Безпека людей у машині

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Анута, 10 Липень 2009.

1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Безпека людей у машині

Може просто не влізли? Якщо в джипі поставити ззаду два крісла, то дві няні точно не влізуть. А ще мама і прислуга...

2. atma

atma New Member

Про ремні безпеки ніколи не можна забувати. В мене якось вїхали взад, дуже сильно, (90км в стоячу машину) якщо я була би не пристібнута ремнями, зламалаб собі лице об руль, а так тільки пояс та грудна клітка боліли, а ще підголовник спас без нього ломаеться шия (якраз на передодні думала навіщо той підголовник, ним ніхто не користуеться)

3. talja

talja Member

Можливо і не вартує, та наша бічна вуличка поміж особняками, машини не розганяються бо два поліцая лежачих і поруч школа швидко на розженешся, хіба якщо ворог для своєї машини. Тому особливо нізащо перейматись, мені страшніше не на периферії а де справді рух, бо залежиш не лише від себе а й від інших (хоча ми скрізь залежимо від поведінки інших на дорозі)

4. Анута

Анута Well-Known Member

Ще одна аварія, ще одна дитяча смерть :sad:
    Читати

Не можу такі новини спокійно читати :sad:
    Батьки, не економте на кріселках! Як потім жити після такого?
    Хай який би ти не був обережний водій від придурка ніхто не застрахований, нажаль :sad:
    Батьки живі, а дитина загинула :sad:

5. shkodnica

shkodnica New Member

неприємно, коли над тобою сміються, коли ти пробуєшь пристібнутись в чужій машині, а я от люблю буди пристібнутою, навіть в таксі, де це не обов'язково.

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

Нажаль мусишь думати не тільки за себе...а й за всіх навколо.
    Мда, масіка не вернешь, а депутата відмажуть скоріш за все. От що обурює