Відповідь: Безпека людей у машині Може просто не влізли? Якщо в джипі поставити ззаду два крісла, то дві няні точно не влізуть. А ще мама і прислуга...
Відповідь: Безпека людей у машині Про ремні безпеки ніколи не можна забувати. В мене якось вїхали взад, дуже сильно, (90км в стоячу машину) якщо я була би не пристібнута ремнями, зламалаб собі лице об руль, а так тільки пояс та грудна клітка боліли, а ще підголовник спас без нього ломаеться шия (якраз на передодні думала навіщо той підголовник, ним ніхто не користуеться)
Відповідь: Безпека людей у машині Можливо і не вартує, та наша бічна вуличка поміж особняками, машини не розганяються бо два поліцая лежачих і поруч школа швидко на розженешся, хіба якщо ворог для своєї машини. Тому особливо нізащо перейматись, мені страшніше не на периферії а де справді рух, бо залежиш не лише від себе а й від інших (хоча ми скрізь залежимо від поведінки інших на дорозі)
Відповідь: Безпека людей у машині Ще одна аварія, ще одна дитяча смерть Читати Не можу такі новини спокійно читати Батьки, не економте на кріселках! Як потім жити після такого? Хай який би ти не був обережний водій від придурка ніхто не застрахований, нажаль Батьки живі, а дитина загинула
Відповідь: Безпека людей у машині неприємно, коли над тобою сміються, коли ти пробуєшь пристібнутись в чужій машині, а я от люблю буди пристібнутою, навіть в таксі, де це не обов'язково. ---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ---------- Нажаль мусишь думати не тільки за себе...а й за всіх навколо. Мда, масіка не вернешь, а депутата відмажуть скоріш за все. От що обурює