Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zoryanazirka, 27 Лютий 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

В сільську раду я так думаю.

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Якщо чоловік проживає з вами без реєстрації - звертайтеся до двох сусідів, щоб поставили підписи (і їх пасп.дані, що "підтверджують факт" ) на Вашій заяві в ЖЕК, з проханням скласти Акт про те, що чоловік проживає з Вами та неповнолітніми дітьми без реєстрації.
    У багатьох випадках цей акт може бути достатнім.

3. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я саме так і робила, але потрібно звертати увагу, що ця довідка дійсна лише місяць, якщо я не помиляюсь. Я її кілька раз поновлювала, поки допомогу виробила.
    Мені сьогодні повідомили, що в лютому виплатять гроші згідно рішення суду по дитячих грошах за тих півроку (позови, які масово подавали 2 роки тому). Суд пройшов без нас, ми в той момент були зайняті народженням другої донечки, повідомлень ніяких не отримували, і взагалі закинули той судовий процес. Рішення було в нашу користь рік тому, але виконувати його ніхто не збирався. Зараз чоловік взявся за те все, обіцяють в лютому виплатити.

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Податковий кодекс

Чи має право приватний підприємець на відшкодування лікарняних?знайшла по старому ось таке

і як на рахунок того, що перші п"ять днів виплачує роботодавець, а наступні фонд.тобто перші п"ять днів він сам собі платить, а якщо ще лишились дні, то є сенс подавати в фонд?

5. goriwanka

goriwanka New Member

Можливо хтось підкаже як порахувати виплати для малозабезпеченої сім"ї, яка складається з 3-х чоловік. Я навчаюся і отримую стипендію (~800грн), чоловік не працює, донечці 3 рочки. Чи маємо ми право на цю допомогу і на яку суму? Дякую!

6. pchilka

pchilka Member

В мене така ж ситуація, винні грошики ще з вересня. А це все тому, що немає грошей у Фонді соц.страху (це вони мають перерахувати по місцю праці). Так що на роботу дзвонити нема чого, хіба прямо в Фонд. А там мені так і сказали - Нема грошей! Роби собі що хочеш, лялі вже 3 місяці, а грошей від загальної суми дали на 20 відсотків.

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

7. classic

classic New Member

дівчата, сьогодні оформила в ЖК декрет, порадьте в якому банку краще відкрити рахунок для одержання допомоги Приват чи Ощад????

Останнє редагування: 17 Лютий 2011
  8. Vероніка

Vероніка Never give up

Ви обираєте той банк, який більше особисто вам підходить - розташування поблизу банкомата і відділення банка, куда зручніше ходити.
    В Приваті велика мережа банкоматів, корисні послуги (gsm-banking і інш.) на відміну Ощадбанку.

9. Djusja

Djusja New Member

я почула, що у центр зайнятості можна стати до 30 тижня вагітності. Але якщо з попереднього місця праці звільнилася за власним бажанням, то виплати по безробіттю почнуться через 90 днів, тобто 3 місяці. А якщо в декрет через місяць? То як оплачують дородові, так само як і безробітним - 25% ?

10. marianast

marianast Well-Known Member

Як можна піти в декрет швидше? Оформити лікарняну відпустку? Мені треба мати якийсь звільняючий документ з 20 тижня. Я аспірантка 3-го року навчання, на 22-24 тижні вагітності припадають кандидатські іспити. Здавати їх цього року я не хочу, та й не бачу змісту, адже захищатись все рівно чере 3роки, тоді і здам. Тим більше, що до того часу можуть вимоги помінятись і все рівно доведеться щось перездавати. Як ви думаєте, лікарняне в мому випадку підійде?

11. Дана

Дана Well-Known Member

Маю питання - приват бере відсоток за зняття коштів з карточки? Маю ощадівську карточку то з допомоги відсоток не брали.

12. Vероніка

Vероніка Never give up

На виплату допомоги у Приваті оформлюється соціальна карточка, при знятті коштів процент не стягується.

13. pchilka

pchilka Member

Мені теж здається, що в приватбанку краще. Я відкрила в Ощадному (дуже спішила, а до Приватбанку було дальше йти), то там навіть карточку не виробили, а щоб дізнатися чи є гроші треба завжди до них йти (бо по телефону їм тяжко сказати) та деколи в черзі стояти.

14. pushok

pushok New Member

Дівчата, хто отримав допомогу по доходах за цей місяць.чи це всім затримують?

15. dasha

dasha Well-Known Member

Я отримала ще 17 числа

16. Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

отримала, правда чомусь на 5 грн. менше, ніж треба.
    зареєстрована у Франківському районі.

17. Alonka

Alonka New Member

так перечитала і заплуталась:girl_impossible:...який зараз прожитковий мінімум? Як розрахувати допомогу більшу ніж 130? Від якої суми танцювати?
    Підкажіть.

18. Оленка

Оленка Well-Known Member

карточку в Ощадбанку виробляють, тільки їх треба попереджати, що вам потрібно картковий рахунок.
    Підказую. Берету довідку про доходи за останні 6 міс свою і чоловіка. Додаєте ваші доходи : на 6 міс : на кількість членів сімї (ви, ваш чоловік і діти). Якщо сума менша за прожитковий мінімум, тоді рахуєте різницю: прожитквий мінімуму - цифра, яка у вас вище була вирахована. Цю суму вам і повинні плати. Але незалежно яка різниця у вас вийде, менше за 130 грн вам не будуть плати. Надіюсь докладно написала

19. Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Хто знає, чи можна розраховувати на більшу допомогу ніж 130 гривень, якщо в минулому році ми придбали квартиру? Це до уваги береться?

20. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

А якщо попробувати цього не вказувати? Ви думаєте це хтось дуже ретельне перевіряє?

Статус теми:
Закрита.