Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zoryanazirka, 27 Лютий 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дана

Дана Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Методикою передбачено, що до сукупного доходу сімей (одержувачів) не включається, зокрема, частина допомоги при народженні дитини, виплата якої здійснюється одноразово при народженні першої дитини в сумі 4800 грн., другої дитини – 4840 грн., третьої та наступної дитини – 5000 грн. перші

Суму 4800 вам не будуть брати до уваги, але щомісячні виплати 620+130 включаються при обчислення сукупного доходу за пів року, і звичайно по тих сумах нінаяку матеріальну допомогу ви не розраховуєте.
    А на рахуноку іншого вам дівчата вже відповіли в цій гілці писано- переписано на рахунок збільшення допомоги, балаканини є багато а реально результату 0

2. ТАНЮСЯ

ТАНЮСЯ Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Дівчатка,маю таке питання:Як будуть мені нараховувати допологові та післяпологові(чи взагалі будуть)якщо я знаходжусь у відпустці по догляду за дитиною до 4 років(тобто за свій рахунок),працюю в держ.установі? Дякую!

3. Анута

Анута Well-Known Member

Дівчата, прийшло мені ось таке від інституту соціальних досліджень. Хтось з тим стикався? Варто заповлювати анкету?

4. syavych

syavych Well-Known Member

А чим ризикуєте? :)

5. Iwka

Iwka Well-Known Member

Хотіла запитати - мо хтось підкаже?
    Обов"язково нести реквізити рахунку разом з документами на отримання допомоги при народжені дитини? Чи можна донести їм потім?
    Бо рахунок будуть оформляти 3 тижні...

6. olena

olena New Member

А Ви оформляєте в Ощадбанку чи в Приватбанку,бо в Приваті мені видали папірчик з номером рахунку відразу,а рахунок оформили десь за 2 тижні.

7. Iwka

Iwka Well-Known Member

Оформляю в Ощадному банку (так бачу шо то певне прокол з мого боку...)

8. olena

olena New Member

В мене куліжанка оформляла в Ощадбанку,то чекала 3 тижні,а потім йшла з тим рахунком і зі всіма документами.

9. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Дивно ... мені за 20 хв.оформили. Рахунок дають одразу як Ви звернулись, то карточку банківську можливо Вам сказали за 3 тижня забрати?

10. Дана

Дана Well-Known Member

І я в Ощаді маю карточку то номер рахунку був заразу а сама карточка через 3 тижні, ви підійдіть в відділення і попросіть номер рахунку, він мусить бути бо карточку ж виготовляють то вписують номер рахунку.

11. Iwka

Iwka Well-Known Member

І в соц забезпечені достатньо вказати тілько номер рахунку?

12. Дана

Дана Well-Known Member

Так, в мене відразу номер рахунку був на клаптику паперу написаний від руки, і таке підійшло, а зараз видають такий папірчик де все видруковано гарненько.

13. silvia

silvia Well-Known Member

Законодавче нововведення з 1 січня 2010 року. МОЖЛИВО, КОМУСЬ БУДЕ ЦІКАВО. Для мамочки, яка працює і має 2 або більше дітей віком до 15 років, або дитину-інваліда, або яка усиновила дитину, або для одинокої мамочки, чи тої яка взяла дитинку під опіку збільшено додаткову оплачувану відпустку до 10 днів ( раніше - 7 днів). А за наявності декількох підстав для цієї відпустки тривалість збільшено до 17 кал.днів ( раніше 14).

14. TatkaLi

TatkaLi New Member

Привіт дівчата!!!!Підскажіть будь ласка. Я в лютому маю іти в декрет, скільки приблизно мені мають виплатити, якщо за місяць нарахована з/п складає 1150 гривень?????????? Дякую.

15. poputochka

poputochka Well-Known Member

Дівчата, чи виплатили Вам гроші в січні? Після 20-го числа не могла ніяк добратитись до банкомату,в неділю дійшла,але він був поламаний,ледве картку віддав,а з тими морозами з хати не виходжу.
    На Західнет пишуть,що грошей не дали,і в казначействі коштів немає...
    То дали,чи не дали?

16. Андріана

Андріана Well-Known Member

ні, в січні не було

17. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Дівчатка і не буде.Бо ми не маємо основного закону на цей рік -ЗАКОНУ ПРО ДЕРЖАВНИЙ БЮДЖЕТ НА 2010р. Верховна Рада його не прийняла.Відділ соціального захисту не має затвердженого розміру виплат на цей рік. Слідкуйте за новинами.

18. Leila

Leila Well-Known Member

А я звонила в соцзахист казала що гроші кинули, що мають бути, пенсії ж виплатили правда на декілька днів пізніше. Будемо надіятися що скоро виплатять, скоро ж 2-й тур виборів.

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я напевно піду сваритись з нашим соцзабезом - відколи вийшла на роботу, вже вдруге приходить лист, що я маю повернути державі якихось 208 грн. - типу за жовтен ьі листопад. Але саме цікаве, що останній раз мені гроші приходили на карточку ще десь вкінці вересня-початок жовтня, точніше не пам2ятаю, а вийшла я на роботу вкінці жовтня - ніякими грошима і не пахло після того. То якої мами я маю щось повертати?! Піду в банк і візьму розпечатку про рух коштів:girl_devil:. Просто шкода свого часу - їхати треба на Валову, потім в соцзабез...

20. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

На жаль, ЗІК пише таке:

Статус теми:
Закрита.