Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zoryanazirka, 27 Лютий 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. jookl

jookl New Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Дівчатка, скажіть будь ласка ( це питання точно вже піднімалось)... але через скільки приблизно нараховують допомогу на дитинку при народженні (якщо вже заява прийнята)? місяць, два... чи буває швидше? ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!

2. LuBimaya

LuBimaya New Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

по різному. Я подавала 16 вересня, нарахували вже 13 жовтня...

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

ідентифікаційний код (і копія)

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Мені мій бухгалтер повідомила що в соцстраху щось змінилось і рахують дородові коли з декрету в декрет через якийсь коефіцієнт. Мені по їхньму розрахунку вийшло на 10 грн більше

4. silvia

silvia Well-Known Member

оформлятиму допомогу по місцю прописки ( не Львів), потрібна довідка про те, що чоловік не отримував цієї допомоги. Куди звертатись за її отриманням - соцзабез?
    якщо ми мешкаєм на Новому Львові, то до якого відділення ми належимо...не можу знайти кінці....

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

в соцзахист де чоловік прописаний. Я отримувала тут, а прописана далеко. То мама звідти брала довудку з соцзахисту, що там не отримую нічого.

6. silvia

silvia Well-Known Member

і ще..якщо оформити одноразову допомогу наприклад через півроку після народження дитини, то крім першої стандартної виплати нарахують кошти за цих 6 міс. з дня народження одразу ж чи відлік нарахування щомісячних частинок почнеться з часу подачі довідок

7. jookl

jookl New Member

Новий львів - то сихів. соцзабез.

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

виплачують всю суму від народження. ми теж подавали документи не відразу. потім отримали біля 8 тис за раз.

9. Kaplan

Kaplan New Member

Здравствуйте извините за русский украинский не активен меня ругают за ошибки. Девочки помогите, может кто знает нет ли какова закона о смене графика роботы если я многодетная мать. График хотелось бы изменить, очень не удобный, а новую роботу найти сложно.У меня трое детей, уже двое школьников, через год дочка пойдет, ситуация такая что вынуждена либо уходить либо переводится на пол ставки.

10. LuBimaya

LuBimaya New Member

В нашому законодавстві є тільки такі пункти, щодо роботи багатодіних батьків.
    1. Зменшення суми загального місячного оподаткування доходу (заробітної плати) на суму податкової соціальної пільги (Закон України "Про податок з доходів фізичних осіб").
    Зарахування непрацюючим матерям до безперервного стажу роботи при обчисленні допомоги з тимчасової непрацездатності періоду по догляду трьох і більше дітей до 16 років (постанова Кабінету Міністрів України від 03.09.1992 № 521 "Про додаткові заходи щодо соціального захисту багатодітних сімей").
    Надання щорічної додаткової відпустки тривалістю 10 календарних днів без урахування святкових і неробочих днів жінкам, які працюють і мають двох або більше дітей віком до 15 років (Закон України "Про відпустки").

11. silvia

silvia Well-Known Member

є стаття 56 КЗпП

12. LuBimaya

LuBimaya New Member

так це і є "пів ставки". А йшлося про зміну графіку - це дещо інше...

13. olangel

olangel Well-Known Member

Коли цих нещасних 130 нарахують?!

14. Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Мені СМСка прийшла про нарахування в ніч з понеділка на вівторок.

15. LuBimaya

LuBimaya New Member

ще в понеділок нарахували...

16. olangel

з понеділка на вівторок нарахували разову, а 130 ні((

17. LuBimaya

LuBimaya New Member

дивно.. а мені все одразу приходить.. завжди... ще жодного разу не було, щоб разова була, а 130 - ні...

18. Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

я отримую тільки 130, то в понеділок нарахували. Можливо, від району залежить в мене Шевченківський...

19. olangel

може...
    я просто тільки минулого місяця оформила ці 130 по доходам, вони попросили мененаписати пояснювальну чому такпізно і завірили, що нарахують за весь час з народження. А в кого не питаю, всі кажуть, що такого бути не може, що нараховують щ моменту подачи документів(я це теж знала, тому перепиталась, коли мені сказали приємнуновину :) ) от і чекаю, щоб дізнатись.

20. Osya

Osya Active Member

є сайт на якому пише які документи на яку допомогу потрібні http://lvivsocialnyj.city-adm.lviv.ua/index.php?option=com_content&view=category&id=15&Itemid=25 і там можна записатися на конкретну годину, а не стояки в черзі.

Статус теми:
Закрита.