Відповідь: Безпека людей у машині На жаль, тут досить однієї непричепленої особи в машині, аби решту покалічити...
Відповідь: Безпека людей у машині Коли приїжджала Ніна до Львова і ми разом були на форумівці, я потім їх відвозила додому (а в нас тоді ще не було обовязковим прищеплятись і в мене в машині я навіть не знала, що ті ремні "працюють"), вона сіла в машину вперед біля мене і зразу спитала де той ремінь, я сказала, що сама не знаю, вона мене тоді попросила, щоб я не дуже гнала, бо її мама попала в аварію і постраждала із-за того. Мені тоді було трохи дивно, а потім коли ввели ті нові правила я почала звикати і тепер коли сідаю в машину, мушу пристібнутись, рука сама тянеться, єдине не можу звикнути коли я їду збоку, там забуваю, бо це рідко буває, а так в мене вже це теж як святе!
Відповідь: Безпека людей у машині я теж після Німеччини пасками безпеки коритсуюсь,і чоловіка "прив"язую", хоча він досить часто забуває. теж дуже мені спочатку була дивна реакція дітей на те все, зайшли, сіли на свої місця, пристебнулись і все. не те,що у нас, діти скачуть в карщому випадку на задньому сидінні,мов мавпенята,мама тішиться... у знайомих сталась аварія. їхали бабуся, дідусь, донька, зять і внучка (8 місяців). дочка з зятем на задньому сидіння, дідусь за рулем, бабуся коло водія і внучка на колінах. вилетіла на зустріч вантажівка.... дитинка вилетіла через лобове скло, вантажівкою дитину накрило, дід вибіг рятувати, від побаченого інсульт, в лікарні помер... отаке от горе... страшно уявляти... от з малою маємо клопіт,так би з нею подорожувала,а на задньому сидінні "закачує" дитину в три секунди, блює далі,ніж бачить...........
Відповідь: Безпека людей у машині Ідіотів на дорозі не бракує І, на жаль, іноді бувають ситуації, коли від водія машини, в якій ви їдите, не все залежить. Декілька років тому їхали з чоловіком з Нового Львова біля стадіону "Україна" по головній. Збоку виїхав якийсь.... Дякую чоловікові і Богові за хорошу реакцію коханого - встиг загальмувати. А той придурок навіть не пригальмував. Я після того попросила чоловіка зупинитися. Знадобилося трохи часу, щоб відійшла... Коли мені розказують, що пришпилятися не треба чи автокрісло це даремно викинуті гроші, розказую цю історію.
Відповідь: Безпека людей у машині Днями гуляла з малими, почула, що плаче дитина і почала очима шукати. Знайшла . На вигляд десь півторарічна дитина сиділа в мами на колінах і крутила кермом. Дитина заходилася криком, а мама їхала... і так не дуже повільно. А збоку сидів мужчина, тобто теоретично навіть якщо дитина сітерила міг би її забрати. Ось так. Забила би. А муж того тижня під хатою ледь в аварію не потрапив, бо якийсь вар"ят на таксівці через подвійну смугу вирішив повернути собі. Той вар"ят таки врізався з автобус. Добре, що всі живі.
Аналогічно. Ще не керую автом, але завжди сиджу спереду, щоб малий звикав, коли буду керувати я. Ну, коли коли був зовсім маленьким, то сиділа біля нього, бо ще в дорозі годувала часом. Чоловік і я завжди прищеплюємось, маля в кріслі обов"язково прищеплений. Буває, що чоловік бере до себе за кермо, але то від баби до додому, від одного будинку до другого. Коли капризує, то кажу що, дядя забере в тата машину і всі гроші - спрацьовує, відразу в кріселко і прищеплюється В нас була така ситуація, що аж тепер холодок по спині... Перетинали головну на ЗЕЛЕНЕ світло, все по правилах, а по головній, на великій швидкості "джип" - прямо перед нами, я ще встигла чоловікові закричати СТОП, ще й якраз в той момент дивився на дорогу в інший бік, ну просто на секунду відвернув голову, всерівно обережно переїжджає, перевіряє чи все чисто на дорозі, навіть якщо він правий.... але та машина на такій швидкості їхала... Вона поїхала на червоне світло, через пішохідний перехід, на якому могли бути пішоходи, але таким лохам все рівно, вони ж зв"язки мають.
Відповідь: Безпека людей у машині Йой, у вас всіх такі страшні історії...тому треба їздити на трамваях або тролейбусах )
Відповідь: Безпека людей у машині тіко у нас трамвай в гори не їздить, взагалі у нас трамваї не їздять, а взимку маршрутка, яка їхала в гірське село з"їхала з траси і перевернулась, люди не постраждали
Трамваї теж - джерело підвищеної небезпеки, як і всякий транспортний засіб. Теж потрапляють у аварії. Всюди варто дбати/пам'ятати про свою безпеку.
Відповідь: Безпека людей у машині Ми теж малечу з народження в крісло садимо (з пологового можуть не виписати якщо нема крісла), та і самі прищепляємось. Як вперше буда в Німеччині була теж приємно вражена тим, що всі прищіпляються. У мене само рефлекс вироблений-сіла в машину і прищепитись. Раніше був рух на дорогоах трохи безпечніше, а тепер надто багато транспорту на дорогах, тому і більше ДТП трапляється-тому безпека перш за все.
Відповідь: Безпека людей у машині У деяких машинах є можливість дитину посередині садити. Не пробували так? У нас малий так сидів часом.
Відповідь: Безпека людей у машині є ще дитячі кріселка (правда з дорожчих) де кріселко можна розвернути боком до руху. Тобто дитина дивиться у вікно, а не в спинку переднього крісла
Відповідь: Безпека людей у машині Шо казати, народ, аварiї стаються кожен день, просто ми про них не кожен день чуємо i не бачимо. Я один раз була в страшнiй аварiї з мамою. Я була прищiплена, мама нi. У мене забiй ребер троха, у мами страшно порiзане обличчя та численнi переломи, потiм як результат 4 чи 5 пластичних операцiй щоб "полатати" всi розрiзи. Добре що попався талановитий хiрург одразу i грамотно її позашивав. Впринципi шрами не дуже й виднi. АЛЕ бiда сталась, i змiнила наше життя, не в лiпшу сторону. А все могло бути iнакше якби вона була прищiпнута. А ще, часто люди страждають навiть коли сидять позаду неприщiпнутi. Коли iде сильний удар то тiло або вилетить у промiжок мiж переднiми крiслами, або гепнеться об переднє крiсло, ну i далi вже Божа воля, в основному не в людську користь. Моя мала навчена, з малечку, сидiти в крiслi, хоче вона того чи нi. Але якщо так привчити з малого, то вона й не буде думати що може бути iнакше. Просто так є, без нiяких викрутасiв. Але й крiсло має бути надiйно прищiплене до сидiння машини. Вiдколи я вагiтна, то навчила її залазити в машину самiй i сiдати в крiсло, а я вже далi защiпаю i ми їдемо. Я ще як їду з нею то їду в 100 раз обережнiше нiж сама. I нехай мене обганяє хто хоче, показують пальцi, сигналять. Менi то десь далеко i глибоко, головне щоб ми були цiлi.
Відповідь: Безпека людей у машині взагалі у мене пунктик на пристібанні, без того не можу їхати - ковзаю по кріслі мала більше року тому дтп, були в машині я за кермом і мама поряд. швидкість мінімальна, але від малого досвіду водіння догнала попередню машину але суть в тому, що удар був дуже легкий, мій ремінь здається навіть не напнувся. але чітко зауважила якимсь боковим зором як мама опинилась чомусь в районі магнітоли (не вдарилась, просто вперед якби відхилилась). виявилось вона забула пристебнутись, причому ледь не єдиний раз за все їждження зі мною до того. ну а після того - ясно, що це питання не виникає. просто людина коли їде, точніше коли її везуть, то вона ж не відчуває коли водій надумає гальмувати чи ямку об*їзжати, а сидить собі розслаблено. і мінімальні відхилення від прямолінійного руху очевидно будуть змушувати теліпатись.
Відповідь: Безпека людей у машині ой, одного разу без паса безпеки не знаю де б опинилась! Їхала міняти синочкові куртку, бо замаленька виявилась! Ми живемо за містом, тобто їхала трасою на Львів, тут почав падати перший сніг... прямо переді мною зустрічну несе боком, я не всигаю зробити маневр і ... швидкість була не більше 50км/год, але удар не слабенький. За хвилину до зіткнення пристібнулась... вчасно ... , а то б точно вилетіла!
Соціальна реклама безпчного вождіння [video]http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=player_embedded [/video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=KuwqbnLWU5A&feature=player_embedded[/video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=phgCo4rPOro&feature=related[/video] ---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=KuwqbnLWU5A&feature=player_embedded ---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=phgCo4rPOro&feature=related
Відповідь: Безпека людей у машині Моєму малому навіть подобається у своєму кріслі, купили його коли він активно почав крутитись у машині після року і я зрозуміла, або крісло або поганий вигляд і втома після переїзду! Купили і проблема відпала сама собою. Малий навчився і тепер знає що це його місце, та й так зручно і безпечніше! А ще як на троні і все гарно видно бо чоловік закріпив крісло посередині ззаду. А стосовно за кермом із батьком то на таку справу сусід навчив ще в 8 місяців, та він правда знає де можна а де ні, і як повертаємо на бічну нашу вулицю то і питатись не треба відстібується і на перед!
Відповідь: Безпека людей у машині не думаю, що то хороша ідея! навіть на "бічних" вулицях стаються аварії. хіба воно того вартує?
Відповідь: Безпека людей у машині Натрапила сьогодні на 1+1 на передачу Розкішне життя - як багаті з жиру бісяться. Передача була про дітей багатих батьків. Це капець Але вразило інше: в заступниці Льоні-Космоса, забула прізвище, двоє діток. По дві няні на кожного (про їх ЗП фігурувала цифра 5 тис грн в тиждень), охоронці, водій. І коли дітиска сідали в джип з мамою та прислугою, то сідали просто так, на коліна. Невже на золоте автокрісло грошей забракло?
Відповідь: Безпека людей у машині я думаю, що в даному випадку, психологія працює так: я така крута на пантовій тачці з пізнаваними номерами - ну хто посміє мене зачепити хоч краєм бамперу? ну і няня поряд - яка нібито має "берегти" дитину від аварії.