Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zoryanazirka, 27 Лютий 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Дівчата, а по грошах дитячих у мене дивно вийшло...
    У мене на карточці був залишок тисяча з чимось, смс ніяке не приходило, але заходила в приват 24 платіж зробити, обновила стан рахунку і бачу що баланс вже 2 з чимось, ну якраз на дитячі гроші більше, це було 10-го числа ввечері, і призначення надходження " соцвиплатиі и т.д." а вже через 2 дні, заходжу знов в приват24, ще там щось заплатити, а баналнс на рахунку знов меньший на соцвиплати.

З одного боку таке ніби неможливе, але я на власні очі бачила що прийшла сумма, я ще коліжанці дзвонила що гроші є, а потім таке враження що ті гроші стягнулись назад...

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Дівчатка, а вони хіба не по 21-е число мають право заплатити?
    Пам"ятаю позаминулого року, коли я брала ще не 130 грн, а цілих 800))) власне в січні оплатили рівно 21го. Як було минулого року, от не пам"ятаю.

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А мені лікарняні від соц. страху ще так й не перевели...Документи подала ще 30 листопада...

4. Margot

Margot Well-Known Member

5. ZaKohana

ZaKohana New Member

Мали б вже точно бути. Я подавала документи у соцстрах 14 грудня. 3 січня кошти вже перевели на підприємство.
    Не думаю, що ваша бухгалтерія сильно затягнула з походом у соцстрах..

6. olangel

olangel Well-Known Member

Точно пам'ятаю, що смс прийшов мені 13-го.

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

8. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Незнаю чи пишу по темі (якщо не сюди то перенесіть будь-ласка) але потребую поради. Цікавить чи можна отримати кредит на автомобіль перебуваючи у декретній відпустці(кредит хочу оформити на себе).

9. Samilla

Samilla New Member

не можна, теж хотіла брати...

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Дівчатка, хтось отримував вже в цьому місяці допомогу на дитину, ні 130 грн. ні 900 грн. так і не має. А кожен місяць приходили день в день 11 числа і так 8 місяців, і скажіть, 6 міс. пройшли, збирати знову документи в СОБЕЗ, які? Скажіть плііз.

10. olangel

olangel Well-Known Member

Вище вже писали, що до кінця того тижня не очікуються грощі, ближче к кінцю місяця.
    як що Ви 130 не оформляли по доходах, то здається поновляти нічого не треба

11. Samilla

Samilla New Member

ого,дякую. кожних пів року я чула треба поновляти документи, чи то по довідці чоловіка чи навіщо?!

12. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

В тих райсебесах самі нічого не знають а розказують
    Думаю день-другий і кошти будуть

13. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

поновлювала сьогодні моя сестра документи до 3-х років ( сихівський р-н) , де їй сказали що бухгалтерія до кінця тижня має перерахувати гроші по банках, такщо в п'ятницю, максимум у понеділок мають бути

14. Беата

Беата New Member

Якщо і ви і чоловік прописані на одній квартирі тоді - довідку про склад сімї ( з ЖЕКу з вказанням що земельної ділянки немає), довідку з місця вашої праці (де в декреті стоїте), та довідку з місця праці чоловіка. Якщо ж прописані на різних адресах, тоді і довідку про склад сімї по адресі прописки чоловіка. І все.

15. Margot

Margot Well-Known Member

ура!!! гроші є!:girl_curtsey:

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ще певне не всіх. уточнюйте банк. Ви в Трускавці отримуєте?

17. Holly

Holly Moderator

Мені смс не приходило(

18. Margot

Margot Well-Known Member

ааа! точно... в Трускавці)

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

може на райони вже дали? нічого, скоро і ми отримаєм)

20. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

сьогодні сестра телефонувала - теж з району - то вже дали їй гроші - Приватбанк.

знаю, що через Креді-агріколь теж сьогодні було зарахування "дитячих" грошей.

а я вже сьогодні декілька разів перевіряла Приват 24 - немає...

Статус теми:
Закрита.