Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zoryanazirka, 27 Лютий 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. maty

maty Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Kryhla , копію наказу Ви мали здати при оформленні відпустки по догляду за дитиною , зараз - тільки довідку (в нас так )

2. LuBimaya

LuBimaya New Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

саме так. ні наказу, ні трудової не потрібно, в них вже все є.

3. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

дівчатка, хто продовжував відпустку по догляду за дитиною до 6 років, стаж втрачається/переривається? є якісь нюанси?
    і ще, який тоді у мами статус? чи можна претендувати на соціальну допомогу як малозабезпечена сім"я?

4. olangel

olangel Well-Known Member

а поки Ви в декреті, стаж не йде в трудову.

А вже виплачували разову і по доходах? Чи то в них того місяця якісь затримки?

5. blakytnooka

blakytnooka Member

Дівчата, підкажіть, будь ласка. я отримала довідку для соцзабезу ше минулого тижня, але поки ще не занесла її. Там вони мають нарахувати доордову допомогу. Сподіваюсь, то не дуже страшно, що я так трохи затягнула? Як думаєте? (як то у нас буває: а де ви були раніше?і т.д... :girl_crazy:)
    І чи треба ше якісь документи чи копії робити?

6. Надька

Надька Well-Known Member

дівчата, підкажіть , хто чув про програму влади допомоги молодим сімям при купівлі квартири, вона вже діє/, і чи діє у Львові?

7. LuBimaya

LuBimaya New Member

так, але в тих мам, які пішли в декретну відпустку з 2011 року.

Що за довідка? З поліклініки? Ви працюєте? Ви вперше звертаєтесь до соцзабезу?

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я чула і вона вже діє. наразі черга вже кілометрова, а квартир нема. але там така штука: щоб встати на ту чергу на кредит треба мати загальний дохід на сім*ю щось біля 10 тис. грн. і то офіційно. Я так собі подумала що якби мала такий дохід то би ніякого кредиту і не брала)))

9. LuBimaya

LuBimaya New Member

і ще треба стояти в черзі на житло.

10. Malyatko

Malyatko New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

Дівчата підкажіть будь-ласка сьогодні в соцзахисті чоловік питав куди здавати документи на декрет, то сказали до підприємця де я вже з малим в відпустці, але зауважили,що за ОДНОРАЗОВОЮ ДОПОМОГОЮ то до них, що за така однор.допомога хто знає????

11. Oddly

Oddly Well-Known Member

Є відпустка у зв"язку з вагітністю і пологами (70 днів до пологів + 56 днів після), за неї ви отримуєту "лікарняні".
    А є відпустка по догляду за дитиною (до досягнення дитиною 3-річного віку).
    Може, ви в цьому моменті плутаєте?

А одноразова допомога - це допомога при народженні дитини, незалежно, в кого, де і як ви працюєте, і чи працюєте взагалі.

12. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Це ті більші гроші (що в тисячах) - їх оформлють у соцзабез-і.

А ще є багаторазові виплати (це сотня і хвостик) щомісяця...то певно їх оформляти у роботодавця.

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

14. Malyatko

Malyatko New Member

15. Лідочка

За другу сума більша і виплачуватимуть ніби 4 роки! Це "одноразова":) А по догляду до трьох років теж оформляєте, то будете отримувати і на другу, знов 130 грн.

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

17. Лідочка

Я читала що 4-ри, хіба щось наплутала...То за першу 2 роки.

18. Malyatko

Malyatko New Member

Так 48 місяців це і є 4 роки !!! Вагітність:girl_crazy:

19. Лідочка

20. Malyatko

Malyatko New Member

Статус теми:
Закрита.