімї не йшов...
    Я вважаю, що до сидіння на дивані і телевізора звикнути легко, але тільки в тому випадку, коли це жінка дозволяє і нема ніякої відповідальності перед сімєю. Чому чоловіки не переживають і не придумують всяких хитрощів, лиш би жінка не пішла до іншого? Нікого не переконую в правильності моїх міркувань і поглядів, але я б вигнала такого чоловіка враз, який не хоче працювати і надто себе переоцінює (нема короче для нього такого розумного заняття в цілому Львові). Одна справа коли робляться якісь дії для пошуку, а хто шукає, той знаходить - інша справа, коли на чолі написано - Я НЕ ХОЧУ ПРАЦЮВАТИ, а всі їнші причини - це відмазки. Повірте, якщо людина переживає за майбутній добробут своєї сімї, вона буде "землю гризти", а заробить на найнеобхідніше. Я коли відчувала наближення мого звільнення - в той самий день активно шукала роботу і знайшла, бо знала. що крім мене нема кому нагодувати і одягти мою дитину, хоч не пропала б по любе, бо і аліменти нормальні отримувала і на біржу встала. де мені платили максимум, а щоб чоловік тако нічого не робив, то для мене не чоловік!!!

19. Олята

Олята Member

я розумію ВАс що ви не хочете усе руйнувати і т.д. але в даному випадку подумайте за себе,ви не хочете кращого для себе? а якщо він так пробуде вдома рік, два....

20. Komashka

Komashka Active Member

бо жінки їх балують!, бояться, що самі залишаться. як там статистика каже...на 10 дівчат 9 хлопців чи близько до того :) тому гіперопікують чоловіків, а ті закладуть руки за голову, а ноги на диван і чекають аби жінка прийшла нагодувала, похвалила, поговорила. придумують хитрощі аби їх втримати. а почуття поваги до себе є?
    мій чоловік слава Богу працював, такої проблеми не було. але якби виникла проблема хронічної ліні, то би певно я стала "чоловіком", а він - "жінкою" і розподілила обовязки так: переклала на нього всю домашню роботу, сказала б готувати їсти на двох по три рази на дню, планувати вихідні і все решта. був би і домгосподинею, і кухаркою, і менеджером. а я би працювала, "тягла до хати того мамонта" :) не подобалось би йому - в сад. бо яка з нього користь?
    Та й взагалі, чула, що в європейських сімях стало модним, коли жінки працюють, а чоловіки беруть декретну відпустку і сидять вдома з малюками. Але чи така модель сімї приживеться повністю залежить від чоловіка.

Останнє редагування: 16 Січень 2012